0 oy
360 göst.
Diğer kategorisinde (3,426 puan) tarafından
 Müstakil evim kiradaym,Karşıya yeni ev almış komşum taşındı 2 oğlu var 3 buçuk 2 buçuk yaşlarnda konuşmuyorlar bağırıyorlar sadece büyüğü biraz belirsiz konuşuyor ama ıkınıyor sanki konuşurken neyse oğlumla arkadaş olurlar dedim oynarlar mahhalede çocuk flan yok sosyalleşir dedm arada o geri ben giderm bugun beni sinir ettiler duvarın boyasını soyuyor biri diğeri limon var balkonda onu koparacak diye kafasını yerlere vuruyor bnm oğlanda köşede izliyor limon fidesinde 1 limon verdi busen oğluma bile kızıyom koparma daha olmamış diye başkasınn çocuğunun da koparmasına gönlüm olmadı anneleri dur yapma diyor ama hiç zerre laftan anlamıyorlar, bnm oğlumda konuşuyor 1 buçuk yaşnda çocuğu şeyleri söyler laftan dinler yapar dediğimi bunlarla aynı ortama gelince huyu değişiyor oda bağırıp kafasını vurmaya başlıyor yada duvarı soyuyor tırnağıyla konuşmak yerine bağırıyor napim ya bir araya gelmeseler dahamı iyi acaba. 

6 Cevaplar

+2 oy
(7,101 puan) tarafından
Başkasının çocuklarını neden kullanırsınız anlamam çocuğuma oyun arkadaşı mı? Lütfen önce gözlemleyin kafa yapiniz uyuyor mu çocuk ilgi durumunuz aynı mi sonra çocuk arkadaş için değilde birbirleriyle iyi anlassinlar oynasınlar biseyler öğrenirler birbirlerinden diye konuşun ... Tabirinizj hiç beğenmedim kimsenin çocuğu kimsenin oyuncağı degil
(3,426 puan) tarafından
Canm mahallede çocuk yok e çocukta bzim gbi sıkılıyor, oyun arkadaşı oynayaacak çocuk arıyor paylaşmayı bilecek tanımadan sohbet etmeden nerden bilecem ne olduğunu z
tarafından
Ne haklısın ya otobüscarpti keşke nickini takrar bunu yapsan gülümsüyordum en azından
(7,035 puan) tarafından
Çok haklısın vala nehir artım sana
(7,101 puan) tarafından
Gözlem yaparak canım  ... Ben apartmanda yım çevremde var ve ev içinden gelen sesler bana yetiyor o yüzden git gel yapmıyorum çünkü dediğin gibi ne görseler onu yapiyorlar şuan okula gidiyor sende park oyun alanlarına goturebilirsin
(7,101 puan) tarafından
Asko isim açılsın yapicam açılırsa .... Canımın ciğer köşesinde duran süs  cicegimsinjz
-Reklam-
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Çocuğuna iyi gelmiyorsa bence bir sure görüşme 
(3,426 puan) tarafından
Onları çok taklit ediyor hani evi dağıtmayan yada bağırmayan çocuk tersine dönüyor
(5,167 puan) tarafından
Onlar da küçükmüş ama kötü etkileniyorsa çocuklarım ben bir süre uzaklaşırdım sanırım ama annesi de müdahale ediyormuş yani bilemedim
0 oy
tarafından
Çocuğuma iyi gelmeyen yerlere ne gidiyorum nede davet ediyorum mesafe köy canım çocuğun bütün yapısı değişir
(3,426 puan) tarafından
Bnde dedm acaba kötümü düşünüyorum haksızlık o ediyorum vicdan yaptm durduk yere hiç sevmem ben misafirlikte çocuğumun Bi yeri dağıtmasını huzursuzluk çıkarmasını
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Bir daha görüşme. Anneleri durduramiyorsa alsın evine götürsün başkasının evine neden zarar versinler. Devam edersen işi olduğunda çocukları sana bırakmaya kadar gider bu is
(3,426 puan) tarafından
Ya bide pazara faln giderken peşime takılıyorlar dedim abla ben benimkine zor bakıyorm bakamam dedm neme lazım,
(6,048 puan) tarafından
Asla.kabul etme hep bir bahane bul. Bir kere bakarsan yanarsın
(3,426 puan) tarafından
Bnde ondan korkuyorum valla ne çocuğumu bırakırım ne başkasınn kini alırım bakarım, kadına diyim kırılrsada kırılsın napim
(6,048 puan) tarafından
Aynen öyle. Başına bir iş gelse al başına belayi
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Rahatsız oluyorsan görüştürme bakalım
0 oy
tarafından
Bence araya mesafe koy

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 306 göst.
0 oy
2 cevap 177 göst.
9 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde eLYemCe (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 199 göst.
7 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 275 göst.

Kategoriler

1,471,447 soru

24,099,109 cevap

332,286 kullanıcı

...