0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (924 puan) tarafından
Merhaba anneler bebegim 3 aylik sag tarafi cok ***** surekli kafasini duzeltiyorum ama yok fayda etmiyor baya baktignda sag taraf ***** hemsireye sordm bugn tulbent bagla dedi nasil dedim bilmiyorum bende oyle duydm dedi biraz daha beklemelimiym yoksa doktorami gotureyim 

3 Cevaplar

+1 oy
(6,848 puan) tarafından
Kafa yastıkları var Cnm içi çukur onlardan dene istersen
(5,756 puan) tarafından
Ebebek te felan var. Diger tarafına da yatır arkasına destek koy kendisi dönmesin.
(924 puan) tarafından
Etki etmiyormus ya emin olamadm
(6,848 puan) tarafından
Siz bilirsiniz
-Reklam-
0 oy
(88 puan) tarafından
Canım benim kardeşimin oğlu bir doğdu kafasının bir tarafı sivri baya yukardaydindiger tarafı normalde sivri olan tarafta yanakta asagidaydi o kulak kepçe diğer taraf normaldi odumuz patladı görünce gizlice doktora gittim dedim hocam neden böyle bi sorunmu var diye dediki bebek hep aynı poziryonda hiç dönmeden yatmış benim suçum yok dedi zamanla düzelecek dedi sukurki düzeldi şuan 4 yaşında yusyuvarlak bir kafası var ve çok güzel bir çocuk hiç birşey yoktur boşuna sıkma canını büyüdükçe düzelecek annesi mesela onun kardesiminde doğduğunda yusyuvarlak ti heo aynı yöne çevirmekten o da şimdi yamulttu kafayı bebek bunlar elbet duzelecekler 
(924 puan) tarafından
Benm buyuk kiziminda arkası uzunddu duzeldi ama bununki cok egri gibi bilmiyorum cok kafaya takıyorum
(88 puan) tarafından
Daha çok minik elbet şekillenecek takmayin diyorum ya yeğenimi gorseydiniz sukrederdiniz ama şuan dünya güzeli yusyuvarlak kafası sakın kötü dusunmeyin
0 oy
(3,847 puan) tarafından
Nasıl ***** canım her uyudugu da farklı yatır 
(924 puan) tarafından
Kız ***** yazmistm niye yildizlamis anlamadm oyle yapiyorum ama etki etmiyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 137 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Tgrlsima (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 355 göst.
0 oy