0 oy
193 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (43 puan) tarafından

Kızlar yardım edin . Çocuklarmın ikisinde de balgamlı öksürük var biri 2 yaş biri 5 yaş doktor ciğerler temiz dedi işte ibramin zero balgam söktürücü vitamin alerji ilacı yazdı yok olmuyor  rahatlamadılar kaç gündür bende evde buhar veriyorum . Napim bilemedim ilerlermi bu yazsrken bilemikisi birden öksürüp duruyor elim kolum bağlandı . 

12 Cevaplar

0 oy
önce (4,342 puan) tarafından

Burnunu tuzlu su ile yıkayın + 2 dis sarimsagi minik minik doğrayın bal limonla karistirip yutturun suyla. Burun temizlemek en iyi yontem

önce (43 puan) tarafından

Teşekkürler canım denicem bal alıp hemen 

önce (4,342 puan) tarafından

Nazal temizlik kiti yoksa mutlaka edinin uzun vadede kullanılıyor 

-Reklam-
0 oy
önce (778 puan) tarafından

Ben oğlum öyle hastalanınca cortair ve ventolin kullanıyorum hava makinasına konulan ilaçlar bunlar baya iyi geliyo 

Saol canım bende veriyorum bunları evde vardı  dpktor ver demedi yazmadı buharda ben veriyorum .  Ama nasıl bişeyse yapıştı gitmiyor biraz olsun iyi olmadılar 

0 oy
önce (379 puan) tarafından

Zeytinyağini kaşıkla ocakta az ılık yapın icirin balgamı attiririr bide burunlarını sürekli temizleyin 

Teşekkürler . Denedim ama içmiyor lar ya hemen öğürüp kaçıyolar tükürüyolar 

önce (379 puan) tarafından

Yatir yere çık üstüne ağzına zorla ver yumuşatır 😂😂sanki zehir veriyoruz bu çocuklar varya

0 oy
önce (122 puan) tarafından

1 yaş üstüymus zencefil bal limon çok az karabiber birer çay kaşığı ver çok agirsa mukotik şurup kullan en kotu

Mukotik kullanıyoruz canım doktor onu yazdı . Bugun bal alıp denicem bu tarifide 

Canım saf zeytinyağına sarımsak ez bir diş bekler gece ayak altlarına sur oda fayda eder 

0 oy
önce (3,568 puan) tarafından

Bıre bır çözum vereyım sana tereyag erit ustune pekmez dok karıatır ver dırek kesılıyor 

Çok saol canım 

Evet buda çok etkili

önce (3,568 puan) tarafından

Benım kız oldugu an verıyorum dırek gecıyor ben herkese onerıyorum bunu

0 oy
önce (1,962 puan) tarafından

Benm kimlerde aynı büyük direk öksürük tutuyo alerjide veriyorum burnu tam aksa oksuurk oluşmaz bence akmıyor çok 

0 oy
önce (47 puan) tarafından

Balla kimyonu karıştır ver

0 oy
önce (5,678 puan) tarafından

Nabulizator lazim ya serum fizyolojikle ventolin koyup cektirceksin 

0 oy
önce (22 puan) tarafından

Ben kendim uyguladigim iicin oksuren balgama falan yikanmamis koyin yununu akgunluk sakizi ile tutsule el bezi gibi dik icine koy ciltenin sonra tursule gece uyumadan sirtina ve dosune koy ciddenn oksuruk gidiyor bosa cok fazla gerekmedikce ilac verme ben bi enfesiyon kaparsa veriyorum

0 oy
önce (7,066 puan) tarafından

İyot kullanıyorsan onu ve serum suyu buhar makinesine koyup kullanabilirsin bn öyle yaparım ciğerlerine inmeden direk etki ediyor zaten 

0 oy
önce (14,720 puan) tarafından

Aynisı oldu kizim 3 oğlum bir buçuk yaşında 

Sarımsak yaği (sarımsak çok minik doğrayıp saf zeytinyağı üstünu geçeçek kadar kapağını kapatıp 14 gün beklesin karanlık yerde bulunduruyorum iki senedir) gece ayak altına sürüyorum çorap giydiriyorum geçti gibi şükür 

Çok geçmiş olsun 

0 oy
önce (697 puan) tarafından

O ilaçlar hastalık sürecini uzatıyor iyileştirmiyor. Buhar makinesine serum suyu koyun buharı verin. Sık sık burun temizliği yaptırın. Turpun için oyup bal koyun sulanınca verin. Günde 2-3 defa udi hindi yağı verin çay kaşığı ile. Gece soğanın üzerine karanfiller yerleştirin yatağına yakın yere koyun. Sarımsak kürü verin en az 2 defa. En önemlisi de bol sıvı ve meyve yesinler. Rabbim şifa versin inşaAllah. Böyle yaparsanız 3 güne kalmaz toparlanırlar. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 77 göst.
0 oy
6 cevap 432 göst.
10 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Ben geldm (2,233 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
0 oy
2 cevap 116 göst.

Kategoriler

1,476,664 soru