0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Parktan alın Bi kozalak verin eline sulu boya 20 dk da olsa oyaladı o ara masamı faln topladım :)

image

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benm ki kozlaaktan çok başka şeyleri boyadı ama olsn :)) varsa sizde etkinlik önerileri söylersnz fikir olur 
-Reklam-
0 oy
(2,770 puan) tarafından
Güzel fikir sagol canm 
tarafından
Rica ederm :)
0 oy
tarafından
Kozalak evde var saklıyorum inşallah boyama yaşına gelir şuan 13 aylık 
tarafından
Zaman hızla geçiyor :))
tarafından
Ay geçsin geçsin ikincisi için çokmu erken olur eşim çok istiyor
tarafından
Ay daha küçük bnce ya ama tabi sizn kararınız şartlarınız bakmaya el verirse hakkından çıkabilrsen ikisi birden büyüse güzel ama küçük en azndan 2 yaşına gelse öyle düşnsen daha iyi gibi benm 1 buçuk yaşında şahsen düşünmüyorum 4 yaşına kadarda ama nasip rabbim nasip edersede  ah vah etmem :)
tarafından
Ya git gide herşey pahalı oluyor kaynanam eşim yardımcı oluyor şuan zorlanmıyorum o yüzden istiyor eşim de diyor annem yaşıyorken yapalım ikinciyi :D
tarafından
Hahah :)) fikrine hayran kaldım ya :D kafaya koymusnz zaten ne diyim Allah gönlünüze göre versin :)
tarafından
Allah razı olsun canım benim sanırım gebeyim de :D
tarafından
Yaaa :D
tarafından
Evet kız ama anlamadım ilk gebeliğimi hatırlamıyorum yanma falan olurmuydu ilk zamanlar tuvalette çok vakit harcarmıydım bilmiyorum ama sürekli idrarım geliyor
tarafından
Bi belrltiye baglı kalma ya süpeleniyorsan kan testi ver :)
tarafından
Ama erken diye düşünüyorum adetim yeni bitti ve ardından iki defa oldu o iş ve korunmadı da eşim
tarafından
Bende gecikti die düşündüm hemen o havaya girme bence :)) belli olmaz Allah gönlünüze göre versin inşallah
tarafından
Ovulsyon zamanı ya kuzum bide ikinci gebelik olunca daha kolay oluyor diyorlar
tarafından
Hım bilemiyorm pek bilgim yok o konuda
tarafından
Herşeyin hayırlısı canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 139 göst.
+1 oy
4 cevap 96 göst.
22 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (241 puan) tarafından soruldu