0 oy
259 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar Allah rızası için bana birşey söyleyin ben çok kötüyüm o kadar gurursuz ozguvensiz bir insana donustum ki anlatamam eşim çok güzel bir işi var sevilip sayılıyor her yerde kızlarla ortamı vs olsun çok kıskanıyorum o kadar kötüyüm ki anlatamam bunuda belli edip devamli ağlıyorum mutsuzum psikolojim bozuk hiç bir seyden zevk almıyorum bana biraz önce senin özgüvenin yok kusura bakma bir dünya isim var seninle uğraşamam benim sorumluluklarım var dedi ben öyle diyince daha kötü oldum vasıfsız bir insanim ot gibi yaşıyorum samki hayatı biseyler yapmam lazım ama ne yapsam bilmiyorum eşime güzel bir ders vermek istiyorum onu umursamak istemiyorum yardımcı olun nolur ?

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Fazla kilolarin varsa ver 

Saçın bakımsız ve boyasizsa yaptır 

Kıyafet alışverişi yapmiyorsan yapmaya başla 

En önemlisi işe gir 
(2 puan) tarafından
Kilo veriyorum canım zaten onda sıkıntı yok 15 kilo verdim hala devam ediyorum alışveriş yapıyorum ama ise giremiyorum çocuğum var birakicak kimsem yok
tarafından
Yani eşin sonuçta seni beğenmiş evlenmiş boşver akışına bırak kiskanmani gerektirecek bir şey yoktur
(2 puan) tarafından
Kızlı ortam kafami çok karıştırıyor ama eşimde sen evde durduğunn için huzursuz oluyorsun ben herkese seni anlatıyorum diyor
-Reklam-
0 oy
(1,654 puan) tarafından
Eğer çocuğun yoksa bir işe gir en azından bir ortamın olur arkadaş çevren genişler.
(2 puan) tarafından
Var canım kimsede bakmıyor maalesef
0 oy
tarafından
Umursama görmezden gel kendine bak güzel giyin dışarıya çık arkadaş edin bi erkeğe muhtaç olduğunu gösterme işe gir kurslara yazıl kuaföra git yani kendine değer ver yoksa kimse sana değer vermez 
(2 puan) tarafından
Vermiyor zaten canım
tarafından
Vermesin sen değer ver kendine
(2 puan) tarafından
Bir yerden başlamam lazim
tarafından
Geç bile kalmışsın
(2 puan) tarafından
Canım kimsem yok arkadaşım vs kimse destek olmuyor çocukla 4 duvar arasındayım gittiğim yer bir market birde öyle park
0 oy
tarafından
Kesinlikle eve kapanma imkanin varsa kendinden basla alisveris yap bakim yaptir sac rengini degistir tarzini degistir sosyal ortamlara gir bir kurs olabilir etkinlik olabilir kendine ait bir alan olustur ona da ne uzak ne yakin davran kendi haline birak gitsin 
(2 puan) tarafından
Yapamıyorum işte kendi haline bırakamıyorum sanki o yanımdan ayrılınca herşey biticek korkusu var benim ki gerçekten özgüven eksikliği galiba o çok rahat çok mutlu
tarafından
Hiicbir sey bitmez merak etme en dibe indiysen en yuksege cikma zamani gelmedi mi sence de ? Bu dunyaya tek geldik tek gidecegiz ne es ne evlat ne anne baba yok bu dunyada yalniziz onemli olan kendinsin her sey biter herkes gider kendine onem ver zaten azicik denesen o kadar mutlu olacaksin ki onu kafaya takmasan bile o senin uzerine dusecek
(2 puan) tarafından
Haklısın canım çok sağol desteğin için umarım artık brnde kendime gelebilirim
0 oy
(14,733 puan) tarafından
Kendini iyi hissedecek şeyler yap mesela bırak çocuğu git biraz yürüyüş yap aç bi film izle ozguven illa sosyalleşmeyle olmaz canim eşinin seni yargilamasina izin verme yani tipe bak suratsız ne bilim işte kıyafetine kötü yorum yapar gibi şeylerde oralı olma kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle ol saç rengini degistir uzunsa biraz kestir evin içinde bile rahat ama güzel şeyler giy eşini görme ve duyma keyif aldığın şeylere odaklan
(14,733 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek bebek olana kadar ben de takılırdım eşimin dediklerine ve evle ugrasirdim hep sosyallesmeyi sevmiyorum çünkü insanlar yapmacık geliyor bunlar iyi gelirdi hep bana
(2 puan) tarafından
Doğrudur canım bakalım dediklerini uygulicam biliyorum ki çok iyi gelicek bana akıl verdin o kadar valla hakkını helal et
(14,733 puan) tarafından
Helal olsun kuzum ne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana
(2 puan) tarafından
Oldun evet baya hemde
(14,733 puan) tarafından
İnşallah iyi gelsin sana tekrar yaz iyi geldi veya gelmedi diye
0 oy
tarafından
 Hemen şuan bir at  bence. Kalk güzelce makyajını yap saçlarını  tara.üzerin de var sa    geniş.alı gülü solmuş.giysilernonlar ı çıkar güzelce giyin abiye.mabiye değil.ev.şıklığı. Yani.kendine en çok neyi yakıştırıhorsan onu giy.üç beş güzel foto çekil .... İlk adım bence  bu olmalı  illa ki bi iş le filan olmaz bence.kendini en iyi sen tanıyorsun.sebebini bul kendini neden.böyle hissettiğinin....   Hayatını bir plan a koy. Geldi geçti günler yeirne.planlı bir hayat. Daha zinde hissettirir ....   Bebeğini al.azcık dışarılar da.gez.çevrende neler var neler yok  bakın.  Önce umutsuz.kafa dan.çıkman gerekiyor. Aklına ben en güzel im ben çok güzel im her kes in kusjrları var benim de var onlar ı da    hallettim mi hiç de bir.problemim yok.diyerek ten kendi ni motive rtmen gerekiyo ....    Sen de değil se bu hale.bu kafalar a.getirenlerin ayıb ı öz güvenini kaybet men.  ...  Ben de aynı durum dayım ama.fsrk olarak eşim in yanonda kızlar yok  bi de  dilini tutar eşim tek fark belki de o.... Kafalarımızın önce.güzel leşmesi gerekiyo.... Olumsuzlukları atıp pozitif yaşamaya  başlarsan bence yavaş yavaş.öz güvenin yerine  gelir.... İlla ki vardır bir yeteneğin   onu ön plan a çıkarmaya.bak sen canım 
(2 puan) tarafından
Aaaay canım ağzın bal yesin kız nasıl içimi rahatlatti şu yazdiklsriniz hepinizinn yazdıklarına kulak vericem çok teşekkür ederim ama senin bana yazdıkların sanki beynimde ışık yaktı Allah razı olsun
tarafından
Kıyamam.kimseye hele de benim yaşadığımı başkaso yaşasım istemem.canım   evlenene kadar hatta halen devam eden .. Bir.   Şey.var ben de.sağolsun babam.iki lafından biri eleştiri olur. Elini niye öyle yaaptın o nasıl konuşma.niye ağzını.öyle yaparak konuşuyon   vs vs. Daha bi ton en şuan aklıma a gelenler i.yazdım ....  Öyle büyüdük.22 yaşıma.kadar hiç bir şey de söz hakkım olmadı hep en mükemmel başkalarıydı  çok şükür beni eşim kurtarmış oldu biraz cık hiç esirgemedi onun gözünde en mükemmel olduğumu.hissettirdi.ona rağmen. Psikoloji. Halen babamın dediklerini bana önsürüyo.       Eşim in yapabilirsin dediği şeyler e babam yapamazsın diyo sa.orda kopuyo benim pilim .  Yapamam ben eve t.diyorum kendimi tedavi edemiyoeum ilerlemeye çalışsam da aynı yerde sayıyorum ....  Ama ben yandım sen yanma inşallah
(2 puan) tarafından
Canim sana şunu soyleyeyeim bende senin kulağın sadece eşinde olsun sonuçta onunla uyuyorsun onunla uyaniyorsun onunla vakit geçiriyorun kimseyi dinleme sakina bak masallah eşinde sana destekmis baban aa desin istediği kadar ama senin eşin seninle birlikte b diyorsa oh çok şükür de geç
tarafından
O da benim kayıb ım.malesef    beynime.  İşlenmiş bir his ...  Ama o da geçer neler geçmiyo ki  :).
   Her kes iyi olsun. İnşallah.
(2 puan) tarafından
Amin canım insallah

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 93 göst.
0 oy
2 cevap 97 göst.
0 oy
9 cevap 162 göst.
8 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kubra guler (255 puan) tarafından soruldu

Kategoriler