Eşim beni kesinlikle bir yere salmıyor ne markete gidebilirim yalnız nede çarşıya her yere beraber gidiyoruz. Kuaföre annem alıyor evden annem bırakıyor. Bunalıyorum 4 aylık bebeğim var eşim akşam üstü 4 te gidiyor işe gece 3 te geliyor. Annem 3 gün üst üste gelsin hemen kızıyor e ben gideyim diyorum hayır sık sık görüşmeyin diyor annemde bize yakın oturuyor kadın allah razı olsun hep gelip yemeğimden temizliğme kadar yapar çok iyi bir annedir. Eşim ne derse onu giyiyorum eşim makyaj yap derse yapabiliyorum. Saçıma ombre istedim izin vermedi sadece kestirebilirsin dedi Çalışmak istiyorum zaten bu rüya. İnstagram kullanmak yasak. Kullanmak istedim bağırdı. Hakaretler etti. Buraya üye olurken e postam yoktu bende açtım akşam görmüş kıyameti kopardı birşey yaparsan parmaklarını kırarım merve Karabulut olursun dedi. Ben evinde çocuğuyla ilgilenen bir anneyim çok ağrıma gitti güvenmiyor musun dedim güveniyorum dedi bu nasıl güvenmek 1.5 yıllık evliyim. Psikologa gitmek istiyorum sürekli evlendiğim için pişmanlık duyuyorum ama eşimi seviyorum bilmiyorum ne yapacağımı bana akıl verin..