0 oy
154 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (82 puan) tarafından

Anneler cam rendede elma rendeleyince neden köpük köpük olur (elma çok suluydu, hatta rendelerken kararmaya başladı)


2 Cevaplar

0 oy
(4,658 puan) tarafından
Nişastalı ve şekerli olduğu için sanırım
(82 puan) tarafından
Normaldir yani
(4,658 puan) tarafından
Normaldir tabiki. Köpük köpük oluyo ben de cam rende kullanmıştım
(82 puan) tarafından
İyi bari ya . Tattigimda tadı normaldi pekmezde karıştırdım biraz gayet iyiydi ama korktum bı an sıkıntılı miydi diye
(4,658 puan) tarafından
Yok kuzu cam rende köpürüyo sonra ben muzla karıştırıyordum yada başka meyve ile falan geçiyodu köpüğü.normal sıkıntı yok
(82 puan) tarafından
Sevindim çok teşekkür ederim yorumunuz için
(4,658 puan) tarafından
Rica ederim ;)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 1,194 göst.
+1 oy
7 cevap 300 göst.
7 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Neyla (563 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 326 göst.
0 oy
3 cevap 105 göst.

Kategoriler


1,470,847 soru

24,091,044 cevap

331,752 kullanıcı

...