Hiç gecmiyor acısı keşke torununun büyüdüğünü görseydi onunla vakit gecirseydi çok isterdim ama olmadı hep bir yanımız eksik bayramlarda özel günlerde Hepsini mekanı cennet olsun inşallah
Babam çok şükür hayatta ama annemi kaybettim.18 yaşıma girmeme 1 ay kalmıştı.Kendimi bildim bileli annem hep hastaydı.Çocukluğumdan beri ona hep ben bakıyordum.Hayatım ev ve okul arasında gidiyordu.Memnundum ama bu hayattan.8 yaşında evin yükü üstüme binmişti hep.Küçükken zorlanıyordum evet ama zamanla işi çözmüştüm.Evli değildim ama bir evim kocam kaynanam kayınbabam vardı sanki.Annem babam kaynana kayınbabaydı kardeşim kocamdı sanki.Her işlerini çocuk yaşta ben yapıyordum kocaman bir evi yönetiyordum.Şu an 22 yaşındayım hiç kimseye de muhtaç değilim görenlerde 70 milyar insana bile bakabilecek bir kadınsın diyorlar.Hayatın zorluklarının kattığı artılar bunlar.Çok şükür kimseye muhtaç değilim.Çocuk yaşta büyüdüm ama iyi ki de büyüdüm.Çünkü çok güçlü bir kadın oldum.Sende unutma acılar güçlendirir.Hep kulağıma küpedir bu söz "ÖLDÜRMEYEN ACI GÜÇLENDİRİR". acıyla yılma güçlen.
Neden yazdım bilmiyorum ama içimden geldi.Rabbim yardımcın olsun.Başın sağolsun.
1,488,943 soru
24,337,336 cevap
345,911 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın