0 oy
448 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba kızlar ben 14 aydır evliyim eşim tek erkek çocuğu 3 görümcem var severek evlendik ama nisanlandigimiz günden beri ailesi beni bi türlü kabul edemedi yani 3 ablası var eşimin biz nişanlandık nisandan sonra ( kadını tanımıyorum ben Izmirdeyim o istanbulda) 4 ay geçti hayırlı olsun diye aradı oda bin afra tafrayla 

2.ablası kesinlikle düğün gününe kadar ne aradı nede sordu 

3.ablası arıyordu ama oda 2.evliligini yapmış 3 aylık kızını annesine bırakıp gitmiş şuan kızı 11 yaşında sanirim yaranmak için arayıp soruyordu sonuçta kaynanamla aynı çatı altında yasicaktim neyse nişan günü geldi çattı bilirsiniz illaki hepiniz bohça muhabbeti olur nisanda yada taki hiçbiri gelmedi nişana bohça falanda göndermediler ama ben gidince yani evlenince hepsine bohça götürdüm eşlerine kadar neyse kaynanama gelicek olursak bi oğlu vardı Kadın bir güne bir gün ne bi yazma ne bi patik hazırlama gereğinde bulunmadi gelinliğimi kinaligimi kendime aldım mekanı eşimle beraber tuttuk yeminle takıları bile biz aldık neyse şuan 9 aylık hamileyim şuana kadar hicbir ablası hayırlı olsun demek için bile aramadı kaynanam torunu için bi patik yaptırma gereği dahi durmuyor siz olsanız napardiniz
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

10 Cevaplar

+1 oy
(163,574 puan) tarafından
ablalarinin arayip sormasi cok mu onemli neden bu kadar taktinki annesi bebege bisi yapmamis varsin yapmasin hayat kisa boyle seyleri kafaya takma
(10,885 puan) tarafından
Sevda nasılsın geldinmi turkiyeye
-Reklam-
0 oy
(5,424 puan) tarafından
Benimki dw aynı hö umrumda değil senın de olmasın bekleme bısey
0 oy
(393 puan) tarafından
Bendeki de ayni doguma bi hafta kaldi hic orali değiller.  Bi patik dahi yapmadiysa ona göre tavir alcam muhattap dahi olmyacam. Umursaama bosver. 
(3 puan) tarafından
Vala umursama demekle olmuyo maalesef sonuçta eşinin ailesi eşimi sevmesem bi dk bile durmam
(393 puan) tarafından
Öyle ama yapcak bisi olmayinca anca düşünup insanin siniri bozuluyor. Benim ailem kizim icin nerdeyse 10 bin e yakin alisveris yaptılar herseyini aldilar. Ama esimin taraftan tık yok ne diyeyim onlara simdi bide ilk torun heycan meycan yok. Umursancak insanlar degillermis demmeki
(3 puan) tarafından
Bende onları umursamıyorum artık doğrusu çünkü bi evlatları var onların yaranmaya çalışması lazım elin kızına çünkü bugünün yarını var
(393 puan) tarafından
Aynen boşver. Senin nisanlilik donemin filan olmus  zor seyler atlatmissin ben kacarak evlendim cok zor zamanlar yasadim dusunmekten hastalık sahibi olcaktim son anda evimi ayirdim rahatladim.
(3 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun vala Rabbim kimsenin yuvasından huzuru eksik etmesin
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Öncelikle aynı evden ayrılırdım
(3 puan) tarafından
Altlı üstlü oturuyoruz maalesef
0 oy
(1,205 puan) tarafından
Kesinlikle o cocugun yuzunu goremezlerdi. Ki benimde 3 tane gorumcem 2 kaynim var birisi vefat etti kaynimin ama diger 4 une asla gostermedim kizimi hemen hemen senin anlattigin sebeplerden ötürü bizimde ayni
(3 puan) tarafından
Vala bende gösterme taraftarı değilim pek emin ol yaşanılan şeylerin bindebirini bile anlatmadım. Ben altlı üstlü olmama rağmen ayda bir ya inerim ya inmem bak mesela 3 4 saat önce eşimin doğum günüydü kutladım pasta gonderdim aşağı bunu bile eleştirirler kutladı bizi çağırmadı diye ama laflada olsa kutlamazlar bilmiyorum çok değişikler
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Mesafe koy ablalarıyla yok gibi yani ararlarsa aç konuş kapat soğuk soğuk kaynanlada çok inip çıkma bu bebek oluncada aynı şekilde olsun bebek için düzelirse ne ala ama baktın ki aynı hareketler evinde ye iç otur bebeğine bak
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Peki eşinle aran nasıl senin takilman gereken konu bu bence esin sana iyi mi annesine karşı savunuyor mu seni ezdiroyor mu bunlar bebeğine bisi yapmasından veya seni sramalarindan daha önemli yasin küçük sanirim
0 oy
(24,536 puan) tarafından
Bence en iyisi bu ilgisiz aile ilgi göstermeyince ilgi de bekleyemiyorlar ben mesela eş ailesine çeyizimden  bir şeyler götürüp vermeden geri getirmiş insanım senin yerinde olsam o bohcalari asla görumcelere vermezdim mesela eşimin ailesine asla hediye almam kendi yanimdan ikramda bulunmam çünkü kayınvalidemden hiç öyle şeyler görmedim hiçte dillendirmedim olması gereken buymuş gibi  
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Hiç bişey yapmam banane istemeyen aramasın
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Hiiiiiiiiiçbir şey yapmam aynı onlar gibi 

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 900 göst.
29 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kelebek.34 (1,974 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 618 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 702 göst.
0 oy
4 cevap 214 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,531 soru

24,184,935 cevap

336,562 kullanıcı