0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
8 aylik oglum doktorun yaninda kendini sıktı kan aldi doktor demir eksik cikti  bu hareketi takip et sureklinyapiosa moroljiye gondericem dedi 15 gun sonra tekrar cagirdi kendini sıkıyor sürekli kizlar ya 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bakarmsinkz kizlar
-Reklam-
0 oy
(5,196 puan) tarafından
Nasıl sıktı canım kasılma gibimi tam olarak anlatır mısın 
(5,196 puan) tarafından
Canım Dr götür belki birşeyi yoktur,ama varsada Allah korusun kafaya alınan herhangi bir darbe, düşme yada genetik oluyor genelde bu nörolojik hastalıklar
tarafından
Bubtarz kendini sıkma olarak varmi bildiginiz acaba ne blim cok tedirgin oldum 15 gunu beklemedenmi gotursem acaba
(5,196 puan) tarafından
Canım benim kuzenlerim de var beraber büyüdüğümüz için çok şahit oldum,canım bu hastalığın çok çeşitleri var,bazıları bayılarak kasılıyor,bazısı bilinci açık gözü dalıyor bazıları kendini sıkıyor kasıyor  bu şekilde oluyor,ve bunlara nöbet deniliyor çok çeşitleri var,belki çocuğunda birşey yok huy yapmista olabilir ama götür mutlaka bir eeg çektir ihmal etme derim bak Dr bile götür demiş
tarafından
Doktor 15 gun sonra tekrar gel demir ilacini kullandikca yine devam ederse norolojiye gondercem dedi evet canim ama ben smdi 15 gunu beklommi yoksa direk gotureyimmi  cok sagol bu arada cevaplarin için
(5,196 puan) tarafından
Rica ederim canım,bence bekleme sen şimdiden nöroloji den randevunu al yada götür canım.
0 oy
(11,769 puan) tarafından
Peki doktor neyden şüphelendi ne olabilir dedi benimde küçücüken kendini sikardi şimdi 3 yaşında konuşmuyo kelimeleri baya var ama kendini ifade edemiyor acaba küçükken kendimi sikmasiyla ilgili olabilir mi diye korktum şimdi 
tarafından
Ay bilmiormki hicbsey demedi canim takip et 15 gun gun say yaz ne kdar yapio günde die ellerini yumruk  yapip kendini sıkıyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 170 göst.
24 Kasım 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,567 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
6 Kasım 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,567 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 133 göst.
0 oy
5 cevap 299 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Dunya.dln (651 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,933 soru

24,393,533 cevap

349,477 kullanıcı

...