0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (8,245 puan) tarafından
Kızlar süt bıraktırma için çok güzel bir hikaye uydurdum ve buna kızım inandı. Öyle deyince baya baya azalttık. Geçen gece hem yorgunluktan perişan durumdaydım hem de kızım da yemek yerine sürekli süt içmeye başladı. Ben de en son dayanamayıp bağırdım ama daha sonra hem özür diledim kendisinden hem de “ay dede sütü küçük kardeşlere götürdü anneciğim. Süte bay bay dedim ben. Hadi şimdi sen de bay bay de” dedim. O gün bay bay dedi. Gece sadece 1 kere kalktı. Normalde çok fazla uyanıyordu. Sabah oldu. Kahvaltı yapmadan vermeme kararı aldım ve bu sefer de “güneş sütü küçük kardeşlere götürdü” dedim. Akşam ay dedenin getireceğini söyledim. Öyle öyle azalttım baya ama işte yine de emiyor ama azalttığım için rahatladım. Bunu da sizinle paylaşmak istedim. Size de faydası olur inşaAllah

2 Cevaplar

0 oy
(14,413 puan) tarafından
Ahahahha kıyamam yaaaa,hadi kurtuldunuz
(8,245 puan) tarafından
Daha kurtulmak diyemem ama azalttım ya. Ona şükür. Yemek yemediği için sürekli sütle karnını doyurmaya çalışıyordu. İyi oldu
-Reklam-
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Bızımkıne anlat anlat yıne bıldıgını okuyor:)bır yaşında ınsallah ılerde işe yarar hıc kesmek ıstemıyorum bende cocuktan cok ben bagımlıyım sanrm:)emmesı hosuma gidiyor sütğm oldugu sürece keske heo emzırebılsem ahahaha ama tabıkı tıpta da dınımzdede rn uygunu ıkı yaş
(8,245 puan) tarafından
Benim kızım 23 aylık. Yavaş yavaş bıraktırmaya çalışıyorum işte ama çok bağımlı. Aslında ben de 2,5-3 yaş olsun istiyordum doğrusu ama biraz da mecburiyet diyeyim
(2,704 puan) tarafından
Kıyamam ben ona yaa:)neden canm özel degılse
(8,245 puan) tarafından
Ya doğumdan dolayı travma oluşmuş bende ve bu zamana kadar psikiyatriye gitmemiştim. Psikiyatri doktorum da ilaca başlamamız gerekiyor. Uzun süreli olmayacak ama emzirme bittikten sonra başlayalım dedi. Bir iki ay kullanacaksın dedi. İnşaAllah faydası olur ama çocuğuma aşırı bağımlıyım. Sürekli doğum anı geliyor gözümün önüne
(2,704 puan) tarafından
Csnm o ılaclar uyku sersemlık yapar bılıyorsun degılmı cocuguna sen bakıyosan dıkkatlı kullan derım.benımde dogumda sukur sorun yoktuda bır hafta sonra kontrole götürdüğümde elımden alıp yogunbakıma götürmüşlerdı kucagım bos kalınca o kadr ğzülmüştüm aglamştım kı korıdorda cocugumu verın diye hala dün gibi aklımda:(bende o yuzden gece gunduz memede bırlıkteyız
(8,245 puan) tarafından
Evet evet biliyorum sıkıntılı olduğunu. Doktorum zaten söyledi. Ama şöyle de bir durum var. 2 yıl geçmesine rağmen geçmemiş bu doğum travması. Ve maalesef ben bu yüzden çocuk da istemiyorum. Yine aynı şeyleri yaşayacağımı düşünüyorum. Onun haricinde zaten bebeğimi sütten kesene kadar da kullanmama kararı aldık doktorumla. O sürece kadar doğumda yaşadıklarımı anlatma görevi verdi bana. Önüme gelene doğumumu anlatıyorum :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 256 göst.
23 Ekim 2022 Diğer kategorisinde incitanem (8,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 440 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 577 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 475 göst.