0 oy
202 göst.
önce Diğer kategorisinde (286 puan) tarafından

Kızlar halılarımı yıkamaya verdım acaba nerden başlasam temizliğe mutfak dolaplarından mı oturma odasından mı 

11 Cevaplar

+2 oy
önce (3,666 puan) tarafından

Mutfagı elden cıkar gerısı gelıyo

-Reklam-
+2 oy
önce (2,390 puan) tarafından

Mutfak ah o mutfak 🤸

Duz dur mıden kalkacak ayaga sksks

önce (2,390 puan) tarafından

Duramıyorum feyzos duramıyorum 😂😂 valla bizim ev halay çekiyor hiç bir iş yapmadım yatağa uzanmış buraya yazıyorum nasıl ama 😂🤸

Harıka askım bosver uxan gıtsın elbet iş güç yapıcan bende kızı beklıyorum uyansın ekmek almaya gıdıcez

+1 oy
önce (28,513 puan) tarafından

En zoru biterse iş kolaylaşır mutfaktan başla bence

önce (286 puan) tarafından

Yanı haklısın cnm bugün mutfağı yapsam yarın oturma odası dıger gün yatak odası öyle sırayla gıdeyım

önce (28,513 puan) tarafından

Evet perdeleride atıver bi taraftan öyle daha kolay olur

Tmm cnm

+1 oy
önce (4,309 puan) tarafından

Mutfak en zoru bugün başla haftaya aymisi😁

Aynen cnm ya sorma

+1 oy
önce (32 puan) tarafından

Ben hep yatak odasından baslıyorum

Anladım cnm

+1 oy
önce (288 puan) tarafından

Ben ilk mutfaktan başlayıp evdeki bütün bulaşıkları yıkayıp kurutup dolapları silip yerleştiriyorum butun evin işi mutfakta zaten canım mutfakla başla

Haklısın cnm mutfak zor oturma odasından basladım yarında mutfağa gireceğim

önce (288 puan) tarafından

Valah ne kadarlık hamileyim kesinleşince girecem bende temizliğe dün kan verdim daha çıkmadı bekliyorum daha ev ana baba günü olmuş birde sobalı ev ya bilmem kaçinci  temizlik olucak 😂

+1 oy
önce (24,610 puan) tarafından

Halılar gelmeden önceki gün oturma odasını yap önce mutfak bence girdim mi çıkamıyorum zaten oraya mutfak bitince iş bitmiş gibi geliyor bana 

Cnm oturma odasından basladım yedek halım vardı temiz onu serdım çocuklar olunca hasta olurlar dıe camları sıldım petekleri sıldım kapısını sıldım perdeleri attım yarında mutfağa gırecem sırayla artık 

+1 oy
önce (956 puan) tarafından

Benim salon bitti koridorda bitti yatak odasını süpürgeyi orada bitecek iş mutfakla banyoya kalcak

Bende oturma odasından basladım cnm perdelerı attım camları sıldım kapıları sıldım ordan yarın mutfağa gecerım halılar bır haftaya gelecek fazla yormadan yavaş yavaş yapacağım

+1 oy
önce (3,187 puan) tarafından

Ben genelde görünmeyen diplerdeh başlarım çünkü oraları hep yapmaya fırsatım olmaz kalır diye mesela gardıropları çekmeceleri banyo dolabı çamaşır odası dolabı mutfak dolabı bunlar bitiyor sonra cam kapı duvar en son da sil süpür toz bu sırada nevresimleri koltuk kılıfları felan filan hallediyorum 

Bende oturma odasından basladım cnm örtüleri attım perdelerı attım camları sıldım petekleri sıldım kapısını sıldım sadece halım kaldı yavaş yavaş yapacağım

önce (3,187 puan) tarafından

Kolay gelsin canım 

0 oy
önce (2,010 puan) tarafından

Mutfak temizlendikten sonra gerisi aşırı kolay geliyor.

Banyo da temiz olursa aynı hissi veriyor ama mutfak bambaşka.

Evet cnm ya buzdolabı dolapları ındır sıl yerleştir bugün oturma odasını yaptım yarında mutfağa gireceğim dıger gün çocuk odası dıger gün yatak odası en sonda banyo tuvalet o zamana kadar inşallah halılarım gelir

0 oy
önce (8,428 puan) tarafından

Ben yatak odasından başlarım. Sonra çocuk odası salon en son mutfağı yaparım 

Cnm dıger yerler pıs olunca akşam yatıyoruz ya ne blm en son orayı bırakarım dıe düşündüm dolapları sıler camı perdesı peteği kapısı çarşafları değiştirir çıkarım dıe düşündüm

Ha sen komple sermekten bahsediyorsun. Evet haklısın o yönden. Ben önce dolap içlerini düzenliyorum yatak odası, çocuk odası, salon mutfak. Sonra sırayla bir günde silip seriyorum her taraf bitmiş oluyor. O şekilde daha kolay geliyor sanki. En son da banyo tuvalet yıkarım duşumu alırım 😂

Evet cnm komple temizlik yapiyorum yavaş yavaş yapacağım normalde bır günde bitirmeye ugrasırdım ama bır hafta her yerım ağrıyor bıde oğlumu okula götürüp getirıyorum yavaş yavaş yapayım dedım sırayla halılar zaten hemen gelmicek

Doğru canım. O zaman nasıl kolayına geliyorsa öyle yap. Mutfaktan başla elden çıksın 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 212 göst.
10 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde dorugunannesi04 (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 160 göst.
14 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
+2 oy
3 cevap 169 göst.

Kategoriler

1,478,048 soru

24,192,166 cevap

336,966 kullanıcı

...