0 oy
2,376 göst.
Diğer kategorisinde (416 puan) tarafından
Mahallede bir kız var 17 yasında benim kopek kardeşimden hamile kalmış ve bu kız mahalledeki cocukların hepsıyle yatmıs cocuklar falan söylüyor  en son bızımkıyle beraber olmus ondan da kalmıs bızım kopekde askere gitti bu durum yenı cıkdı ortaya kızın halası aramıs aldırın diyor yoksa mahkemeye veririz diyor napıcamı sasdım bu gunaha nasıl gırıcez 

52 Cevaplar

0 oy
(7,136 puan) tarafından
Bana niyeyse kabağı sizin başınıza patlatmaya çalışıyorlar gibi geldi. Dediğin gibi ise belki cocuk kardeşinden degil hatta belki hamile bile olmıyabilir ailesi aile olsa gider şikayetçi olurdu çoktan bu işte Bi bokluk var bence 
(416 puan) tarafından
Bende öyle diyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim sen evlatlarımızı koru ne kötü bir cağa denk geldik
(416 puan) tarafından
Amin anin
0 oy
(367 puan) tarafından
Kwrdesn kac yasnda
(416 puan) tarafından
20 yasında
0 oy
(473 puan) tarafından
Kız reşit olmadığı için özelde de devlette de işin içine polis girer.Merdivenaltini hiç düşünmeyin derim , çok riskli , kız canından olur bir de o gelir başınıza.Cok sağlıklı yerler degil.Kardesinizin başı agriyacak gibi duruyor.
(416 puan) tarafından
Ağrısın bızım agrıyor onunda agrısın yaparken bızemı sordu zaten ne devlet nede özel kurtaj yapıo
0 oy
tarafından

Allah ıslah etsin her geçen gün biraz daha tükeniyor iman ahlak korku 

(416 puan) tarafından
Ahlaksızlar işte
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Canım özeldede olsa 17 oldufuniçin istismar gözükecek ve kardesim ceza alacak
(416 puan) tarafından
10 kisinin hepsımı istismar canım cok kısıyle yatmıs
(9,233 puan) tarafından
İsterse 1923729929 kişi olsun yaş 18 olsa kendi istegim der biter 17 olunca istismar. Ben Boyle birinintanıdım eşimin iş arkadaşı uzmandı attılar görevden mahkeme 18 olsa ceza vermicrkti
0 oy
(16,787 puan) tarafından
Gerekli tüm testler yapılsın dediğiniz gibi on kişiyle birlikte oldu ise bu belli olur ve DNa isteyin kız rizam dahilinde derse kardeşin ceza almaz ve nikahları kıyılır onun haricinde gizli saklı aldırma yaparsanız daha çok iş alırsınız başınıza herşey kız da bitiyor rizam dışı istismar vs derse daha kötü 
0 oy
(1,392 puan) tarafından
Yaştan dolayı ceza alır kardeşin bide kız iftira atarsa yandiniz
(416 puan) tarafından
Off bıkdım vallahı
0 oy
(537 puan) tarafından
Tüh kötü olmuş belki de hangisinden bebek belli değil kardeşinin üstüne kaldı aman dikkat edin bak ölen insanlar var bu yüzden sırf kızın ailesinin tarafından  yazık olmuş 
(416 puan) tarafından
Kız ondan diyor baska bısı demıyor
(537 puan) tarafından
Belli olmaz ki o testi falan var bunun ama ondansa da yazık olmuş üstüne kaldı kız ama kardeşinde keşke akıllı olsaymis oralarda da barinamazlar evlenseler bile herkes yatmış diyorsun kızla
0 oy
tarafından
Ailesinin tepkisi ayrı iğrenç 
(416 puan) tarafından
Reziller halası bide özelden arıyormus annemı saklıcak neyınız kaldıda özelden arıyosun
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Bütün mahlleyle yatmissa senin kardeşinden olduğu ne malum? İteliyo olmasinlar
(416 puan) tarafından
En son onl olmus
0 oy
(18,325 puan) tarafından
Çok zor durum Allah yardımcıniz olsun üzüldüm
(416 puan) tarafından
Amin insallah
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Allahim sen esirge benimde 17 yasinda kizim var aklim cikiyor;(( Allah yardımcınız olsun
0 oy
(66 puan) tarafından
Kesın kardeşindenmidrki öylsıne bellı olmz
(416 puan) tarafından
Ikısıde ondan dıyo
0 oy
tarafından
Komşunun oğlu da ayni haltı yedi hatta kızı aldı temiz kız diye eve getirdi,düğün alışverişi falan herseyi yaptılar sonra kiz evde silah tabanca ne varsa hepsini öğrendi bunları sikayet etti beni de zorla birliktelige zorladı zorla evde tuttu dedi kac sene hapis yattı.. o kızda reşit değildi ve oda onlarcaiysla beraber olmuştu,hatta komşudan hariç 5 6 kişi daha cezaevinde yatti
0 oy
(30,138 puan) tarafından

Paşa paşa nikahını kıysin adam gibi babalık yapsın ne olacak yani bir cana kiyacak halleri yok 

(416 puan) tarafından
10 tane adamla yatmıs kıza ne nıkahı bacım nikahmı tutar öylesi benim ***** kardesım ikiside ***** yiyosunuz bır *** bu yasta bari önlem alın  ne kız anne olabılıcek bır kız ne benım kardesım baba olabılıcek birisi ben demiyorum ki alınsın ama cocugun ilerde hayatı mahvolucagına dunyaya gelmemesı daha sağlıklı
(30,138 puan) tarafından
Hayır hanfendi ilerisini sen bilemezssin kimin annelik babalık yapıp yapamayacağınada sizler karar vermezssiniz istersen kaç insanla yatmış olsun kardeşim migdesi kaldırıp elini sürüyorsa demekki sorun yok çocuğa gelincemi sorun oluyor siz bu zihniyette olduktan sonra yazık o bebegeki Allah korkusu bilenin eline dusmemis ..
Gerekirse eşek sudan gelene kadar döverdim kardeşimi yinede o çocuğun canına kıydirmazdim.
(416 puan) tarafından
Keske hersey yazmakla kolay oldugu gibi olsa madde kullanan birisinin cevremde babalıklarınıda goruyorum annelıklerınıde  zaten onun midesizliğine diycek lafım yok doğurmuycak diye bizden once kızın ailesi dıyor zaten
(30,138 puan) tarafından
Sıkıntı çoktur ama  bir canlıya kıymak bilemedim.
0 oy
(563 puan) tarafından
Hastanede degil de özel kliniklerde oluyo özel muayene oluyo ya doktorun kendi açtıgı. Valla ilerde o bebege yazık olacagı için anne ve babası bile olmicak belki yanında çünkü biliçsizler en iyisi aldırması
(416 puan) tarafından
Yok ıkısıde ne anne ne baba olabılırler akılları bı karıs havada zaten 10 kısıyle yatmıs bırını eve ne dıye alalım aıle ıcınde pıslık yapmıycagı ne malum
0 oy
(577 puan) tarafından
Allah ım sen koru valla insanlar da Allah korkusu kalmamış yakındır kıyamettt ahlak kalmamış başta biz bilmiyoruz dinimizi ki çocuğa ne verecen ailede çok yüzsüz
(416 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun
0 oy
tarafından
Haramdan uzak durmamanin zararlari. ortada hamile bi kiz var 18 inden kucuk. kizla evlense bi dert evlenmese bi dert, cocuk aldirmayi hic demiyorum bile. cocugun kimden oldugu belli degil, Rabbim gencleri islah etsin cok fena bir durum. 
(416 puan) tarafından
Hakkımızda hayırlısı olsun bacım
0 oy
tarafından
Dava acmalarina gerek yok, zaten 18 yaşından küçük çocuğa cinsel tacizden hapis yatacak kardeşiniz.Bir de hamile bırakma var. Mahkemede önce babalık testi yapılır, kardeşinizdense ceza alır. Mahalledeki bütün erkeklerle yattığını nereden biliyorsunuz, gördünüz mü? Allah aşkına iftira atmayın. Bu, kardeşinizin suçunu hafifletmez!
(416 puan) tarafından
Hangi gercek ben kımsenın gtunu kurtarmaya calısmıyorum  bumu gercek yada  kızın ne oldugunu bilmeden yatmıs dememmi olmus seyleri söylüyorum siz gerceklık boyutunu nerden biliyosunuz  istediğim sekilde yorum yapmana lüzum yok sadece  bilmediğin konuda iftira atmayın ınsanlara diyemezsın inan tartısıcak halde değilim saten sağol yorumun için iyi gunler
tarafından
Ya ben sizin ne kadar üzgün ve çaresiz olduğunuzun farkındayım, tek size karşı bir sey demiyorum ki, bunu o kıza kimler söylüyorsa iftira atıyor olabilirler diyorum. Dinimizde "adalet sahibi 2 kisiyi şahit tutun" denirken, bu kadar özel bir konuda insanlar nasıl emin olabilir diyorum kızın bütün mahalleye yattığına. Siz de boş yere günaha girmeyin kesin öyledir diye inanarak. Kardesinizi korumaya calismadiginizin da farkindayim. Ama kız sadece kardesinizle de yatmis olabilir. Kırdıysam özür dilerim, Allah yardımcınız olsun..
(416 puan) tarafından
Kızın hamile oldugunu duyunca birkac kısı benden mi diye sormus kızla sesli mesajları var oda hayır senden deıl  demis kendısıde bıkac kısıyle oldugunu kabul ediyor zaten  bu kadar kucuk yasta böyle seyler cok korktugum cekındıgım seyler hayırlısı olsun diyelım sağolun
tarafından
O zaman en iyisi babalık testi zaten, bu durumda gerçekten kardeşinizden olmayabilir, kız, kardeşinizi seçmiş olabilir. Çok zor bir durum. Allah'ım bir çıkar yol gösterir inşallah..
(416 puan) tarafından
İnsallah sağolasın

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 779 göst.
1 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Atma2024 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 801 göst.
28 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 968 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 229 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,518 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,821 soru

24,116,568 cevap

333,248 kullanıcı

...