0 oy
244 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
 Evlendik ayni yastığa baş koyuyoruz ya hani yemin ederim artik inanmıyorum yalannnn. Ne olursa olsun eşime bi olay olursa anlatırım en son o duymasın sonuçta oda artik aileme damat geldi çok çok özel olmadığı sürece anlatırım. Anlayltamadığım şeyler olunca bile kızar hatta neden bana söylemiyorsn disliyorsn diye. Neywe konuya geliyorum Gorumcelerimle aram çok iyidir sık sık Konuşuruz. Eşim onlari armaz hatta kızıyorum eşime ara ablalarıni günahlar elin evindeler telefonsuz bırakma diye. Bakın böyle bir Eşim ben... az önce büyük Gorumcemi aradm konuşuyoruz öyle küçük gorumcem hamileymis karnında bebeği ölmüş dun kürtaj yapmış. Onunda dün haberı olmuş neyse gorumcem aile gruplarına bunu yazmış gençler gülsüm bebeğini kaybetti diye hemencecik Eşim ablasını aramış ablasıyla konuşmuş durum sormak için. Banasa dedi ablamla konuştuk selamı vardi dedi  ee dedim başka. Başka bsy yok dedi. Ben bunu gorumcemden öğreniyorum diyor ki hakansana demedi mi yok abla demedi dedim. Dün akşam da wp grubuna bakmıştım oysaki mesajları yoktu. Şimdi dank etti aradaki mesajları silmiş oysaki. Bunda ne var ki yani aile sırrı olsa gorumcem bana söylemez zaten. Benm Eşim neden böyle. Ben ona bsy anlatmasam kıyameti koparır ama o anlatmasa haklıdır sebebi vardır illaki. Ben dış kapının dış mandali degilm ki neden benden herseyi gizliyor. Sorduğumda yalan söylüyor. Çok zoruma gidiyor ya.bide ben ondan daha çok ailesine değer kıymet veriyorum... böyle yapınca eşimden tiksinti geliyor ............

5 Cevaplar

0 oy
(1,111 puan) tarafından
Sizden böyle bir konuda nasıl bir kötülük beklemiş de mesaj silmeye kadar götürmüş işi anlamadım, haklısınız ben olsam ben de çok bozulurdum muhtemelen kavga da ederdik
tarafından
Hemen aradım zaten. Söyleseydin napicaktim ki destek olmaktan başka diye nedn benden gizliyorusn. Bugüne kadar bsy söyledin de birine mi yetiştirdim diye. Ben senin esinim aynı evdetisama başkasından öğreniyorum dedm .ablan gruba yazmış grupta öyle bsyyok dedim sildin bide üstüne üstlük diye. Konuyu saptiriyor Sen benm mesajlarımı mi kurcalıyorsn falan diye apayrı şeyler söylüyor. Bende bana bu yaptığını unutma tamam mi dedım telefonu yüzüne kapattım. Ay cok zoruma gidiyorrrr
-Reklam-
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Dandini dandini dastana danalar girdi anasına ... Hastayım çocuk hasta uykusuzum beynimi yaktın içime danalar oturdu ama sen kadınsın ve haklısın ❤️
tarafından
İnan haklı olmak istemiyorum artık. Haklılık da bi zaman sonra insanı yıpratıyor. Ee hakliym ne oldu şimdi karsi taraf mall olduktan sonra
(7,101 puan) tarafından
Bsbdbdbd bu benim modum ya bdbdbdb
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Sen de en ufak seyi bile bir anda anlatmayı kes. Duyup sana kızdıgında sende boyle yapmıstın ben ***** degilim. O zmaan herkesin ailesi kensine ozel sakın bir daha bana ailemle ilgili birsey sorma diyiverin ne yaptıgını anlasın
0 oy
(3,402 puan) tarafından
Canm ben değer vermeyi kestim mecburi durumlar dışında :)) bizle ilgili olunca her haltı ailesi biliyor ama o larn aralar da kini ben hiç bilmem anlatılmaz üstü kapalı konuşulur yanmda bnde aynısını yapıyorm tınlamıyorm. 
0 oy
(6,434 puan) tarafından
Canım bende eşime kardeşinle ne konuştun dedim normal ama sanane dedi ay gözümden hemen yaş aktı oysaki öylesine sormuştum normalde pek konuşmaz o yüzden bende sen gibi herşeyimizi anlatırım ama bunun onu demesi çok zoruma gitti srnde bişey anlatma dicem ama bende yinede anlatıyorum dayanamıyorum 
tarafından
Bende dayanamıyorum. Sonuçta eşim can yoldaşım sırdaşım yani. Ama onun bana bu tavrı beni çok üzüyor. Onu çok seviyorum bi o kadar da nefret ediyorum bu nasıl botle devam edecek bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 647 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 630 göst.
12 Nisan 2024 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 609 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde Elif_6060 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 358 göst.