0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (1,193 puan) tarafından
ya bu aralar acayip zorlanıyor ogle uykusuna da gece uykusunda da aglayarak yatiriyorum zorla yatmak istemiyor hatta bazi geceler kalkip oyun oynuyoruz sabaha kadar yine ne oluyor anlam veremiyorum

3 Cevaplar

0 oy
(6,849 puan) tarafından
Gece bence oyun oynamayın alışkanlık haline getirmemeli.  Diş geliyorda olabilir
(1,193 puan) tarafından
muhtemelen bizde sendroma girdik diye dusunuyorum yatak odasindan mecbur bi sure sonra cikarmak zorunda kaliyorum bizim sesimizden esim uykusuz kaliyor ona da kiyamiyorum o yuzden odadan cikiyoruz ve hal ve hareketleri herseyi degisti yemek yemiyor zorla yedirsem agzindan cikariyor herseyi aglayarak yaptiriyor sinirlense veya istedigi olmazsa kendini yere atiyor gece uyumuyor ay ne yapacagimi sasirdim valla yanima alirsam oyle bazen uyursa uyuyor yoksa yatagina koyunca agliyor direk uyumuyir
(6,849 puan) tarafından
Ay şu azı dişlerinde aynısı olduk katı yemedi çocuğum tükürdü reddetti azilardanmis sanırım diş gelio sizdede. Ben öbür dişlerinde hiç istahsizlik yaşamamıştım azılar illet bişi. Son 2 üst azı kaldı bitse de kurtulsak
(1,193 puan) tarafından
ya patlatmis aslinda alt kesici disiyle ikisini ayni anda cikardi ama niye boyle anlam veremedim tek aklima gelen sendrom oldu simdi uyutmam gerrek bi turlu yanima  gelmiyor kaciyor daha oyun derdinde uyutmasam dayanamaz 6 diyince uykusu gelir o zman da gece uyumaz simdi zorla yatirmak zorunda kalcam aglaya aglaya
(6,849 puan) tarafından
Ay bizde 2 li azı alt çıkardık onlar çok fena :( Allah yardımcımz olsn
(1,193 puan) tarafından
amin amin canm
-Reklam-
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Atak dönemi olabilir kuzum bizde de öyleydi çığlık çığlığa ağlardı kendini yerlere atardı faln
(1,193 puan) tarafından
ama büyüdükçe benim sabrim azaliyor gibi hissediyorum sende de oyle oluyor mu
(1,457 puan) tarafından
Maalesef öyle hatta bazen bağırıyorum maalesef çok üzülüyorum ama inan tutamıyorum kendimi
(1,193 puan) tarafından
ya ben gücümün yetmiyir daha 17 aylik bir cocuk hasta halimle kndim yemeden ona zorla kahvalti hazirliyorum yemiyor agzindan cikariyorum mama sandalyesinden cikmaya calisiyor agliyor hadi gelde çıldırma bn onun iyiligi icin cabaliyorum yemezsen ne yiycen memeye bagli ama
(1,457 puan) tarafından
Valla öyle bacağıma yapışıyor hep mız mız eline ne versem durmuyor istemiyor atıyor hep kucak kucak bir sürü oyuncağı var istemiyor tencere kaşık veriyorum yemek yapalım alıyor fırlatıyor bacağıma yapışıyor kucak istiyor haliyle böyle olunca bağırdığımı farkediyorum maalesef
(1,193 puan) tarafından
ayni valla
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Benim ki 3 haftadır bizi perişan etti 17 aylık 2 yaş sendromu olabilirmiş erken girmiş felan olabilirmis uyku geriliği mizmizlik ne ararsan var 
(1,193 puan) tarafından
ayyy valla ayni tam da tarif ettigin gibi 1 haftadir sabahliyoruz
(1,030 puan) tarafından
Durduk yere ağlıyor mu birde istediği birşey olmasın hayır diyelim cimcikliyor jajajah komik çocuk ama çok yaramaz 2. Ye tövbe ettim rabbim isteyene versin çok zorlanıyorum bu aralar ve kimse yardım etmiyor
(1,193 puan) tarafından
ya huyu fena degisti telefonu elime alsam msj atmak icin falan kendi eline istiyor cekiyor telefonu vermeyince allah ciglik kiyamet nasil agliyor veya bi istedigi olmasin kendini yerlere atarak agliyor gece uykusuz birakiyor artik biraz uyusun diye yanima alip meme veriyorum oyle biraz uyursa uyuyor yoksa besige koyunca tekrar agliyir gunduz yemek derdimiz oluyor ne yapacagimi sasirdim valla
(1,030 puan) tarafından
Kafayı yemek üzereyiz sjsjajjs
(1,193 puan) tarafından
bnim keçiler kaçtı galiba :))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 93 göst.
14 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Pembe_li (29 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 76 göst.
0 oy
1 cevap 89 göst.