+1 oy
204 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (969 puan) tarafından
Ya aslinda benm kizim guzel yiyen bogazli bir bebek biraz nazar oldu sanirim.  Birde evde mama sandalyesine bagliyorum hic dotünün ustune oturmayan bir kiz yikarken bile bagliyorum disarda misafirlikte oturarak yemedigi icin cizgiflm aciyordum smdi evdede yapmaya basladm cnku acmiyor agzini ve bu aralar guzel yemiyor ama uykusuda bozuldu sanirim dis cikaricak.. sohbet ederej yedirmeye calisiyorum eline oyuncak veriyorum oyaliyorum 3 kasik aliyorsa 4.yu almiyor yasayan var mi nasil biraktirdiniz 15 aylik bu arada

5 Cevaplar

+1 oy
(232 puan) tarafından
Kendin şarkılar söyle güldürmeye çalış oyunlar yap o zman dikkatini size verir 
(969 puan) tarafından
Iste yapiyorum 3. Kasik alinca 4.yu acmiyor sanirim biraz zaman alicak
-Reklam-
0 oy
(6,156 puan) tarafından
Açmıyorum biryere giderken de yediği kadar gitmeden yemesi gerekeni yer ayakda yedirmem alismasin diye oturur konuşurum dinlerken yer evde yemek saatimiz mama sandalyesine derim gider bekler beni yer kalkar oğlumda cok hareketli cocuk durmaz 14 ay 9 gunluk  telefonla yemege alisan oyle gidiyo zor oluyor bırakmasi benim kuşum var mutfakda masa ustunde acıyorum oda ekmek yer oba bakar konuşuruz yer  oglumda yemesi cok güzel mahsallah diyimde
(969 puan) tarafından
Benmde evde duzenim var mama sandalyesiyle bizimle yer iste kaynanamin yanina koye gidip kaliyoruz bazen koltuga otutturup adam akilli yediremiyorum o yuzden bide yabancilamasi vardi bakip bakip aglardi ondan biraz oyle yaptm eline vermedim de uzaktan ona mi alisti disinden sebep mi boyle onu da bilmiyorum suan
0 oy
(6,076 puan) tarafından
Aha 10 aylık yemin ederim alttaki iki dişi çıkarırken mecburen açıyordum yoksa aç duruyordu.. Sonra birden kestim oyuncak getirdim mama sandalyesine onları konuşturarak yedirdim iyiydi şimdi üst diş sancıları başladı aynı yola dönüyoruz sanki :(
(969 puan) tarafından
Disten mi o zaman cnku cok yiyen bir bebek normalde ac olmasada isteyen bir bebek yani
(6,076 puan) tarafından
Valla bacım bizim diş çıkınca rahatladı
0 oy
(293 puan) tarafından
Aynı şeyleri bende yaşadım canım telefonu hayatımdan çıkardım TV yi kapattım mutfağa mama sandalyesine oturttum önüne oynayacağı ne varsa koydum tencere tava kuru baklagil oyuncakları su herşeyi öyle öyle alıştı şimdi oturuyor yemeğini yediriyorum alıştı artık umarım seninki de alışır 
(969 puan) tarafından
Insallahh biraz zaman istiyor demekki
0 oy
tarafından
Maalesef video izleterek yediriyorum ama bazen de hiç açmıyorum önüne oyalanabileceği bir şeyler veriyorum öyle yediriyorum
(969 puan) tarafından
Tamamen kesmek istiyorum bnde zor oluyor
tarafından
Ben ufak ufak kesmeye başladım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 481 göst.
26 Mart 2021 Diğer kategorisinde Ozgegzem (602 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 88 göst.
2 Haziran 2023 Diğer kategorisinde meva1 (1,438 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 255 göst.
1 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 374 göst.
20 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ozlemmmi (92 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,337 soru

24,043,178 cevap

329,245 kullanıcı

...