0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (8,242 puan) tarafından

Şimdi size bir sorum olacak kızlar: Sabah uyandı, vermedim. Kahvaltı yaptık. Ardından öğle yemek için dışarıdaydık. Orada da süt vermedim. Şimdi de uykusu acayip geldi.  Çok istedi, ama vermedim. Uyudu. Vicdan azabı yaptım. Böyle mi olması gerekiyordu? Yani bilmiyorum, nasıl bıraktırılacak ama hikaye uydurdum ya ben, eski postumdan bakabilirsiniz. Aydede süt yerine çikolata getirmiş sana dedim. Bu sefer onu yedi küçücük iki lokmacık zaten. Daha sonra uyudu ama çikolata verene kadar da çok ağladı. Bana vurdu. Çok vicdan azabı çekiyorum şu anda. Bıraktıranlar bir yardımcı olun :dizzy:

3 Cevaplar

0 oy
(1,655 puan) tarafından
Nekdarlik cocugun benimki geçen 2 yaşına girdi bende bıraktırmam lazim
(8,242 puan) tarafından
Kasım'da 2 olacak inşaAllah
-Reklam-
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Şimdi pes edersen bir daha başaramadım sakın teslim olma 
(7,101 puan) tarafından
Kız yok onun sebebi emzirirken anne babak arasında bırakırken bağ koparmış anne bunu hissedermis muhtemelen o yüzden yapıyorsun ama çok rahat edeceksin bide dikkat et bu dönem en çok hamile kalma dönemi olabiliyor :)
(8,242 puan) tarafından
Ya şöyle daha da 2 yaşına girmedi ya. Ondan da üzülüyorum
(7,101 puan) tarafından
Oglus 4 aylık Ken sütüm kesildi şuan 6 aylık mama ile büyüyor ama olsun bazı şeyler elimizde değil .....  Belli bir zaman sonra geçer o çocuklar yemekten içmekten kesiliyor iyice
(8,242 puan) tarafından
Evet öyle de olunca bilemedim de. Az önce tekrar uyandı. Sessizce cüüüt dedi. Dayanamadım. Emzirdim
(7,101 puan) tarafından
Dhdhdhdhhd
0 oy
(2,007 puan) tarafından

Eski post biliyorum ama ağlamaktan helak oldum. Oğlum 27 aylık emzirmeyi sonlandırma kararı aldım 3. Gecemiz cok üzgünüm ilk 2 gece evet zordu ama bu kadar değildi artık hicbir sekilde emmeyecegini anladı ve çok ağladı ben de oyle. Siz tekrar emzirdim yazmışsınız ya naptiniz sonra? Vicdan azabı yasiyorum ben de. Bu his geçiyor mu gerçekten :(

(8,242 puan) tarafından
Maalesef kızım çok fazla zorlanmamıştı bırakırken ama ben hala o günleri o kadar çok özlüyorum ki. Yani vicdanen hala emzirmeyi isterim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 162 göst.
22 Ekim 2022 Diğer kategorisinde incitanem (8,242 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 439 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 576 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 472 göst.