Kaynanam ve dengesizlikler artık beni bunaltmaya hatta eşimle birbirimizden uzaklaşmamiza sebep olmaya başladı öncesinde beni ailesine asla ezdirmeyen eşim hamileligimde annesinin her dediğine nerdeyse evet demeye başladı dün kaynanamlara gittik konu doğumdan açılınca ben doğum sırasında yanımda kimseyi istemedigimi dogumdan sonra isterse herkese hastane odamın ve evimin kapısının açık olduğunu söyledim ilk kıyamet burda koptu ne münasebet torunlariymis geleceklermis kapida bekleyeceklermis gorumcelerim ve o aklı başında biri olsalar itiraz etmem ama tavırlarını biliyorum yok bu lohusa takimi olmaz yok misafir gelecek yatamazsın yok sen bebeği tutamazsın emziremezsin vs vs ikinci kıyamet isim meselesinde koptu benim koyacağım ismi beğenmediler ikinci isim icin Bi kac isim söylediler bende o isimdeki kişilerin şuan ve daha öncesinde ailemde oldugumu bu yüzden koyamayacagimi ve diğer isimleride begenmedigimi söyledim vay efendim 2.isim eşimin hakkiymis ben ne karisirmisim 3.ve az kaldı düşük yapmama sebep olacak olan mesele fotoğraf meselesi ilk 3 ay çocuğumun fotoğrafının kesinlikle çekilmesini istemedigimi anne baba olarak çekilecek fotografin sadece bizde duracağını 3 ay sonra isterlerse kendilerine verebilecegimi ama kimsenin telefonunda ilk 3 ay için fotoğraf olamayacağını bu konuda kararına saygı duyulmasını istedim vay efendim öyle olmazmis bu kararına saygı duymazmis ailesi gelmezmiş bizi aramazlarmis torunu her zaman bulurmuş baska çocuklarının torunlarini sever bakarmış ama aileyi her zaman bulamazmis işte bu beni yıkan şey oldu ve eşimle fotoğraf konusunda anlaşmamız rağmen annesinden taraf oldu sinirimden ağlayarak eve geldim yatağımda ayırdım ne eşimi nede ailesini görmek istemiyorum artık sanırım bu durumu kendi babama açmam gerekiyor çünkü kaynanamin hakkından Bi tek babam geliyor hele hamileyken babam olduğundan daha dikkat ediyor bana gözünden bile sakiniyor ama eşim ve ailesi hamileligimin başından beri zehir ediyorlar hamileligimi üzüntüden hafif kananam oldu ağlamaktan hala gözlerim şiş ne yapacağım bilmiyorum artık çaresiz kaldım