0 oy
690 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşimle oturma odasında uyuyoruz... Yaa eşimle tv izlerken o bir koltukta ben diğer koltukta uyuyakalıyoruz bazen de eşim burada yatmaya alıştım yatak odasında uyuyamıyorum diyor. Ee bazen bende uyıyakalıyorum ama bu durumdan memnun değilim yatağımızda uyumak istiyorum eşimle. Sizce ben mi kasıyorum siz olsanız ne yapardınız 

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben uyandırırım cnm ılla odasında uyuyacak saat kac olursa olsun. Ayrı yatılmamalı diye düşünüyorum 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Git sende koltukta yanında yat kız 
tarafından
Bende diğer koltukta yatıyorum
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Benim eşimde aynı ama onu dinleyen kim ben burda rahat yatamıyorum diyorum gidiyorum yatağa oda her akşam koltukta uyur kalır bide onu çağırırım 
0 oy
(53,943 puan) tarafından
gece uyandığında topla gotur adami odaya. bizimde genelde TV izlerken uyuyakliyo kizim toplayıp getiriyo bazen ben cagiriyorum bazen hic ses etmiyorum uc kisi zor sigiyoruz yataga
0 oy
(3,952 puan) tarafından

Suan ayri yatan bizi düşündüm bi an en son ne zaman sarılıp uyuduk diye:angel:

Bence cocuk yoksa yani tabikide iyi degil biz mecburiyetten ayri yatiyoruz

0 oy
(811 puan) tarafından
Yatak odasına televizyon alın canım erkekleri televizyondan vazgeçirmek imkansız çünkü 
0 oy
tarafından
Kaldıyorum zorla bazende kendi gelir ev dubleks cıkmaya gözü almıyo ama beraber uyuma konusunda özen gösteriyorum öyle alışmasın
0 oy
(14,844 puan) tarafından
Asla tv ve ışık altında yatamam hatta yatak odasına bile geliyor sesi eşim uyuyakalmış oluyor bir iki kalk derim kalkmazsa tv yi kapatırım ama alıştırma derim ilk zamanlar yer yatağı çok istedi eşim yok dedim şimdi kendi yatamiyor
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Yatak odasına küçük bı TV alın. Yada yer yatağı yap oturma odassina
0 oy
(1,062 puan) tarafından
En sevmediğim ve karşı olduğum şey eşler beraber ve yatağında yatmalı TV odada olmamalı oraya nasıl slistiysa yatağa da alışır 
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Yatak dan başka yerde yatmasına sıcak bakmıyorum 

Bazen yorgunluktan uyuya kalıyor odaya goturene kadar gitmiyorum başından uyku sersemi kalkiyo geçiyor odaya
0 oy
(443 puan) tarafından
Ben koltuğa eşimin yanına uzanıyorum yatmaya her zaman birlikte kalkarız birinin uykusu varsa diğeride kalkar beraber sarılıp uyuruz en güzelide bu bence ayrı yatmaktan hiç hoşlanmam ilgi bağımlısıyım
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Alışkanlık haline gelirse kötü olur 
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Olmadı tvyi yatak odasına koy alıştıysa izlemeye

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 39 göst.
20 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,167 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 185 göst.
0 oy
2 cevap 120 göst.
26 Ocak 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Amour (1,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 312 göst.

Kategoriler

1,470,335 soru

24,084,673 cevap

331,407 kullanıcı

...