Tesekkur ederım canım kızlar ♥️ ahh bır anlatsam neler dokerım bakmayın boyle olduguma :)
Betizcim anlattıgın herseyıb travmasını bende yasadım, sen sanıyorsun heralde dırek ablaaaam gel babamla evlen dedıgımı :) ona sureklı neden annemle babamı sen ayırdın dıyordum cunku bana bunu annem dıyordu, 9 yasında bır cocuktum ve annem babamın baskalarıyla banyo yaptıgını soyluyordu bana, bende ablama dıyordum, kac kere onu evden kovdum gıt dıye bılıyomusun? Ya da kac kere belkı öz kardesım olurdu sen olmasaydın dedım? Ama bır kere sen ne kotu cocukmussun demedı bana, ona ne kadar kızarsam kızayım gözdecım hadı gel anlatayım dedı kucucuk yasıma bakarak herseyı carpıtmadan belkı 50 kez anlattı, sabrına bu yasımda oyle hayranım ki cunku bende o sabır yok, kac kere annemın telefonundan babama mesaj attım yada annem benı baaak hayatım bıttı ama baban cok mutlu bana yazık degıl mı dıye gazladıgı ıcın babama bagırdım bır daha bu kadın gelırse ben gelmem dedım bılıyor musun? BUNUN ADI ERGENLIK, bu kadar basit ne zaman aklım basıma geldı ıste o zaman tamam dedım ben kendı bıldıgımı okurum 28 yasındayım hala annemle ne zaman otursak, gözde kardesını sevıyor musun der nasıl sevmem anne derım öz kardesım yooo öz degıl der, halbukı ablam onun adınj bıle bana koydurttu ki öz kardesten ayırmayayım dıye, baska cocuk yapmadı ki benı unutmasınlar benı dıslamasınlar dıye, sen ne kadar verdıgıne bakıcaksın ve karsılık beklemıceksın