0 oy
2,616 göst.
Diğer kategorisinde (416 puan) tarafından
Mahallede bir kız var 17 yasında benim kopek kardeşimden hamile kalmış ve bu kız mahalledeki cocukların hepsıyle yatmıs cocuklar falan söylüyor  en son bızımkıyle beraber olmus ondan da kalmıs bızım kopekde askere gitti bu durum yenı cıkdı ortaya kızın halası aramıs aldırın diyor yoksa mahkemeye veririz diyor napıcamı sasdım bu gunaha nasıl gırıcez 

52 Cevaplar

+7 oy
tarafından
Allahim esirgesin şimdinin 17 yaşında kızları bizleri g.ot cebinden çıkarıyor 
tarafından
Kardeşine de ders olur reşit olmayan kızla beraber olmaz bir daha. İşte olan annene babana can sıkıntı valla başka bisey değil
(416 puan) tarafından
Ders almaz o serefsız ana baba uzmek onlara koymaz
tarafından
Canım bu zihniyet ana baba da olmuyor. Allah başa vermesin aldirsan olmaz aldirmasan öyle.  Annen kendine güveniyorsa alır da büyütürse karışmasın dicm o da olmaz ana baba varken
(2,304 puan) tarafından
+++ ne fenalar bu yeni nesil kız ve erkekler ya . Allahim evlatlarımızı doğru yoldan sasrmalarina izin vermesin.  Kız 17 yaşında doktorluk durumda polise haber verilir bide işin o kısmı var . İstismar suçundan dosya açılır muhtemelen. Allah ıslah etsin . Aldirmasalar kim bakacak aldirsalar günah.  İki ucu boklu değnek yaa
(416 puan) tarafından
Evet öyle insanlar kolay sanıyor benımde cocugum var ben zor anne oldum ayrıca tabıki aldırmaya sıcak bakmıyorum bizden once kızın ailesi alıncak diye sart kosuyor zaten keske böyle seyler hıc olmasa
-Reklam-
+2 oy
(1,367 puan) tarafından
Olan o küçücük bebeğe mı olsun yani. Bu b.ku yemesini biliyosa bu yaşta nasıl korunması gerektiğini de bilmesi lazımdı. Iki akli basinda olmayan insan yüzünden masum bi cana mı kiydiracaklar. Herkes yaptığının cezasını çeksin yoksa onlar ceza almayacak diye masum bi melek canıyla ödeyecek. Zihtinyete bak ya ortadaki bütün sorunu halletmisler de bebeğin canı mı kalmış tek dert ariyolar. Senin yerinde olsam hiç karışmazdım.

Hem o kadar kişiyle olduysa ne malum kardeşinden olduğu 
+1 oy
(1,326 puan) tarafından
Birincisi kız 15 yaşından büyük bu durumda kadına sorulur rızan varmiydi diye evet denirse kardeşin ceza almaz merak etme bu şekilde çok gebemiz vardı sorun kızın zorla değil rızan vardı demesi 15 yaş altı bizim ülkemizde çocuk istismarı suçuna girer ikincisi 10 haftadan büyükse tıbbi bir neden olmadan kürtaj yapılmaz yasak 10 haftadan küçükse özeller yapıyor kılıfına uyduruyorlar merak etme üçüncüsü anne karnında DNA testi yapılır bebeğe yasaya uygundur babalık testi yaptırın önce 
tarafından
Kız korkudan hayır derse peki rızan dışi oldu da diyebilir
(1,326 puan) tarafından
İşte o zaman işin içine polis savcılık girerse girer öyle bir durumda biz hastane polisine haber veriyoruz gerisi onların işi öyle olursa tabikide ceza alır
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Kardeşin her türlü yaştan dolayı ceza alir
(416 puan) tarafından
Alsın ne alıyosa bıkdım valla
(6,048 puan) tarafından
Bu arada özel de de aldirsaniz polis karışır. Doktor bildirir. Anca bir klinik bulacaksınız özel merdivenalti falan iste
(416 puan) tarafından
Nasıl bulucaz onuda ya
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Kiz düşünsün kardeşin düşünsün canım 
(416 puan) tarafından
Kızın ailesi yapıstı yakamıza devlet yapmıyormu kurtaj dıyoruz polıs kurcalıyor dıyolar özelde yaptırın diyolar
(4,959 puan) tarafından
Devlet kurcalar ve ceza alır kardeşin ama bence ceza da alsın bı b,ok yiyosa, kızın ailesi de ne utanmazmis kendileri haletsinler iki kişi yaptirilar ya , biz günah almayız kim yaptıysa onlar girsin vebaline deseydnz
(12,151 puan) tarafından
E yaptırın özelde öyle şey olur mu kız herkesle yatmış diyprsunuz kardeşin cezaevine mi girsin günahı onların boynuna bluğ çağına girmiş herkes kendi günahından sorumlu
(416 puan) tarafından
Özelı aradım istege baglı olmuyor dedı
(12,151 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun zor bişey
0 oy
(937 puan) tarafından
Günahının bedelini odesin bı zahmet herkesl beraber olan kızla niye beraber oluyor ve 17 yaşındaki kızla tovbesstfrullah ya şu erkekler insanı çileden çıkarır ya 
(416 puan) tarafından
Kız yapıstı kapımıza kovuyoruz gitmiyor seviyormus ıkısıde *****
(6,158 puan) tarafından
Burda erkek kadar kızında sucu var nedemeye altina yatıyor 17 yasinda biz anamızın dizindeydik simdimi kızlar cok zıplıyor ortalik kaynıyor allah evlatrimizi kötülerden korusun
(937 puan) tarafından
Ergenlik sevgiler madem öyle bı kızmış aldirin çocuğu götürüp bıraksın taşının o mahallede de o akillariyla deli deli şeyler yapmasinlar
(2,304 puan) tarafından
Erkekde de var haysiyetsizlik ama o kız da onun kadar suçlu 17 yaşında senin ne işin var iliskiyle gt dersni çalış cafeye git mikrop. Kinamiyorum asla Allah ıslah etsin hidayet versin evlatlarimizi korusun.
0 oy
tarafından
10 haftalığa kadar da testi yapılabiliyor ne malum kardeşinden olduğu bu tarz kız yada erkek hiç farketmez asla anne baba olamaz yarin obur gün o kizin çocuğu doğurup kapınıza atıp para pul talebinde bulunmayacaginin garantisi var mı yada kızın cocug doğurup sokağa atmayacagi yada bırakıp kacmayacagi o zaman o çocuk nolcak öylesi yazık değil mi
(416 puan) tarafından
Öylesi daha yazık tabıkıde en hayırlı olanı doğmaması nasıl aldırıcaz nası yapıcaz bilmiyorum
tarafından
Önce dna testi yapılmasını talep edin ne malum para koparmak için yalan olmadigi
(13,312 puan) tarafından
Aynı şeyi düşünüyorum madem o kadar erkek var hayatında dna isteyin
tarafından
Bencede dna isteyin oyle kardesıne yıkmak kolay en son onla oldugu ne malum kardesın askere gıdınce yıne yemıstır bır haltlar ustunden mahalle gecmıs kıza guven mı olur
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Kardeşinden olduğu ne malum
(416 puan) tarafından
En son o oldu dıyor bızım salakda benden dıyor
(7,827 puan) tarafından
Kardeşinden mi bi öncekinden mi bilemezsin bi kanıt sunun çok biliyosanız diyin kız zaten yolluymuş kendinden pay biç eşinle bebek isterken girdiğin ilk ilişkiden mi son ilişkiden mi gebe kaldın bilemezsin
0 oy
(6,158 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah Allahım sen koru yarabbim evlerden ırak 

Halasındaki rahatliga bak ne iğrenç kadın ben olsam o pişmiş kadina derdim sen git aldir  günahı senin olsun nerden bileyim kardesimden madem öyle kizsa kimden oldugunu ispatlasin
(416 puan) tarafından
Kadın dıyor ıspatlanır kımle yattıgı cocugun kımden oldugu dıyor bız duyulmasın ıstıyoruz dıyor annemde duyulmasın ıstıyor
tarafından
Alışmış o hala demek ki valla daha önce kaç aldırdilar bakalim
(6,158 puan) tarafından
Allah ıslah etsin nedim
0 oy
(4,002 puan) tarafından
Çoçuğun kimden olduğunu netleştirin önce. Böyleleri genelde en sessiz sakin aileyi hedef alır. Kardeşinde askerde. Ispatlamak zor olur.7
(416 puan) tarafından
Doğmadan nasıl netlesırkı
(4,002 puan) tarafından
Kızın son adet tarihini sor, kaç haftalık olduöunu hesaplıycaz de. . + 14 gün. Kardeşinle görüşmüşmü o zamanlar.
tarafından
canım dna testı dıye bısey var ne demek nasıl ıspatlcaz ya
0 oy
(12,347 puan) tarafından
Belki linç yiyeceğim ama kardeşinden olduğunu nereden bileceksiniz belki kardeşini saf bellediler ona taktılar 
(416 puan) tarafından
Bızım gerızekalı kabul edıyor 2 aydır kız benle beraber dıe
0 oy
(651 puan) tarafından
Kardeşin ne diyor 
(416 puan) tarafından
Benden dıyor
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Bir sürü erkekle olmuş diyorsun belki kardeşinden değildir nerden biliyorsunuz. Hem o kdr erkekls beraber olan kızla ne işi var ya. Şimdi ayıkla pirincin taşını.
(416 puan) tarafından
Allahın cezaları yıyolar boku sonucu buyukler dusunuyor
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Sana şunu diyim benimde yakınım arkadaşları o yaşlarda 16 17 yasinda bi arkadas ortamıyla toplu şekilde kızla beraber olmuşlar kıza para vercez demişler vermeyince kız gidip şikayetçi olmuş iç çamaşırında dna aramışlar ve kimin dna si çıktıysa hapse attılar çocuk 17 yasinda girdi 5 seneden fazladır hapiste hala da devam ediyor ne kadar sürer Allah bilir. Düşün yani eğer senin kardeşini şikayet ederlerse sonu böyle olur.
(416 puan) tarafından
Girsinde cıkamasın hayırsız zaten  yazık ya su basımıza gelene bak
(1,249 puan) tarafından
Ayy tövbe ya rabbim
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Önce DNA testi isteyin kardeşinden ise yediği haltı temizlesin değilse de kiminse ondan bulsun belasını yarabi tovbe şimdinin kizlarimda. Korkacaksın 
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Ooo geçmiş olsunn. Kardeşinden olduğu ne malum peki
0 oy
tarafından
Kardesin kac yasinda
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Ay Allah hakkımızda hayırlısını versin 

Ne günlere kaldık bacı
(416 puan) tarafından
Amin valla öyle
0 oy
(18,706 puan) tarafından
Rabbim evlatlarımizi  korusun.....

İki kızım var hiç bişey diyemiyorum üzücü bir durum...
0 oy
tarafından
Ne mağlum kardeşinden olduğu 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 866 göst.
1 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Atma2024 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 905 göst.
28 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,149 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 257 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,519 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,338 soru

24,399,910 cevap

350,046 kullanıcı

...