0 oy
2,395 göst.
Diğer kategorisinde (416 puan) tarafından
Mahallede bir kız var 17 yasında benim kopek kardeşimden hamile kalmış ve bu kız mahalledeki cocukların hepsıyle yatmıs cocuklar falan söylüyor  en son bızımkıyle beraber olmus ondan da kalmıs bızım kopekde askere gitti bu durum yenı cıkdı ortaya kızın halası aramıs aldırın diyor yoksa mahkemeye veririz diyor napıcamı sasdım bu gunaha nasıl gırıcez 

52 Cevaplar

0 oy
(1,569 puan) tarafından
Yorum yapmak istemiyorum . Allah ıslah etsin 
-Reklam-
0 oy
(3,007 puan) tarafından
Valla beraber olurken dusunucekti herkesle beraber olduğunu zaten bunu bilirken niye korunmamiş hastalık kapma ihtimallerini bilmiyorlar mı birde belki iftira bu nerden biliyorsunuz çamur atmasını iyi biliyor erkekler işine helmedi mi ama beraber olurken herşey iyi.

Bı yolu yordamıni bulmanız lazım 
(416 puan) tarafından
Valla beynım durdu Allah ıslah etsın diyorum hamileyim stresten karnımdakı cocuk huzursuz dün cenazemız vardı bugun bu hangısıne yanıcamızı bilmiyoruz ısın ıcınden cıkıcak beynım bıle yok suan
(3,007 puan) tarafından
Allah'ım genclerimizi bu günahlardan korusun
Komşumuzun kizi 15 yaşında böyle hamile kaldı kendisi kızdı. 7 aylıkken farkina vardılar öyle cahillikki hamile olduğunu bile kalabileceğini bile düşünmüyor. Sora doğum yaptı babasını buldular sora evlendiler bu gençler.
Ne yapsan zor işin içinden cikilcak gibi dehil
(416 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Gerçekten ne acı şimdinin 17 si 15i Rabbım sonumuzu hayır etsin bu gençlik çok rahat gidişi gidişat değil bizlerin de var Wallace korkuyorum ... kıza yazık kardeşine yazık bebeğin günahı ne altı üstü hep b*k bu işin 
(416 puan) tarafından
Sorma kuzum kucuck can ailesi alıncak diye sart kosuyor kendileri gunaha girmeyıp bızı sokuyolar Allah herkesın gonlunu biliyor burda tek suclu benım slk kardesım baska bırı deıl
(9,679 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsunnkuzum
0 oy
tarafından
O çocuk doğsada günah aldırsada  yanlış anlamayın  ama o çocuk o kızın hamuru kötüyse daha kötü olur .anan babam ben bakarım sahip çıkarım diyorsa ne ala ama kimsenin de hayatını başkalarının yormasına  hakkı yok.iste sonra öyle çocuklar kadınlar Müge anlilara  esra erollara çıkıyor..bence yolun başında evet günah ama sonlandırmak. ALLAHIM AFFETSIN
(416 puan) tarafından
Benim ailemin hiç durumu yok canım kurtaj parası cıkartıcak para bile yok inanki nası olucak bilmiyorum bende
tarafından
Bakalim.yani Durum yok çocuk asker .neyine güvenmiş akilsiz çocuk.allah akıl versin hayırlısı neyse o olsun
0 oy
(872 puan) tarafından
Bence emin olun sonuçta geç döllenme diye bir şey var.en son yapılandan cocuk olacak demek değil
0 oy
(2,179 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı ama önce özelde DNA testi devlette işin içine mahkeme polis savcı girebilir ne denir bilmiorm ama galiba aldirilmasi en mantıklı olanı ya 
0 oy
(3,154 puan) tarafından
Canım evlenmezler mi yazık günah o sabiyede aldirmasalarda
(416 puan) tarafından
İkiside anne baba olabılıcek ınsan deıller kız zaten cok kısıyle beraber olmus gelın dıye nasıl alıcan eve aldın dıyelım evde herseye sebep olabılır zaten aılesıde aldırılcak dıyor
(3,154 puan) tarafından
Aileside Allah başa vermeye canım alışmış kudurmuştan beter derler o hesap kimse duymadan üstü kapansn demiyo
(416 puan) tarafından
Babası haberi yok daha halaları konusuyor
(3,154 puan) tarafından
Eyvah Allah yar ve yardımcınız olsun canım
(416 puan) tarafından
Sağol kuzum
0 oy
(481 puan) tarafından
Zor imtihan 
(416 puan) tarafından
:( malesef
0 oy
tarafından
Mahalledeki herkesle beraber olmuşsa kardeşinden olduğunu nerden biliyorsunuz belki kız başkasından hamile kaldı oda sahip çıkmayınca kardeşinin üstüne attı 

Valla Allah kız çocuklarımızı esirgesin
(416 puan) tarafından
Amin canım ben kıza ors demıyorum ama kendısıde kabul edıyor zaten kımlerle beraber oldugunu buna ragmen ***** ***** yorumlar gelıo ya
0 oy
(4,726 puan) tarafından
Kardeşinden olduğu nereden belli bir çok kişi ile birlikte olmuş kız araştırın iyice anne karnında DNA testi yapılıyor yapan yer bulursanız yaptırın belki kardeşinden değil çocuk 
(416 puan) tarafından
Konusucaz daha bakalım bilmiyorum
0 oy
(302 puan) tarafından
1. Reşit değil 2. Si  hastanede sorgulanacak bir olay kız beni zorla  hamile bıraktı dese başi belaya girer  olay kızda bitiyor bence Allah ıslah etsin tabi gebelik kaç haftalık oda var alınması için Allah'ım çok günah çok 
(416 puan) tarafından
İnan kardesıme hıc acımıyorum sorumsuzlukları bır deıl ıkı deıl insan aılesını bu duruma dusuruyor ya o kadar sınırlenıyorum kı
(302 puan) tarafından
Ne diyim olan ailelere oluyor çok kötü bir durum rabbim yardımcnz olsun

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 781 göst.
1 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Atma2024 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 808 göst.
28 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 984 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 230 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,518 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,969 soru

24,132,290 cevap

334,102 kullanıcı

...