Merhaba kızlar ben 14 aydır evliyim eşim tek erkek çocuğu 3 görümcem var severek evlendik ama nisanlandigimiz günden beri ailesi beni bi türlü kabul edemedi yani 3 ablası var eşimin biz nişanlandık nisandan sonra ( kadını tanımıyorum ben Izmirdeyim o istanbulda) 4 ay geçti hayırlı olsun diye aradı oda bin afra tafrayla
2.ablası kesinlikle düğün gününe kadar ne aradı nede sordu
3.ablası arıyordu ama oda 2.evliligini yapmış 3 aylık kızını annesine bırakıp gitmiş şuan kızı 11 yaşında sanirim yaranmak için arayıp soruyordu sonuçta kaynanamla aynı çatı altında yasicaktim neyse nişan günü geldi çattı bilirsiniz illaki hepiniz bohça muhabbeti olur nisanda yada taki hiçbiri gelmedi nişana bohça falanda göndermediler ama ben gidince yani evlenince hepsine bohça götürdüm eşlerine kadar neyse kaynanama gelicek olursak bi oğlu vardı Kadın bir güne bir gün ne bi yazma ne bi patik hazırlama gereğinde bulunmadi gelinliğimi kinaligimi kendime aldım mekanı eşimle beraber tuttuk yeminle takıları bile biz aldık neyse şuan 9 aylık hamileyim şuana kadar hicbir ablası hayırlı olsun demek için bile aramadı kaynanam torunu için bi patik yaptırma gereği dahi durmuyor siz olsanız napardiniz