Oğlum 2 buçuk yaşında. O kadar akılı ki maşallah hata iki gün önceki şeyleri hatırlar ama pek konuşamıyoruz hala.. Kelimeler boğazında dolu dolu bı çıkarsa rahatlayacak Basit şeyleri söylüyor anne,baba,dede,dayı,teyze,ve bütün hayvanların sesi yapar ve çoğunun adını söylemeye çalışır bazılarını pek beceremiyor ama Çocuklarla iletişimi harika ve oynamayı çok sever Ya şunuda soyliyim sizin cocuklarinizda öylemi acaba çok meraklı herşeyi bana sorar anne bu ney şu ne yada gördüğü neyse artık hemen çağırır beni bak yada bu ne diye söylenir kitap veririm ellime başlar anne bu ne şu ne faln yada kendi kendine bakar hayvan resimleriyse ses çıkartır faln sizin cocuklar nasıl her çocuk kendine özelde hanii şuan sizce 2 buçuk yaş için yaptıkları söylediği kelimeleri faln yeterlimi ha bide kendi kendine yemek yemeyi çok istiyor arada bırakır o kendi başına yeer.. Biraz sizde cocuklarinizda bahsedermisnz
Oğlum 2bucuk yaşında şuan tuvaleti öğreniyor maşallah iyi de gidiyoruz uzun cümleler kuruyor. Sürekli bana anne bu ne diye sorar TV kapansa neden kapattın der kapı çalsa kim geldi der kendi kendine yemek istiyor çabalıyor ama ben yine yardım ediyorum çünkü çorbayı falan çok döküyor ve her dökmesinde üst degistirmemi istiyor
Benim oğlanı yazmışsın kuzum bizde aynıyız tuvalet egitimi bitti sukur gecegunduz rahatiz kendi yemegini falan yer ne yemek isterse soyle kendince ama dedigin gibi agzi laf dolu da daha cikmiyor) her dediğimi de anlıyor hatta az önce oyuncakları toplamış yatacam diyor nasıl hoşuma gitti aklı başına gelse toplamaz)))
1,493,849 soru
24,406,706 cevap
350,578 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın