0 oy
392 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çocuğum 3 aylıktı bosandigimizda şuan 18 aylık daha 1 defa görmeye gelmedi 650 lira nafaka yatırıyordu onu bile yatırmıyor 2 aylık aileminde durumu iyi değil kafayı yicem nasıl bu kadar sorumsuz oluyor rahat ediyor herşey üst üste geliyor çalışamıyorum düşünmekten kafayı yicem annem çocuk bakiyor benim çocuğuma bak fabrikaya girin diyorum bakmıyor ne yapabilirim evden 

8 Cevaplar

0 oy
(3,847 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
uygulama üzerinden k wai uygulası ordan yine bşraz geliyor banada para video vs arkadas davet ederek ama oda sürekli degildir herlade bilmiyorum canım farmasi avon falan sat internetten arkadaşlara falan 
-Reklam-
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Eşin hakkında şikayetçi olmalısın ödemek zorunda.
0 oy
(3,847 puan) tarafından
Bziim burda eve iş veriyolar da sisin oraya vermezler sakaryada yım ben böyle örgü veya kolye işi falan ama kendin alıp kendin nurlaıyın ben Bi ara kurdalayr boncuk işledim ama demez cok az para verşyoalr
tarafından
Adı ne işin nosunu özelden atarmısin soriyim burda varmi dıe
(3,847 puan) tarafından
Baya oldu canım yapalı numarası yok sildim yapmayınca
0 oy
tarafından
Tekrar nafaka davası aç. Çocuk onun çocuğu geçimini sağlamalı 
tarafından
11. Ayda mahkeme
0 oy
(16,787 puan) tarafından
Nafaka ödenmek zorunda şikayet et 
tarafından
3 ay olmadığı için bişe yapilmiyormus
0 oy
tarafından
El isi yapıp sat ve nafaka için sikayet et
tarafından
Lif yapıyorum ama alan yok
0 oy
(140 puan) tarafından
Canım benim babamla annemde ayrı babam kendi ödemiyordu annem mahkemeye gidip icra için dilekçe verdi. icra da babamın çalıştığı yere bildiri yolladı şu an maaşında kesilip direk annemin hesabına yatıyor. Bu şekil yap derim onla muahhtp bile olmassın
tarafından
Numara değiştirmiş hiçbir şekilde ulaşamıyorum sosyal medyası da yok 11. Ayda mahkeme var nafaka için
(140 puan) tarafından
Ona ulaşmana gerek yok mahkeme kararı verir sen hemen sonra icraya koy onu maaşından devlet çekip sana veriri
0 oy
tarafından
Şikayet et dava aç mecbur gelip görmüyorsa bile nafaka ödemek zorunda 
tarafından
3 ay olmadığı için bişe yapilmiyormus
tarafından
Ne 3 ay beklemek mi gerekiyor muş
tarafından
Evet sonra toplu yatırıp 3 ay hapis yatacakmis

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 895 göst.
24 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 648 göst.
14 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 297 göst.
0 oy
34 cevap 1,043 göst.
28 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ceylin34 (1,698 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,424 soru

24,110,994 cevap

332,964 kullanıcı

...