0 oy
303 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,346 puan) tarafından
Kızlar eşimle 1 haftadır cok tartışir olduk adamdan soğudum resmen onceden boyle kavgalarımiz hiç olmazdı  hafta sonu köyde halamların mevlüdü var ve ben evleneli 4 yıl oldu köyüme hiç gitmedik ve arabamız var 1 yıldır eşime beni köyüme götür bigün özledim diyorum tamam diyip geçiyor neyse her ay eşimin köyüne 2 gunlügüne gidiyoruz tabi ve mevlüde gidelim bizim koye dedim eşim çalışcam ben o gün dedi gidemem şu bu diyip gitmek istemedi bende yemin ettim benim köye gitmeden bida sizin köye adım atmam diye çünkü her ay onun köye gidiyoruz ama yalvarmama rağmen benim koye 1 kez gitmedik,2. Olay kız kardeşimde evli ve sürekli benden ödünç kıyafet ister tabi bende ondan giysi alır giyerim değişik giyiniriz birbirimizden hep ve kardeşim bana yeni aldığı birçok giysiyi parasız verir senin olsun diye tek kız kardeşim zaten eşim önceden buna bişi demezdi geçen gün artık kıyafet verip durma dedi kızdı bida giysi almam sana dedi bende kavga ettim ben kendim çalışır alırım sen kimsin kardeşimle benim işime karışıyon diye,3. Olay benim 1 buçuk senedir 7 dişim ağrıyor hamilelikte çürüdüler ve devlet hastanesi bakmıyor burda özele gidip 1 dişi 1000 tl ye yaptırdim kaldı 6 diş ağrım çok fazla acı çekiyorum uyuyamıyorum eşime ağrıyan 1 dişi yaptıralım diyorum para yok diye kavga ediyor ama para var hatta telefon alalim sana diyor sıkıştırıyor bende telefon istemiyorum dişimi yaptiralm diyorum yine kavga ediyor neden böyle oldu bu adam ya sizce kim haklı

2 Cevaplar

0 oy
(12,271 puan) tarafından
Bir şey olmuyormuş zaten sana kardeşinin sana vermesine niye bu kadar takılmış anlamadım bazen gıcık olabiliyorlar yapacak bir şey yok Allah yardım etsin
(1,346 puan) tarafından
Amin canım sağol neymiş giysiler pahalıymıs yenisini alamazmış ben evde iş yaparak kendi alışveriş paramı kendim kazanıyorum zaten
(12,271 puan) tarafından
B neyine konuşuyor o zaman bazen her şey karışıyorlar boş ver umursama
-Reklam-
0 oy
tarafından
1.kendi köyüne her ay gidicek ve seni kendi köyüne götürmicek vaşta hatayı sen yapmışsın 1 2 götürdü 3 de gitmicektin seni köyüne götürmeyene kadar ben senin yerinde olsam en baştan gitmezdim madem beni götürmüyo tek gitsin 2 kardeşindir karışmaya hakkı yok asla izin verme 3sağlık bu yani eşin saçmalamış adamlar dengesiz varlıklar yapacak birşey yok malesef
(1,346 puan) tarafından
Kafasına tavayla vursam düzelir mi ki :D
tarafından
Kesin çözüm olur:D

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 492 göst.
21 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
32 cevap 909 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Tombul yanak (3,550 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 474 göst.
18 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Karadeniz123 (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 205 göst.
5 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Acemi anne162 (155 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,405 soru

24,183,007 cevap

336,440 kullanıcı

...