0 oy
158 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (82 puan) tarafından

Anneler cam rendede elma rendeleyince neden köpük köpük olur (elma çok suluydu, hatta rendelerken kararmaya başladı)


2 Cevaplar

0 oy
(4,658 puan) tarafından
Nişastalı ve şekerli olduğu için sanırım
(4,658 puan) tarafından
Normaldir tabiki. Köpük köpük oluyo ben de cam rende kullanmıştım
(82 puan) tarafından
İyi bari ya . Tattigimda tadı normaldi pekmezde karıştırdım biraz gayet iyiydi ama korktum bı an sıkıntılı miydi diye
(4,658 puan) tarafından
Yok kuzu cam rende köpürüyo sonra ben muzla karıştırıyordum yada başka meyve ile falan geçiyodu köpüğü.normal sıkıntı yok
(82 puan) tarafından
Sevindim çok teşekkür ederim yorumunuz için
(4,658 puan) tarafından
Rica ederim ;)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 1,297 göst.
+1 oy
7 cevap 328 göst.
7 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Neyla (592 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 359 göst.
0 oy
3 cevap 117 göst.

Kategoriler


1,475,909 soru

24,161,422 cevap

335,404 kullanıcı

...