0 oy
93 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (29 puan) tarafından
Bebeğim 3 ay 20 günlük gece on dakika aralıklarla uyanıyor emmeden durmuyor gündüz de uykusu var ama direniyor uyku gerilemesi dedikleri şey bu mu 4. ayda ? Düzelir mi

3 Cevaplar

0 oy
(8,716 puan) tarafından
4. Ay atağına girmiş olabilir 
-Reklam-
0 oy
(4,929 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bizimki kabus gibiydi tam 2 ay sürdü her uykuya direniyordu sallamadan uyumuyordu yataginda asla uyumuyordu 2 ay boyunca sadece kucakta uyuyordu gece gündüz nöbetleşiyorduk kucağımızda uyusun diye 
(29 puan) tarafından
Ayy benimde bir aya yakındır öyle çok sinirim bozuluyor artık düzelir değil mi
0 oy
tarafından
Benim bebe 4 aya giriş yaptığı gün cadı biri oldu yatmamak için direniyor ama uykusu var 2 ay boyunca çektim şuan 6 aylık yavaş yavaş düzene girdim 
(29 puan) tarafından
Ay inşaallah canım bizim de düzelir
tarafından
Nebe süresi mutlaka aç bak gör nasıl sakinleşiyor birde bu hallerinde değişik uyku yöntemleri deneme yoksa işin zor olur mesela benim bebe saat 5 kadar yatmiyordu sabah ben yatırmadim oynadım bende eşimde sonra yoruluyordu emzirdigim an yatıyordu diğer gece ellemedi kendisi kendi düzenini koydu şimdi eski haline geri döndü şükür biraz sabırlı ol ve bebeğinin yolundan git stresli olursan bebişte senin stresinden oda stres olur:)
(29 puan) tarafından
Ben de uyutmak için her yolu deniyorum uykusu var direniyor çok sinirlerim bozuluyor ister istemez

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 193 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,193 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 76 göst.
0 oy
1 cevap 89 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (990 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
15 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysekulder (54 puan) tarafından soruldu