0 oy
295 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (17 puan) tarafından
Selam kızlar dünde post açtım cvp veren olmadı ben 2 gün önce alttan muayene oldum daha muayne ederken kanamam oldu doktor adet misin dedi hayır dedim kastigin için olmuştur geçer iki güne dedi orda da lavaboya gittim gelmişti 2 3 damla eve geldim kesilmişti dün eşimle ilişki yaşadık tekrar kanamam oldu 2 3 damla normal mi alttan muayeneden sonra yaşayan varmı endişelenmelimiyim tekrar doktora gidim mi

9 Cevaplar

0 oy
(7,101 puan) tarafından
Git.........
-Reklam-
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Bilgim yok ya ne için alttan muayene etti ki doktor gebe değilsen 
(17 puan) tarafından
Benim bir senedir rahimde ağrım vardı belim ve ayaklarımda 3 buçuk senedir evliyim ama vajinmus sorunumda vardı tam olarak hiç ilişkiye giremiyorduk o yüzden gittim
(1,457 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
0 oy
(5,157 puan) tarafından
Hamile değilken alttan muayene olduğumda hiç kanamam olmadı canım doktora git belki yara gibi bir şey vardır test yaptın mı
(17 puan) tarafından
Baktı temiz dedi yara intihap hiç birşey gözükmüyor %90 kadarıyla bakabildigim kadarıyla dedi ben kendimi baya bı sıktım ondan mı bilmiyorum
(5,157 puan) tarafından
Sıksan da canın acır zaten içine koydukları şey vajinal ultrason yani öyle acıtacak bir şey de değil ama sen kontrole git mutlaka tekrardan baksınlar
(17 puan) tarafından
Vajinal ultrasondan hariç spekulum muayenesi yaptı sıktığım için 2 3 defa koydu cikardi
(2,490 puan) tarafından
Spekulum smear icin dimi bende 2 kez smear aldirdim bende kendimi hep sıkarım rahat degilimdir ama doktor bana hep der hani birazcik lekelenme olabilir diye 2 kez yaptirdim birinde oldu lekelenme birinde olmadi ama hemen olmadi eve geldikten sonra olmustu bide 2 gun falan bekleseydin iliski olmasaydi
(5,157 puan) tarafından
Spekulum hiç yaptırmadım canım demek ki arkadaşın dediği gibiymiş
0 oy
tarafından
Rahminde yara olabilir istersen başka doktora gözük
(17 puan) tarafından
Baktı o yok dedi ama
0 oy
(163,312 puan) tarafından
iliski sert olmussa tahrisden kanama normal
0 oy
(2,770 puan) tarafından
Kendini kastigin için olabilir. Ben vajinusmus hastasiyim hamileyken kalp atışı için alttan ultrasonla baktı baya zorlandım kendimi kastım sıktım kanamam olmuştu. 
(17 puan) tarafından
Bende vajinmus hastayım bende kendimi baya kastım 2 3 kere spekulumla bakmaya çalıştı kendimi kastım çıktı doktora tekme vuracaktim neredeyse hatta ayağını baglim mi dedi o yüzden mi oldu dersin senin kaç gün sürdü kanaman ilişkiden sonra da oldumu
(2,770 puan) tarafından
4. Aya kadar ilişki yasaktı düşük tehlikem çok vardı 15 gün sürdü kanamam
0 oy
(6,156 puan) tarafından
Yara olabilir rahimde
(17 puan) tarafından
Hayır baktı yara yok dedi temiz dedi
(6,156 puan) tarafından
Dr bilemedigini biz bilemiyiz dr bakmissa arastirmaya git ozaman cnm
0 oy
(9 puan) tarafından
Tahris olmustur . Vajinan darsa eger boyle durumla ola biliyo. Yada hassasa oda etkilemis ola bilir. İceride kan pihtisi falan kalinca oluyo. 3-4 gun bekle esinlede ilisiki yasama yara olmussa iyilessin. Baktin gecmiyo doktora gidersin
(17 puan) tarafından
Ewt dar vajinmus hastasıyım tam olarak ilişki bile yasayamiyorken ilk defa alttan muayene oldum kasttim kendimi
0 oy
(2,981 puan) tarafından
Adetiniz sokulcek olabilir benm adet zamanı geçikip muayene olunca başladığı olmuştu 
(17 puan) tarafından
Yok daha adetime baya var ya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 82 göst.
+2 oy
3 cevap 150 göst.
+2 oy
8 cevap 365 göst.
0 oy
13 cevap 303 göst.
17 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Susam4612 (28 puan) tarafından soruldu