Kızlar tuvalet eğitimine başladım oglum 21 aylik ama çişini kakasını tutuyor yani bugün 5.gunumuz ilk zamanlar baya altına kaciriyordu zaten lazimlik tuvalet oturmuyodu hala kesinlikle oturmuyo ama çişini tutuyo baya 4 saat 5 saat tutuyo bazen 1 2 damla kaciriyo ucuna geliyo heralde artık üstüne düştükçe hani yaptırmaya çalıştıkça inat ediyo sonra artık dayanamıyo heralde yine saliyo ama altına yapiyo yine mesela ben sabahları bezi hep dolu dolu alırdım hatta gece bile bazen 1 kez değiştiğim olurdu 2 3 gece 2 kez işedi tabi yine altına ama dün bütün gece tutmuş hiç isememis sabah tuttum yine yaptırmaya çalıştım yok karni davul gibi en yine 1 2 damla kaçırdı sonra üstüne düşmeyeyim dedim yarım saat sonra altına kaçırdı yine şimdi ben ne yapayım nasıl davranalım bilmiyorum bizim bobrek rahatsızlığımizda var üstelik doktoru bezi muhakkak bırakacak diyor hatta 1 yaşından beri söylüyor ama çocuğum hazır olmadığı için denemedim şimdi mecbur bıraktırma zorundayım ne yapicam bilmiyorum bi akıl verin biraz uzun oldu ama nolur bi cevap verin