0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından
Hanımlar benim bebeğim 6 aylik olacak mallesef kafası yuvarlak değil bir tarafı düz diğeri top gibi toplanmış bellide oluyor hep yüksek olan tarafta yatırıyorum duzlessin diye olmuyor gecmi kaldım artık duzelmiyecekmi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay inşallah düzelir çok zor bi durum benimkinde kafasının arkasında yumru var arkaya doğru uzun kafası bide kusuyo üstüne yatiramiyorum nolcak bilmiyorum valla kız olsa saçı kapatır ilerde de erkek çocuğunda da çok sıkıntı oluyo
(191 puan) tarafından
Benimkide erkek seninki kaç aylık oldu çok üzülüyorum ya
tarafından
1 buçuk aylık bende üzülüyorum da aman sağlığı yerinde olsunda varsın kafası ***** olsun takdiri ilahi sonuçta neler var
(191 puan) tarafından
Kusura bakma yeni girdim sayfaya seninki çok küçük sürekli yamak olan tarafta yatar bizimki biraz düzeldi bile önceden çok fark ediyordu sürekli yamukbolan tarafta yatırdım çok az kaldı düzeliyor inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
En baştan tek taraflı yaptırmamak gerekiyor canım.

İlk 2 yıl bebeklerin başının şekline takılmayın diyo doktor lar. Zamanla normale dönüyor korkma
(191 puan) tarafından
İnşallah ya evet benim hatamdi ilk 3 ay sürekli kustugu için sürekli otarafta yatirirdim şimdi diğer tarafa döndürüyorum inşallah düzelir
tarafından
Düzelir inşallah canım. İçini ferah tut
(191 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Benim oğlum 2 yaşında Dr düzelmiş dedi. Çokta belli olmuyor saçlı ama saçını kestirdigimiz zaman 2 3 hafta kadar bariz belli oluyor  bende çok takilirdim daha önce senin gibi ama yapicak bisiy yok sağlıklı olsun yeter diyorum anne karnındada olmuş olabilir dedi bize Dr sürekli yan yatmaktan ikizlerdi diğeri sıkıştırıp yan yattiysa ondandır dedi
(191 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Saçları uzayınca pek belli olmuyor canim
(191 puan) tarafından
Erkek olduğu için azda olsa belli olacak
(6,048 puan) tarafından
Yok benimkide erkek ama belli olmuyor yamukluk
(191 puan) tarafından
İnşallah canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 131 göst.
8 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Aselinnannesi (924 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 149 göst.
9 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gerginos (1,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.
+1 oy
3 cevap 167 göst.
22 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde deliyureq1 (253 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,225 soru

24,180,515 cevap

336,306 kullanıcı

...