0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (92 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 1 buçuk yaşında oğlum var üsüttu hiriltisi burnu akiyordu hastaneye götürdük antibiyotik balgam söktürücü verdi 3 gündür kullanıyorum sanki bı ise de yaramıyor ekstra pekmez ıhlamur papatya çayı veriyorum halen burnu dösü dolu ne yapsam lütfen yardımcı olun

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim kızımda öyle vallahi doğru dürüst Ne emiyor Ne yemek yiyebiliyor 

Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah 
(92 puan) tarafından
Aynen canım hele emerken çok hırıltı geliyor en iyisi burnunu çekmek.aspirtorle sende bı dene istersen çekince iyi geliyormuş Allah sizede şifa versin canim
tarafından
Amin canım benim Allah razı olsun onu da zorla yapıyorum kuzum kıyametler koparıyor 1 haftadır böyle ondan da bana geçti biz zor dayaniyoruz onlar nasıl dayanıyor ☹
(92 puan) tarafından
Bizimde aynı valla cektirmiyor.burnunu elimi derdigim an kıyamet kopuyor mecbur cekicem inşallah  işe yarar haklısın büyük insan dayanamıyor el kadar bebeler nasıl dayansın :(
-Reklam-
0 oy
(3,997 puan) tarafından
canim bir daha git dr ya . ben o hatayi yaptim , dr dedi ki cigerler temiz , o yuzden antibiyotik vermedi balgam sokturucu verdi bitek , 10 gun kullandi kizim hala oksuruk devam ediyordu   , bugun yine gittim , cigerlere inmis hava makinesi aldirdi bize , antibiyotik verdi . keske 10 gun beklemeseydim ,duzelme olmayinca hemen gitseydim yine
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Sarımsaklı zeytinyağı yap ayak altına sür iyi gelir hırıltısına balgamı falanda atar 3 4 gece yap kurudukça sür şifa olsun kuzuna
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Ihlamur ve Cnm balgam söktürücü birebir. Sırtına havlu koy küçük gerçekten faydası var
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Şimdi hastaneden geldim 1 saat oldu .... Balgam sökücü işe yaramıyor dedi doktorum atar merak etme dedi ventolin verdi ama benim ki 6 aylık bir ay kadar sürer korkma tıkanma yasamadigi sürece dedi 
0 oy
(1,736 puan) tarafından

Benim oğlum da öyle hava verdi doktor günde 6 kez :'(

image

0 oy
(4,586 puan) tarafından
Karabiber kekik yağı ve ilitilmis zeytinyağıni karıştır çocuğun göğsüne ve sırtına sür üzerine bez kapat göğsünü ayaklarını extra sıcak tut canım 
(4,586 puan) tarafından
Ve balgama en iyi gelen şeylerden biri keçiboynuzu özü sabah akşam bir tatlı kaşığı ver
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Burnunu serum ve şırınga ile yıka hırıltı sırtında ise teltar git doktor ventolin veya hava başlar Allah korusun geç kalma

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 107 göst.
27 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Sevgi guzel (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 416 göst.
28 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,348 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 131 göst.
24 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Visalilal (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 723 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,064 soru

24,038,889 cevap

329,044 kullanıcı

...