0 oy
1,270 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eşim beni kesinlikle bir yere salmıyor ne  markete gidebilirim yalnız nede çarşıya her yere beraber gidiyoruz. Kuaföre annem alıyor evden annem bırakıyor. Bunalıyorum 4 aylık bebeğim var eşim akşam üstü 4 te gidiyor işe gece 3 te geliyor. Annem 3 gün üst üste gelsin hemen kızıyor e ben gideyim diyorum hayır sık sık görüşmeyin diyor annemde bize yakın oturuyor kadın allah razı olsun hep gelip yemeğimden temizliğme kadar yapar çok iyi bir annedir. Eşim ne derse onu giyiyorum eşim makyaj yap derse yapabiliyorum. Saçıma ombre istedim izin vermedi sadece kestirebilirsin dedi Çalışmak istiyorum zaten bu rüya. İnstagram kullanmak yasak. Kullanmak istedim bağırdı. Hakaretler etti. Buraya üye olurken e postam yoktu bende açtım akşam görmüş kıyameti kopardı birşey yaparsan parmaklarını kırarım merve Karabulut olursun dedi. Ben evinde çocuğuyla ilgilenen bir anneyim çok ağrıma gitti güvenmiyor musun dedim güveniyorum dedi bu nasıl güvenmek 1.5 yıllık evliyim. Psikologa gitmek istiyorum sürekli evlendiğim için pişmanlık duyuyorum ama eşimi seviyorum bilmiyorum ne yapacağımı bana akıl verin.. 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbim yardım etsin kuzum eşine de akıl fikir versin yuvana huzur versin inşaallah (amin)
(1 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
O adamla hayat geçmez
(1 puan) tarafından
Ne yapacağımı bilemiyorum
tarafından
Evlenmeden önce nasıldı
(1 puan) tarafından
Hiç böyle değildi böyle olsa zaten evlenmezdim
tarafından
Kız keşke bebek için bekleseydin
0 oy
(341 puan) tarafından
Ohaaa yaa acaba eşin mağaradami doğup büyümüş

(1 puan) tarafından
Ailesinde bir bu böyle kendisi almanyada üniversite okumuş ailesi açık insanlar bu neden böyle bilmiyorum
(341 puan) tarafından
Almanya da üniversite okumuş ama adam olamamış canm seni bu kadar kısıtlamasına izin verme Allah eşine de akıl fikir versn
(1 puan) tarafından
Aynen öyle Avrupa görmüştür dedim ama sığır çıktı
0 oy
(466 puan) tarafından
Eşinin ciddi anlamda tedaviye ihtiyacı var bu nasıl birşey ya hayatini zindan etmiş ne demek sonun öyle olur ya. Bak dukka et psikolojisi iyi degil belli Allah ıslah etsin bu nedir 
(1 puan) tarafından
Çok pişmanım ama ne yapacağımı bilmiyorum iyi bir baba olduğu için belkide duruyorum ama psikologa gitmem şart gerçekten bende iyi hissetmiyorum :( eski hayatımı özlüyorum
(466 puan) tarafından
Canım onun da gitmesi lazım keşke ikna olsa da gitse yazık değil mi sana . Rabbim yardımcın olsun ben suçu biraz da biz kadınlar ve annelerde arıyorum erkek çocuklarını yetistiremiyoruz
(1 puan) tarafından
Annesi ona yapma etme diyor siz karışmayın diyor
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bu ne geri kafalılıktır yaaaa Allah sabır versin kardeşim
(1 puan) tarafından
Sağolasın allah razı olsun
0 oy
tarafından
Sen degil eşin gitmeli psikolaga bu nedir guvenmemek mi bunun adi ne bu
(1 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum beni tanısan gerçekten ben öyle evinde çocuğuyla oturan bir anneyim asla gözüm dışarda değil elimden geleni yapıyorum
tarafından
Gözün disarda olsa zaten yapamaz bu kadarini gezecen tozacan aksam onune yemek koymayan kadinlardan olacanki degerin olsun
(1 puan) tarafından
Eskiden kendisi çok kişiyle gezmiş afedersin hepsi de öyle kızlarmış keşke alsaymış onlardanda benim başımı yakmasaymış görürdü o zaman
tarafından
Onlar namuslu olurlar aklanırlar merak etme olan boyle insanlara oluyor
(1 puan) tarafından
Ne yapacağımı bilmiyorum valla
tarafından
Aşmali bu tûr konulari konuşmalisin
(1 puan) tarafından
Beğenmiyorsan evlenmeseydin annenin evinde kalıp gezseydin diyor asla kabul etmiyor yaptığını
tarafından
Ne halin varsa gör deseydin sende
0 oy
(533 puan) tarafından
Çok aşırı kıskançmış canım ya Allah sabır versin 
(1 puan) tarafından
Sağolasın canım inşallah :(
(533 puan) tarafından
Sabret inşallah zamanla düzelir benim eşimde çok kıskançtı anneme gittiğim zaman aradığında ne yapıyorsun dediğinde kapının önü merdivenin üstünde oturuyorum dediğimde kıyameti koparırdı şimdi biraz daha iyi zamanla düzeliyorlar
0 oy
(452 puan) tarafından
ya çok üzüldüm 
sende ona de annenlen  görüşme deseydin ona. güvenen insan böyle yapmaz ev hapis gibi hayat yaşatıyor. ALLAH yar ve yardımcın olsun O adamlan hayat çok zor geçer. ALLAH sabır versin 
(1 puan) tarafından
Amin inşallah ama bebeğim çok küçük o yüzden gidemiyorum ailem gel diyor :( annemi evden kovmuştu annem ağlayarak gitmişti çok zor günler geçirdim
(452 puan) tarafından
beni yanlış anlama ben boşanmaya falan karşıyım çünkü bizim insanlarımız boşanmayı hobi edinmiş . şu şekilde karşıyım konuşarak anlaşarak haledilecek sorunlar varken en ufak bir  sorundan baoşnılıyor çok saçma ve çok yanlış.
annenin olayına gelincede kusura bakma ama eşin ailesinden  hiç terbiye falan görmemiş mi ne curetlen evinden kovuyor senden yaşlarca büyük  bir kadını.
eşine de biraz empati kur  sen beni annemden ayırıyon. başkası seni evladından ayırırsa ne olur.
(1 puan) tarafından
Yok canım  yanlış anlamıyorum tabii ki. Bu olayla  kalsa iyi bir tane eltim var beni hiç istemiyor sürekli eşime sırnaşık sırnaşık hareketleri vardı çok olaylar oldu hep sataştı bana. Eşimde hep ona hak verdi o iyi biri dedi bana hep kötüsün dedi. Çocuklarının sünnet düğününe eşimin eski sevgilisini çağırmış eltim. Kızda hep eşimin etrafında dolandı ben 8 aylık hamileydim sonra kızı uyarınca kaynım bana sataştı kavga çıktı benim ailemi dövdüler ben 10 gün annemde kaldım sonra beni geldi aldı.
(452 puan) tarafından
hadisizliğe bak ya utanmazlar. BEN  okuyunca bile utandım o eski sevgilisini  çağırınca utanmamışmı saygısız
hamilesin bide duygusalığın vr. kaynın sana ne diye sataşıyor onun ne hadine.
onurlu ve karakterli bir yapısı olsaydı kızı uyarırdı sana karışmazdı.
 ama her şey eşinde bitiyor tbi  eşin seni ezdirmese idi bunlar böyle olmazdı. kaynına 2 tane çaksaydı ağzına karıma niye karışıyon  diye.
ne diyim ALLAH yar ve yardımcın olsun inşallah düzelir eşin.
0 oy
(271 puan) tarafından
Yemin ederim beni anlatmışsın 
(1 puan) tarafından
Ne yapacağız böyle
(271 puan) tarafından
Inan bilmiyorum çocuğumun pişik kremi bitti mesela arka sokak eczane göndermedi gitsem dövmeye bile çalışır yani çok bunalıyorum ama sonra diyorum kendime göndermese çocuk büyüyene kadar göndermez sonra okul ihtiyaç derken mecbur diyorum
(1 puan) tarafından
Öylede bir bakmışsın ömür geçmiş..
(271 puan) tarafından
Inan benden kötü olamazsın hic konsum yok arkadaşım yok wp yok bip yok sosyal medya yok
(271 puan) tarafından
Annemle konuşurken arasa annemin sesini duyacak illaki çok pişman oldum ama iş işten geçti şuan kızım var onla vakit geçiriyorum annem sabret bi kötü gidip bi ıyi gelmez diyor rabbim ıslah etsin kardeşim ne diyelim geçer şu ama aka yolunu bulur ama isten bizdende biraz gider biseyler
0 oy
(2,594 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım benim gerçekten öyle bir eşle ömür zor geçer bence eşinin bir tedavi görmesi gerekiyor normal bir kıskançlık seviyesinden çok daha fazlası 
(2,594 puan) tarafından
eşin götürsün işte canım beni götür de
tarafından
Ben konu sahibi değilim ki :D
(2,594 puan) tarafından
ay canım kusura bakma işteyim ama bir yandan da buraya bakıyorum ya isimlere çok dikkat edemiyorum af edersin :)
tarafından
Hahahaha :D önemli değil kuzum kolay gelsin
(2,594 puan) tarafından
Sağol tatlım :)
0 oy
(877 puan) tarafından
Ciddi bi güven sorunu var eşinin destek alın bence
(1 puan) tarafından
Beni psikologa götürcekmiş onun birşeyi yokmuş
0 oy
tarafından

Sanki ceza evi ya

Bu insaoglunun bu zihniyeti ne zaman düzelecek ,
Allah aşkına kadın bu kadar mı değersiz ya bunlarin gözünde 
0 oy
(16,792 puan) tarafından

Birincisi o Merve değil münevver karabuluttu. Allah sonunu o şekil yapmasın :O

Eşine gelince ailesi dağda mağarada falan büyütmüş herhalde bu nasıl bir psikoloji ve tehdittir! Ailene şöyle konuşsunlar kendini duzeltsin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 219 göst.
1 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,082 göst.
12 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Kbrpymylmz (111 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 231 göst.
29 Ağustos 2025 Moda kategorisinde BirPrensesAnnesii (289 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,003 göst.
5 Mart 2023 Diğer kategorisinde Umutluanne (28 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,863 soru

24,146,165 cevap

334,668 kullanıcı

...