0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (995 puan) tarafından
Kizlar üç gündür şiddetli öksürüğüm var kusacak derecede çok öksürüyorum sağlık ocağı ilaç verdi kullanıyorum pekmez yiyorum cevizin iç zarını kaynat dediler yaptım Bi çok şeyi yaptım ama geçmedi öyle ki uyuyamıyorum bile şuan çok uykum olmasına rağmen öksürmekten yine uyuyamadım ne keser bu öksürüğü başka tavsiyesi olan var mı sadece uyumak istiyorum artık 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben şimdi pekmez tereyac limon yaptım burdan arkadaş tavsiye etti kızım için durdu şuan öksürüğü gbi birde ayak altlarına vicks surdum ise yarıyor çok geçmiş olsun.
(995 puan) tarafından
Vicks sürdüm şimdi de pekmezi yapicam sağolasin
-Reklam-
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Kuru öksürük mü o uyutmaz ben öyle durumlarda gece bir kac kez kalkıp ballı çay içiyorum boğazımı yumusatıyor iyi geliyor odanızı nemlendirin bir de boğazınız daha fazla kurumasın 
(995 puan) tarafından
Aynen kuru öksürük valla bende bitki çayı bal pekmez vs Bi çok şey içiyorum yumusasin diye de fayda etmiyor kızım bile kaç kere uyandı benim öksürüğüme gece olicna artıyo iyice
0 oy
(241 puan) tarafından
Yastigini baya bi dik tut yani neredeyse oturarak uyu doktorlar oyle demisti bana  daha azaliyor oksuruk
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Yatarken geniz akıntısı bogazini tahriş ettiği için oksuruyorsun canım yastığını yükselt ve bol sıvı al 
0 oy
(292 puan) tarafından
Ben bu illeti 3 aydır çekiyorum ne yaptıysam fayda etmedi normalde 1 haftada biten öksürük 3 aydır yakamı bırakmıyor son zamanlarda resmen gecmeyen inatci öksürük yaşıyor herkes
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Gcmis olsun. Geçen instada gördüm bir kaşık dut kurusunu bir bardak suda 15 dk kaynatip ılıyınca içiyorlardı. Çocuklara bile.icirilebilirmis. Mucizeyi göreceksiniz falan diyordu yorumlar da iyiydi bı deneyin isterseniz
0 oy
(4,570 puan) tarafından
Sabah akşam pekmeze karabiber dök öyle ye faydası oluyor 
0 oy
(1,305 puan) tarafından
Fitospan şurup kullanabilirsin çok etkili 2 günde geçti benimki

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 138 göst.
+1 oy
10 cevap 588 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu