0 oy
1,583 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kaynanam ve dengesizlikler artık beni bunaltmaya hatta eşimle birbirimizden uzaklaşmamiza sebep olmaya başladı öncesinde beni ailesine asla ezdirmeyen eşim hamileligimde annesinin her dediğine nerdeyse evet demeye başladı dün kaynanamlara gittik konu doğumdan açılınca ben doğum sırasında yanımda kimseyi istemedigimi dogumdan sonra isterse herkese hastane odamın ve evimin kapısının açık olduğunu söyledim ilk kıyamet burda koptu ne münasebet torunlariymis geleceklermis kapida bekleyeceklermis gorumcelerim ve o aklı başında biri olsalar itiraz etmem ama tavırlarını biliyorum yok bu lohusa takimi olmaz yok misafir gelecek yatamazsın yok sen bebeği tutamazsın emziremezsin vs vs ikinci kıyamet isim meselesinde koptu benim koyacağım ismi beğenmediler ikinci isim icin Bi kac isim söylediler bende o isimdeki kişilerin şuan ve daha öncesinde ailemde oldugumu bu yüzden koyamayacagimi ve diğer isimleride begenmedigimi söyledim vay efendim 2.isim eşimin hakkiymis ben ne karisirmisim 3.ve az kaldı düşük yapmama sebep olacak olan mesele fotoğraf meselesi ilk 3 ay çocuğumun fotoğrafının kesinlikle çekilmesini istemedigimi anne baba olarak çekilecek fotografin sadece bizde duracağını 3 ay sonra isterlerse kendilerine verebilecegimi ama kimsenin telefonunda ilk 3 ay için fotoğraf olamayacağını bu konuda kararına saygı duyulmasını istedim vay efendim öyle olmazmis bu kararına saygı duymazmis ailesi gelmezmiş bizi aramazlarmis torunu her zaman bulurmuş baska çocuklarının torunlarini sever bakarmış ama aileyi her zaman bulamazmis işte bu beni yıkan şey oldu ve eşimle fotoğraf konusunda anlaşmamız rağmen annesinden taraf oldu sinirimden ağlayarak eve geldim yatağımda ayırdım ne eşimi nede ailesini görmek istemiyorum artık sanırım bu durumu kendi babama açmam gerekiyor çünkü kaynanamin hakkından Bi tek babam geliyor hele hamileyken babam olduğundan daha dikkat ediyor bana gözünden bile sakiniyor ama eşim ve ailesi hamileligimin başından beri zehir ediyorlar hamileligimi üzüntüden hafif kananam oldu ağlamaktan hala gözlerim şiş ne yapacağım bilmiyorum artık çaresiz kaldım 

25 Cevaplar

0 oy
(337 puan) tarafından
Ben ilk doğuma gittiğimde kayananm kayınpederim sedye üzerinde defalerca yüzümü opmuslerdi kızım sakın korkma sezaryen oldum 

Ameliyat haneye girene kadar sakin korkma biz kapidayiz dediler erken doğum oldu kuveze aldilar ben uyanınca ya kadar kayınpederim kaynanam içimde kalmasin diye odayı suslemisler çiçekler almışlar 

İki günlük kuvezdeydi oğlum kayınpederime çok telefon geliyordu oda oğlumu paylaşıp herkese teşekkür ederim torunum gayet iyi demişti hiç bir şeyde olmadı oğlum hastaneden çıkana kadar banyo küveti beşik kovası havlusu daha bir sürü bir şey almışlardı Allah onlardan razı olsun iyiki oglumun dedesi ve babaanesi olmuşlar 
tarafından
Seninkiler gibi insanlar olsa başım gözüm üstüne sesim çıkarsa namerdim ama tam tersi insanlar me yazık ki
-Reklam-
0 oy
(163,445 puan) tarafından
hormonlarin seni fazla ele gecirmis 
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Kız sakin ol ilk önce ağlayınca şuan bebegine stres akımı gidiyor. K bakma ama doğur sadece bebeğine odaklan. O bunu demiş o bunu yapma demiş vs vs Faso fiso anladn mi yok snra sütüm kesildi su böyle dedi su karıştı vsvs olmasn. Tavrını baştan koy karışan olursa
tarafından
İşte zaten en büyük korkum bu o yüzden herseyin önlemini baştan alıyorum
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Çok ta abartacak kadar önemli bişey olduğunu düşünmüyorum 
0 oy
tarafından
Sana zehir edecekleri birsey yapmamislar esasinda sen biraz yuksek perdeden yasiyorsun sanirim duygularini.

İlgili sorular

+1 oy
33 cevap 1,315 göst.
0 oy
9 cevap 473 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 313 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,047 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,030 göst.
23 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mervees (163 puan) tarafından soruldu