0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (2,896 puan) tarafından
Abdest alıyorum peçete kullanıyorum diyorum peşine de kuran okuyayim günlük akıntı geliyor biliyorum bozulmuyo abdest ama bıktım bu supheden

8 Cevaplar

0 oy
(789 puan) tarafından
Vajina yapısında olan birşey bu canım akıntı olması sağlıklı birşey vajina florası iyi dmeek ki akıntı olmazsa sıkıntı asıl 
(789 puan) tarafından
Öyle canım o yüzden senin abdestin bozulmaz nasıl ki burnunda sümük akinca abdestini bozulmuyorsa akıntın da bozmaz ama bende öyle öğlene aldığım abdestle yatsıyi bile kılanların yaptığını doğru bulmuyorum sen namazdan sonra dediğin gibi kuranı aç oku aklına vesvese getirme birşey olmuyor bunu iyi bir hocaya sordum
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Akıntı bozmaz aynen ancak iç çamaşırında avuç içi miktari kadar bulaşmış sa o çamaşır ile namaz kılınmaz.
(3,895 puan) tarafından
Günlük ped kullanmak gerekir.
(789 puan) tarafından
Aynen işte dediğim gibi bir abdestle de 5 vakit namaz kılınmaz öyle yapan çok var Allah ıslah etsin ben mesela öğlen abdest alıp ikindiye tekrar alırım ama arkadasin dediği abdest alıp hemen peşine akıntı gelmesi abdesti bozmaz ..birde hoca bana demişti peçeteyi iki dudak arasına yerleştir çamaşırına bulaşmasın iki namaz da kılabilirsin demişti
(3,895 puan) tarafından
Sık sık çamaşır değişmeli değişmezse en azin de an peçete konmalı ya da günlük ped kullanılmalıdır.
-Reklam-
0 oy
(6,288 puan) tarafından

Of aynı sorun bende de var ya Her namaz vakti iç çamaşır değiştiriyorum:ermm:

(2,896 puan) tarafından
Yok canım camasira bişe olmuyo peçete kullanıyorum surekli
0 oy
(5,157 puan) tarafından
Canım o akıntı afedersin sümük gibi yani abdesti bozmaz sana gelen vesvese bu düşüncelerden kurtulman lazım her kadında oluyor 
(2,896 puan) tarafından
İnşallah kurtulurum cnm
0 oy
(14,746 puan) tarafından
O akıntı normal bisi canım netten okuyabilirsin o akıntı sayesinde vajina sağlıklı kalıyor 
(2,896 puan) tarafından
Öyleymiş canim
0 oy
tarafından
Şüpheye gerek yok canım
0 oy
(4,588 puan) tarafından
Normal o kendine sıkıntı etme bende sürekli günlük ped kullanıyorum 
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Bende günlük 2-3 kere iç çamaşırı değiştiriyorum artık bende sıkıldım bu durumdan
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Akıntı abdesti bozmuyor ancak günlük ped kullanmak gerekir çünkü akıntı iç çamaşırında avuç içi miktarınca olursa o çamaşır ile namaz kılınmaz değiştirmek gerekir en iyisi günlük ped kullanmaktır.

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 161 göst.
+1 oy
1 cevap 69 göst.
+2 oy
6 cevap 142 göst.
28 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Civciv1234 (1,557 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,733 cevap

328,960 kullanıcı