0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (92 puan) tarafından
17 aylık oğlum var göğsünde sürekli hırilti oluşuyor ciğer filmi cektirmistik bişey çıkmadı yogum bakimdada yatmıştı 2 3 aylikkende hep vardı bide boynunda lenf nodu var sanki bana biraz büyümüş geldi etki edermi bu hırıltı enfeksiyona bağlı lenf.bezi

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Alerjik bronşit olabilir bazı Doktorlar baştan savma yapıyor güzel bı doktora götür bizim burda bı doktor var yılların doktoru bronşit hırlıtsı olan çocukları iki üç iğne ile ayağa kaldırıyor oğlum havale geciridgin de ona götürmüştüm ama lenf bezini ihmal etme başka bişey olabilir eğer evin rutubet yapıyorsa ondan da olabilir bizim ev rutubet aldığı için bronşit oluyor sürekli şimdi evi degistiricez şükür 
(92 puan) tarafından
Canım bezeleri için götürmüştüm ultrason da reaktif lenf bezi dedi   doktor ultrason da hangi doktora götürdünuz acaba
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun ciğerlere inmesin aman biz geçen kış bir hafta hastanede yattık zatürreden. Kbb ye goturdn mu bir de ona baktır 
(92 puan) tarafından
Götürdüm canım baktırdım bişey çıkmadı ama bilemedim ya
tarafından
Bizde rontgende çıkmıştı ciğerleri dolmuş :( hava Mak varsa içine serum damlat hava ver burnu tıkalı mi nefes alıp verirken zorlanıyor mu
tarafından
Alerjisi mi var acaba

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 128 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Sevgi guzel (92 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 266 göst.
0 oy
3 cevap 81 göst.
21 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Almilayla (1,412 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
1 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,335 soru

24,043,138 cevap

329,243 kullanıcı

...