0 oy
523 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Boşanma aşamasındayım oglum olduğu için muhattap olma zorunda kalıyorum görüş günlerinde mesaj atıyor hastane durumlarında falan hiçbirşekilde muhattap olmak istemiyorum ama çocuk için mecbur kalıyorum ve ağzımdan laf almaya kışkırtmaya çalışıyor ömrümden ömür gidiyor resmen bu durumda olan varmı 

6 Cevaplar

+1 oy
(5,167 puan) tarafından
Eltimle kaynim boşandılar eltim numarasını değiştirdi. Çocuk için biz aracıyız yani birebir görüşme olmuyor 
tarafından
düzenlendi
Bende engellemiştim avukata söylemiş çocuğu göstermiyor engel atmış avukatta engeli kaldır çocuk için muhattap olmak zorundasın diyor
(5,167 puan) tarafından
Bence bilerek yapıyor yani sen kendi avukatna söyleyebilirsin birebir görüşmek istemediğini seni kışkırtmaya çalıştığını.
tarafından
Söyledim zaten sen dikkat et diyor konuşurken
-Reklam-
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Sen değil ailenden biri ile muhatap olsun benim eşim babasını arardı kızı büyüdü teli var onu arar yani teli yokken de snapten yazardı bana yanlış yani çoçuk için dost kalmak falan iş yerimde de vardı çoçuk için yanyana gelioz falan cıvık cıvık davranışları o zamandan tiksindim yani 
tarafından
Yaptıklarından sonra ailem onunla muhattap olmaz
(6,435 puan) tarafından
Sende olma kaç yaşında çoçuğun günü belli değil mi alsın gitsin getirsin
tarafından
1 buçuk yaşında oğlum komşumuza veriyorum komşumda ona veriyor 15 günde bir 8 saat görüyor şuan geçici velayeti bende
(6,435 puan) tarafından
Tm komşundan alsın saatinde bıraksın istemiyorsan açık açık konuş yani beni arama sorma çok acil durumlarda o da çocukla alakalı yani
0 oy
(329 puan) tarafından
2,5 yaşında olduğu için biz görüşüyoruz etkilenmemesi için evimede alıyorum odasında oynuyorlar, beraber etkinliklerede götürüyoruz felan ve hiç etkilenmedi oğlum seviyeyi bildikten sonra bence görüşmek çocuk için faydalı olacaktır anne baba yanında kendi kararlarınız veya gururlarınız yüzünden çocuğu aile sevgisinden mahrum etmeyin ki ben aldatılmış gururu kırılmış olamama rağmen arayı hoş tutup çoklukla baba arası ve aile bağı kopuk bir çocuk olmaması için içimde yaşıyorum bebeğim benim gururumdan veya hissetiklerimden daha önemli
tarafından
Çocukla bir ilgisi yok görüş günlerinde bir bez bil e göndermiyor ama şuan mahkeme sürecine girdigimiz için çocuğu çok düşündüğüne dair mesajlar atıyor ağzımdan laf almaya kışkırtmaya çalışıyor iki medenı insan gibi boşanmayı bile beceremiyor çocuğa 2 daki ka bakmaz ama şimdi de velayeti istiyor 100 milyar tazminat istiyor bir sürü iftira atmış dilekçede yani oğlumun psikolojisini çok kötü etkiliyordu kovuldum zaten 2 aydır babamlardayım arada yine nişanlanmak muhattap olma zorunda kalıyorum
(11 puan) tarafından
Bende boşanma sürecindeyim iki buçuk yaşında kızımın kalbimde sorun olduğunu yeni öğrendim babasıyla aynı şehirde yaşıyoruz kızını istediği zaman görüyor neler yaşamadım ki eşyalarımi çaldı namusuma iftira attı ama evladim için susuyorum anneye çok iş düşüyor o ne yaparsa yapsın görme duyma ama babası çocuğuna iyi davrandığı sürece iletişim hâlinde olacaksın canım bir süre sonra onu önemseme inan tepkisiz kalmak en güzel cevap oluyor
(329 puan) tarafından
Yani evet bu anlattıklarım medeni insan içim geçerli tabi kocan öyle bir yaratıksa çocuğun onunlaykende psikolojik olarak etkileniyorsa tabiki uzak tutmak daha iyi avukatını muhattap kıl onunla sen muhattap olma
(329 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun umarım ciddi bir sorunu yoktur meleğin
(2,980 puan) tarafından
Maşallah menekşe kendi duygulari bı kenara bırakıp çocuğunu fazlasıyla düşünen birisin gerçekten bu hareketin çocuğunu çok sevdiğini gösteriyor genelde bu tavır değil dusmanca herkes.
Böyle davrananlar annelerin olgunluğuna hayranım gerçekten. Benm abim ayrıldı eşinden anlasamadilar tamam ama annesi abim çocuğu çok seviyor ilgileniyor olmasına rağmen göndermek istemiyor hep sorun çıkartıyor yazık yani çocuklara üzülüyorum ben
tarafından
Oğlum 1 buçuk yaşında ve hala ayağının üstüne basamıyor yürüyemiyor emara girmesi lazım hastaneye gitmesi lazım avukata söyledim çocuğun hastaneye gitmesi lazım götürsün haatane işi bitince getirsin kaç gün sürerse artık  dedim avukat ona söylediği halde mesaj atıyor yine 6 günümü yanımda kalcak ben muhattap olmak zorunda kaldım sana gün vermedim hastane işi ne zaman biterse o zaman getirirsin dedim hala diyorki akşam 6 da alican mı deli etmeye çalışıyor cevap vermedim  sonra diyor kalsın ven götürürüm hallederim bir kaç gün bekliycem bakalım götürüyormu
tarafından
Mahkeme kararı varsa göndermeme gibi bir lüksü olamaz ki benim çocuğuma bir bez bile almıyor ama mecbur mahkeme kararıyla göndermek zorundayım abiniz mahkeme ye yada avukata bu durumu söyledimi
(2,980 puan) tarafından
Canm gönderiyor ama inan öyle zorlukla gönderiyor ki hep bı sorun oluyor genelde unutmasıni istiyor babasını. Sürekli önceden  kendi aralarinda yaşadıkları sorunları anlatıp dolduruyor kafasını
(329 puan) tarafından
Çocuğunu seven bir baba ile çocuğunu ayırmaya kalkmak çocuğa en büyük düşmanlıktır. Allah ıslah etsin o kadını yani sizinde dediğiniz gibi düşmanlık nedir ya kime ne faydası var artılarını eksilerini bir kağıda yazsak tek artısı gurur ama eksisini saymakla bitmez ki ben öğrendiğim ay içersinde boşanarak zaten gururumu kurtardım daha neyin davasını süreyim ki gerekeni yaptım zaten şimdi ayrıda olsam çocuğumu güzel ve ahlaklı aile sevgisinden mahrum kalmayacak şekilde büyütmek tek dileğim bu
(2,980 puan) tarafından
Canm abim eksiklerini alıyor görüyor ilgileniyor oynuyor bı eş olarak anlasamadilar veremediler evliliği ama çocuğun suçu ne ki.
Yani uzun konular ama ben bu çocukların büyüklerin hırslarına heba olmasını doğru bulmuyorum onlar küçük yaşta buakdar şeyi cozemezler. İlgilenen emek veren anne baba varsa bunlara çeki düzen verilmeli ne biliyim buyuyene kadar da sorunlar bitmeyecek gibi duruyor inan eski geline ne kötü bı lafimiz ne bı eziyetimiz olmuştur belki inanır belki inanmassin abimle birlikte yurutemediler sürekli kavga en sonunda evden attı abimi  1 sene annemlerin evinde yaşadı eski gelin ama yürümedi bu şekilde ayrıldılar olmayınca olmuyor çünkü. Üzücü durumlar yani Rabbim herkesin kalbine göre versin
(329 puan) tarafından
Allahtan belasınımı istiyor acaba Allah ıslah etsin o kadını herkesden önce kendi çocuğuna en büyük kötülüğü yapıyor abin ve çocuk adına çok üzüldüm umarım Allah  o kadının kalbine  vicdan verir
(2,980 puan) tarafından
Evlilik konusunda ikisi de beceremedi evliliği tek gelin suçlu diyemem ama ailesel olarak hiçbir zararımız olmadı yinede bizden nefret ediyor canı sağolsun ben abime hep diyorum abi kavga etmeyin çocuk için sabret çocuğun için onun dediklerini dikkate alma ama bilmem nereye kadar geçen mesela baya alışveriş yaptılar kızına eline ayağına birçok şey aldı. abim dedi ki bu ay göndermiyim zor durumdayım nafakayı yani
Diyor ki seni hapse yollicam.. gelin kira ödemiyor annesiyle tek yaşıyor annesi de maaş alıyor. bu arada kendisi de çalışıyor. Kızına hep babası harcasin hiç kendi harcamasin istiyor. Yani bu durumdan bile olay çıktı. Amin canim amin.
(329 puan) tarafından
Ay yok artık nereli bu gelin uzak duralım :) sinirlerim bozuldu okuyunca
(2,980 puan) tarafından
Karslı canm Allah kalbine  merhamet versin daha anlatsam roman olur ama neyse çocuklar üzülmesin onlar daha sağlıklı kafa yapısı ile büyüsün desem de öyle olmayacak biliyorum
(329 puan) tarafından
Benim eski herifte karslı Allah yardımcınız olsun canım
tarafından
Ne kadar nafaka veriyor abiniz Allah yardım etsin inşallah
(2,980 puan) tarafından
Efe TÜFE'ye göre ayarlamislar bilmiyorum şuan tam canm asgari ücretle çalışıyor 1 bin civari galiba canm amin hepinizin yardimcisi olsun ayrılırken eşya filan aldırmış abime aralsrinda borç mevzusu vardı tam blmiyorum.
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Bn muhatap oluorum sadece göreceği zamanlar ondada sıkıntı olmuo şimdilik sende 
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Canım bosandim sonra tekrar bı evlilik yaptım. Bebeğim oldu ama kızım için eski eşimle sürekli konuşmak zorundayım. Maalesef çocuk büyüyüp birey haline gelene kadar mecburuz.
0 oy
(435 puan) tarafından
Ben maaalesefff ki her gun gormek zorunda kaliyorum bosandik 5 ay oldu kizim var 2 yasinda kucuk oldugu icin almaya geliyo ben veriyorum kizimi ona 
tarafından
Hergun nasıl görüyorsun hergun mü çocuğunu görüyor belirli günlerde görmüyor mu
(435 puan) tarafından
Ben oyle yapmiyorum kuzum evliyken her gun görürken neden bosaminca belli gunler gorsunki babasi degilmi özlüyor babam nerde diyor ne kadar nefret etsemde babasi gormeye hakki var biz anlasamayip ayrilmis olabiliriz ama onlari ayirmaya hakkim yok

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 614 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,437 göst.
+1 oy
25 cevap 1,252 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,464 soru

24,058,783 cevap