0 oy
324 göst.
Diğer kategorisinde (126 puan) tarafından
Kızlar tuvalet eğitimine başladım oglum 21 aylik ama çişini kakasını tutuyor yani bugün 5.gunumuz ilk zamanlar baya altına kaciriyordu zaten lazimlik tuvalet oturmuyodu hala kesinlikle oturmuyo ama çişini tutuyo baya 4 saat 5 saat tutuyo bazen 1 2 damla kaciriyo ucuna geliyo heralde artık üstüne düştükçe hani yaptırmaya çalıştıkça inat ediyo sonra artık dayanamıyo heralde yine saliyo ama altına yapiyo yine mesela ben sabahları bezi hep dolu dolu alırdım hatta gece bile bazen 1 kez değiştiğim olurdu 2 3 gece 2 kez işedi tabi yine altına ama dün bütün gece tutmuş hiç isememis sabah tuttum yine yaptırmaya çalıştım yok karni davul gibi en yine 1 2 damla kaçırdı sonra üstüne düşmeyeyim dedim yarım saat sonra altına kaçırdı yine şimdi ben ne yapayım nasıl davranalım bilmiyorum bizim bobrek rahatsızlığımizda var üstelik doktoru bezi muhakkak bırakacak diyor hatta 1 yaşından beri söylüyor ama çocuğum hazır olmadığı için denemedim şimdi mecbur bıraktırma zorundayım ne yapicam bilmiyorum bi akıl verin biraz uzun oldu ama nolur bi cevap verin 

3 Cevaplar

0 oy
(3,135 puan) tarafından
Ay valla aynı dert bende var. Lazimliga zor oturdu ama asla yapmıyor. 10 dk bıraktığım oluyor yapmıyor odaya gidiyor hop bakıyorum altına yapmış. 27 aylık kızım yaklaşık 20 gündür eğitim vermeye çalışıyorum ama yıldım. Havalar da soğudu halı açmam lazım. Yaza bırakacam herhalde 
(126 puan) tarafından
Valla ben halıları yıkamaya vermeden öğreteyim dedim zaten doktor da istiyor o yüzden kaldırmadı allahtan ev dogalgazli ben pes edemem maalesef ama çok yıpratıcı bir süreç hem çocuk için hem benim için  biz hiç oturmuyoruz kesinlikle her şeyi denedim oyuncak çizgi film her şey telefondan çizgi film acıyorum eline veriyorum anca öyle bi 5 dk zor oturuyo lazimliga ama yine yapmiyo tutuyo
(3,135 puan) tarafından
Aynı şeyleri ben de yapıyorum telefon veriyorum normalde asla yapmam ama yılma noktasına geldim her yerde çiş kakw var bütün gün elime Vileda her gün çamaşır yikiyorum kirli sepetim boş kalmiyor psikolojim bozuldu ciddi anlamda. Ecem de zaten lazımlığa yapmıyor ne yapacam bilmiyorm.
(126 puan) tarafından
Bende öyle çok gergin ve sinirliyim çok zor bir surecmis gerçekten zor olacak bizim belli
-Reklam-
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Benim kızımda 22 aylıktı denedim gece takiyirdum bezi hep kuru kaliyordu sabah kalkinca yapıyordu bezine bide ablasını gördükçe hep WC gitmek istiyordu hevesliydi diye çıkardık 10 gün ugrastim yok asla gitmedi tuvalete hep altına yaptı hem küçük hem büyük tuvaletini artık b.k yıkamaktan içim çıkmıştı. Bı defa da parkta kaydırağı üstünde çişini kaçırdı komple kaydırak çiş oldu kapıcı silmisti. O gün geri taktım bezi. 2 3 ay sonra tekrar çıkardık baya pişik olmuştu poposu kanıyordu artık kıpkırmızı bez yara yapiyo takmayalim annecim artık dedim çünkü zaten genelde kuruydu bezi. Çıkardık ilk iki gün bir iki defa kaçırdı altına sonra alıştı 3 günden itbaren normal wc ye gitmeye başladı. Gece gündüz bir kestik. Ama bu 1 aydır çok kaçırmaya başladı her gece yatağını ıslatıyor bilmiyorum napcam
(126 puan) tarafından
Ben de zaten gece gündüz hiç bez takmıyorum ayarlaması diye ama biz biraz zor öğrenecekmisiz gibi geliyor 5 gün oldu hiç tuvalete lazimloga yapmadı hwp altına yaptı ve şimdi çok tutuyor tutması beni korkutuyor valla
(3,146 puan) tarafından
Yaşından dolayı olabilir canım sabredeniliyosan biraz bekle dediğim gibi ben üçüncü de yaptım daha önce de denemiştim. En son işte 3.yasini doldurunca 3 günde öğrendi bikac kez kaçırmayla. Çocuk hazır olmayabilir.
(126 puan) tarafından
Hazır değil bence de ama mecbur başladık işte inşallah başarıcaz başka seçeneğimiz yok bizim
(3,146 puan) tarafından
Anladım inşallah bir an önce hallolur Allah yardımcınız olsun
(126 puan) tarafından
Sağol canım amin
0 oy
(1,895 puan) tarafından
Bizdede çiş değil ama kakasını tutuyo kaç gündür karnı şişti kabız oldu şurupta veriyorum ama nafile önceden hemen yapardı 
(126 puan) tarafından
Biz hem çiş hem kaka tutuyoruz karnı taş gibi valla

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 357 göst.
17 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muazzez Ersoy (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 371 göst.
11 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde elaa (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 291 göst.
0 oy
8 cevap 538 göst.
11 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Birmucizeolsunn (113 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,680 soru

24,075,768 cevap

330,912 kullanıcı