0 oy
235 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Spiral eşe değer mi kızlar daha önce başınıza geldi mi .. Sabah kontrol e gittim.iyi.dedi domtor akşam ına  spiral in battığını hissetti  eşimnormal midir  kaymış olabilir mi 

3 Cevaplar

0 oy
(1,635 puan) tarafından
Nasıl batsin ki ip degil mi spiral
(775 puan) tarafından
Taktırdığımdan beri dr gittin mi hiç canım ben taktırdım 1 ay sonra muayeneye gel dediler gittim şükür kaymamış falan sonra sene de 1  kontrollere gel dediler
tarafından
Aynen işte bana da öyle dedi   bir ay oldu.taktıralı ... Dün de kontrol var dı     doktor  bana da  dedi kaymamış.iyi  duruyo dedi.dedim.kayması filan kwndiliğinden okur mu dedi yok zaten.biraz da olsa hissedersin dedi    bi batma kanama belli ederkendini dedi .    Sabah ına.   Bi şey yok sağlam dedi.bir proböem yok dedi.ama. Akşam ına böyle oldu. Baya baya.ip.eline değiyo yani  ....     Bakalım.haftaya tekrardan bi randevu  aldım danışacam doktor a.
(775 puan) tarafından
Aynen bi daha sor danış özellikle adetliyken falan ağır kaldırma bi yerlere asılma o zaman kayma olabilirmiş bana öyle demişti sende dikkatli ol valla aklım çıkıyo kayar falanda kaza eseri bişeyler olur diye :))
tarafından
Aynen zaten şuan hamile kalmaktan korktuğum için taktırdım bi de spiralle hamile kalmak daha da  zorlar....   Umarım isteyenlerin olur biz den bü miktar zaman uzak olsun gebelik hayırlısıyla
(775 puan) tarafından
Amin aminnn öyle valla :)
-Reklam-
0 oy
(7,034 puan) tarafından
D deger canım ama öyle ahım sahil batmaz tabi kaysa kanaman olur ağrı olur 
tarafından
Aynen ağrım filan yok.bence kayma da yok  ama neden   daha önce den böyle bi şey.olmadı da şimdi.oldu  anlamadım tam oturduğunun mu anlamına geliyor acaba bu durum. Bir ay oldu  taktıralı   bi de. İnt ten baktım el ile kont rol edin.ipi görüyorsanız sorun yok demek tir diye ama ip neden hatta tel diyim ben neden.   Hissedilir ki     daha önce den.değmeyen. Bi de anlayamadım .... Bakalıö haftaya tekrardan bir  randevu aldım
(7,034 puan) tarafından
Doktor daha iyi anlatır canım :)
0 oy
(66 puan) tarafından
Degıyo canm. Bnmkı aşşa inmiş ve eşime batmştı gercktn :)) dıkkt et kaymş olblr bnmkı kaymştı
tarafından
Ya canım sabah kontrolü vardı zaten doktor.baktı dedi iyi.  Güzel duruyo dedi ...     Anlamadım ki neden böyle.oldu ben de batma filan yok  bir ay oldu taktıralı da . Eşim   değdi diyo sert.bi şey di    tel gibi dedi dedim ipi dir. Ama bu zaman a kadar neden değmiyo du da şimdi değdi onu anlamadım

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 433 göst.
30 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 208 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (3,088 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 877 göst.
10 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Minikii (962 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 489 göst.
8 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde yaban gulu (225 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,202 soru

24,055,055 cevap

329,869 kullanıcı

...