+3 oy
265 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
Hani hep ya eşimizi ya kayınvalidemizi, görümcemizi, anamız, bacımızı kafaya takarız.Fakat aslında kurtulduğumuz hayali bile yaşa bilecek kadar zamanımız yokmuş onu anladım bundan iki ay önce trafik kazası geçirdik hemde ailece oğlum kızım eşim ve ben çok şükür ben hariç hepsi iyi bende bir kaç kırık hatta boyunda kolda. Kazadan sonra 3 gün kayınvalidem baktı 20 gün ablam şimdide annem yanımda uzun lafın kısası herşey el ile oluyor gibi görünse de ailenden başkası yalan oluyor düşmem diyorsun düşüyorsun, muhtaç olmam diyorsun oluyorsun sizlere tavsiyem ben yaşadım kimsenin yaşamasını istemem bu yüzden ne kendi ailenizi nede eşinizin ailesini atmayın hani büyüklerimiz dermiş ya eşşeğe kızıp semere çalmayın diye bulunduğunuz durum her ne ise bol tefekkür bol şükür olsun bunlari paylaşmak içimden geldi

3 Cevaplar

0 oy
(4,385 puan) tarafından
benim de artı vermek içimden geldi 
(79 puan) tarafından
Gönlümden bende size sevgiler
-Reklam-
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Allah ele muhtac etmesın ne oldum degıl ne olcagım dıyceksın halımıze cok sukur sızede cok gecmıs olsun
(79 puan) tarafından
Kesinlikle öyle teşekkür ederimm
0 oy
tarafından
Sen de gideceksin !

Bir göz kırpışa daha mecalsiz, bir dakika sonrasından habersiz, gideceksin !

Öğle ezanı okunmadan ya da sabah, bir abdest daha alamadan, bir secde daha yapamadan, ansızın bir  gidişle, vedasız hem de, gideceksin !

Son yediğin lokmayı sindiremeden, tadı damağındayken üstelik, aç ya da tok, hesabı ödemeden, ellerine sağlık diyemeden, çaydan bir yudum daha alamadan belki, gideceksin !

Hergün olduğu gibi uyumuşken, alarmlar kurmuşken, ertelediğin alarm tekrar çalmadan, son gördüğün rüyanı da anlatamadan belki, yorgun üstelik, gideceksin !

Yarına ertelediğin, zamanı var daha dediğin, yapamam, değişemem, zor geliyor, olmaz dediğin ne varsa, yapabilmen için bir şans daha verilmeden, belki çok geç kalmış olarak, gideceksin !

Küs olduğun arkadaşın ya da akrabanla, annenle babanla, üç değil üçyüz gün olmuşken, belki de rahmetten cüdâ helalleşmeden, barışamadan, haklı da olsan, belki de haksız, gideceksin !

Sana verilen bütün rızkı ev, araba, eşya, elbise taksitlerine pay etmişken, bir yetimin başını okşayamadan, avucuna bir lokma koyamadan, nefesinle dahi olsun üşüyenlerin ellerini ısıtamadan, belki de nasipsiz, gideceksin !

Bir güneş daha doğmadan, bir yarın daha olmadan, sevdiğin dizinin son bölüm fragmanını da seyredemeden belki de, öylece gideceksin. Adın sanın unutulacak !

Kaç defa döndü devran, kaç nesil geçti kim bilir! Kaç çocuk ağladı babasının ardından, ya da kaç anne bebeği doğunca mutluluktan ! 

Bir kez daha sevdiğini söyleyemeden, cümleler içinde düğüm, susup, konanlar ve çabuk göçenler yurdundan çaresiz, sen de gideceksin !

Heey! "Sen" diyorum, Duymuyor musun ?

Sen de gideceksin!
(79 puan) tarafından
Dibine kadar yaşadım bunu kızımın başımda ailem öldü annem öldü onları kurtarın çığlıklarına uyandım ama doğrulup başını okşayıp teselli edemedim boynum kırıldığı icin
tarafından
Ben dünden beri dünyalık canımı ne sıksa ne zaman bunalsam bunu okuyorum çok geçmiş olsun size
(79 puan) tarafından
Teşekkür ederim okurken ağladım çok doğru

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 200 göst.
0 oy
2 cevap 171 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
10 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy