Evlendik ayni yastığa baş koyuyoruz ya hani yemin ederim artik inanmıyorum yalannnn. Ne olursa olsun eşime bi olay olursa anlatırım en son o duymasın sonuçta oda artik aileme damat geldi çok çok özel olmadığı sürece anlatırım. Anlayltamadığım şeyler olunca bile kızar hatta neden bana söylemiyorsn disliyorsn diye. Neywe konuya geliyorum Gorumcelerimle aram çok iyidir sık sık Konuşuruz. Eşim onlari armaz hatta kızıyorum eşime ara ablalarıni günahlar elin evindeler telefonsuz bırakma diye. Bakın böyle bir Eşim ben... az önce büyük Gorumcemi aradm konuşuyoruz öyle küçük gorumcem hamileymis karnında bebeği ölmüş dun kürtaj yapmış. Onunda dün haberı olmuş neyse gorumcem aile gruplarına bunu yazmış gençler gülsüm bebeğini kaybetti diye hemencecik Eşim ablasını aramış ablasıyla konuşmuş durum sormak için. Banasa dedi ablamla konuştuk selamı vardi dedi ee dedim başka. Başka bsy yok dedi. Ben bunu gorumcemden öğreniyorum diyor ki hakansana demedi mi yok abla demedi dedim. Dün akşam da wp grubuna bakmıştım oysaki mesajları yoktu. Şimdi dank etti aradaki mesajları silmiş oysaki. Bunda ne var ki yani aile sırrı olsa gorumcem bana söylemez zaten. Benm Eşim neden böyle. Ben ona bsy anlatmasam kıyameti koparır ama o anlatmasa haklıdır sebebi vardır illaki. Ben dış kapının dış mandali degilm ki neden benden herseyi gizliyor. Sorduğumda yalan söylüyor. Çok zoruma gidiyor ya.bide ben ondan daha çok ailesine değer kıymet veriyorum... böyle yapınca eşimden tiksinti geliyor ............