0 oy
462 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (92 puan) tarafından
Hanimlarr emzige cok duskun bir oglum var 26 aylik agzindan asagi dusurdugude oldu kedi aldi goturdk falan dedik aşiri agladi o olmazsa vok agliyo uyumuyo disleeiryle bazen deliyo pis oldu diyoruzz aynisimdam baska istiyo nasil biraktirmaliyimm sizcee

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

Benimkide 22 aylik bekleyeyim genelde uyuyunca veriyorum bende 3 4 yasina kadar emmisim annem.icine pulbiber bile doldururdu:D

(92 puan) tarafından
Aciliii acili hee :D
-Reklam-
0 oy
(594 puan) tarafından
Benim yegenimde emzige cok düşkundu bıraktiramadilar ne yaptilarsa en son emzigin uc kismini cikartip saci yuvarladilar bocek gibi icine koydular ondan sonra birakti :D 
(92 puan) tarafından
Yaa bayaa degisik bie yontemmisss :D
(594 puan) tarafından
Her seyi denediler ama fayda etmedi en sonunda oyle gorunce bide böceklerden cok korkardi zaten tiksindi dokunamadi bıraktı oylelikle :D
(92 puan) tarafından
Darisi basimizaaa olmazsa denicemm :)
(594 puan) tarafından
Aynen bırakmazsa bi fikir olsun diye yazdim hadi bakalim insallah kolay gecer :)))
(92 puan) tarafından
Tesekkurr ederimmmm insallahh :)
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Sirkeye batirdim ben tiksindi canim.bir dene
(92 puan) tarafından
Anne yika iyak olduu diyooo
(3,101 puan) tarafından
Yikiyor gibi yaptim verdim tekrar.benmkide yika dedi gel vak yikiyorum bozulmus artk dedim elimi tuttum suya.
(92 puan) tarafından
Yaaa insallah bnde kandiririmmm
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Valla diğer posta yazdım kapanmış 
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Bnm ki hiç tutmadı jdkskls ama tutsaydi çok yakışıyordu ya kerataya ☺️
(92 puan) tarafından
Biz mama cocugu oldugumuz için bayaa bagimlisi olduk ;D
Aslinda cokda guzel olmuyo degil agliyo veriyorm hemen susuyo kolay uyuyo ama nereye kadar iste
(6,920 puan) tarafından
Aman illa bırakır ya bizim komşunun kızı 5yasinda hala ağzında gezer. Jsksjsk çok tatlı oluyor bı zararı var mı bilmiyorum ama yoksa dursun ya nolacak çok tatlı oluyor bnce jsksjsk
(92 puan) tarafından
Biraz dislerimiz ***** cikti onun disinda bi sorun yok :D
(6,920 puan) tarafından
Ee bnm ki hiç mi hiç bir gün bile emmedi alt tarafı ya.muk çıktı hele bn napamm ölüym mü jsksjks çıkması kendinden bence ya emzikle alakalı dgl
tarafından
Benim büyük.oglum 10 yasinda dişlerine tel takilacak o derece ***** yumuk 5 yasina kadar emzik emdi ne yaptiysam birakmadi çevredekiler hep brni sucladi yok emzigi biraktirmamisim yok emzik yüzünden dişleri boyle oldu bende doktora sordum bu durumu emzikle alakasi yok halk arasinda boyle bir soylenti var ama kaynagi kim bilinmiyor dedi ;))
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Bizim ikizlerde iki buçuk yaşında bıraktılar emziğin ucunu hafif kestim içine çörek otu doldurdum yere bıraktım mutfağa gördüler ay dedim pis olmuş içi elleyemem ben onu sonra gelip gidip ona baktilar bende hemen atmadım bikac gun zor oldu alistilar
(92 puan) tarafından
Yaa demekki bi kac gun sabretmek lazimmm tuvaleti ogretmk gbii
(5,725 puan) tarafından
Evet ama ben onun kadar zorlanmadım emzikte inşallah seninde işe yarar başta ben bile yadırgadım emziksiz onları düşün onlar nasil yadirgamasin kendni : )
0 oy
(163,555 puan) tarafından
valla benim baby boyum hic emzik tutmadi yaa
(92 puan) tarafından
Ohh maşallahh
0 oy
tarafından
Ay benim buyuk oglum 5 yaşına kadar emdi ana okuluma giderdi kosarak eve gelirdik emzik emmek icin :D 
(92 puan) tarafından
Yaaaaaa :D vallaa bende oyle olucak diye dysubuyorm hahah . Nasil birakti peki sonra
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Bir tane emziği vardır mutlaka en sevdiği o farketmeden her gün ucundan azar azar kes sonra aaa bitmiş de 
(92 puan) tarafından
Yaa pekiii deneyecegim
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Kizim 3 yasinda birakti sabah wc gittik dustu ağzından bidada istemedi pis iyy dedi :)
(92 puan) tarafından
Aklii yetincee daha kolay oluyo sankiii darisi basimiza :)
0 oy
(114 puan) tarafından
Canım benim oğlumda emzikten vazgecemiyodu bir gün emzik modelini değiştirdim ağzına farklı gelince attı ben koydum o attı sonra bidahada istemedi zaten
(92 puan) tarafından
Yaa denedim ben atti 1 gun sonra onuda emmeye basladi :D
0 oy
(120 puan) tarafından
Benim oğlumda hiç agzindan dusurmuyordu. Bı gün gerçekten kayboldu beraber aradık kendisi de aradı ama nasıl tatlı bı arayış  her arayışın sonu hüzünlü . Nasıl üzülüyor ikna oldu kaybolduğuna.  İki gün sonra tamamen unuttu :) geçenlerde odayı toplarken bulduk. Aaa emzik ama bebek emzik diyor yani kocaman oldum ben demek istiyor götürüp çöpe attı  :) :) :) 
(92 puan) tarafından
Yaaa ne guzell masallaahhh insallah bizde boylee unuturuzzzz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 95 göst.
2 Haziran 2023 Diğer kategorisinde meva1 (1,440 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 217 göst.
27 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Anneadayi54 (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 284 göst.
1 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 188 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Esra1212 (267 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,045 soru

24,177,597 cevap

336,195 kullanıcı

...