+1 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (265 puan) tarafından

Kızım iki yaşında öyle oyıncakları ile oynamıyor pek genelde hoplamak zıplamak atlamak seviyor kinetik kum oynarız etkinlik kitabımız var beraber bakarız kitap okuruz ev işlerine dahil olur sizler nelee yapıyorsunuz fikir alsam bazen sıkılıyo 

4 Cevaplar

0 oy
(17,382 puan) tarafından

Resim yapar en çok. Tabi genelde karalama oluyor ama olsun. Benim kizim evi sevmez hep dışarı çıkmak ister. 

-Reklam-
0 oy
(5,892 puan) tarafından

suyla çok oynar. 

havuzu var, bi de dolu su kum havuzu 

bir de şu kendinden su akıtan lavabo gibi oyuncaklar var ya ondan alasım var. 

hamur, resim, hopla zıpla

mutfağa gelir yanıma işimi uzatır ama birlikte yemek yaparız 

0 oy
(925 puan) tarafından

image

biz bunlardan yapıyorduk hem kalem tutmayı öğrendi hem vakit geçirdik hem çizgileri öğrendi çok güzel vakit geçiriyoruz bunlarla
(925 puan) tarafından

Benim kızda öyleydi bunlar yazılıp siliniyor ve keçeli kalemle de yapılıyor ben AA çok güzelmiş rengarenk yapalım diye teşvik ettim sindi de boyaması kitapsız durmuyor

(572 puan) tarafından

Ya evet ama öyle yok yani durmuyorlar erkek çocuğu hiç olmiycak şeyler istiyor herşeyi yapıyor boya kalem resim defteri veriyorum gidiyor masasını çiziyor 5 dakka durmaz 1 aydır herşeye ağlamaya başlamış ağlayarak yaptiriyor umarım geçer bu zamanlar

(265 puan) tarafından

Benim kızda öyle cadı oldu ağlama krizleri geliyor dediğini anlatamayınca başlıyo ağlamaya 

(265 puan) tarafından

Bizdede var kitaplardan silinebiliyor güzel kardeşim hediye aldı

(572 puan) tarafından

İnşallah geçer bu zamanlar diycem yaşlari ilerledikçe zorlaşiyor ergenlik başlayacaak sağlıkları yerinde olsunda 

0 oy
(1,493 puan) tarafından

Ufak bir bahçemiz var, bahçe yoksada kinetik kum mantığı ile saksıya birşeyler ekebilirsiniz, bu yaş sanırım bunlar için gömmeyi aşırı seviyor, biz soğan sarımsak yeşillik ekiyoruz, aşırı sıcak saatlerde evdeyiz genelde etkinlik yemek vakti, gidersek sabah Faslı denize gidiyoruz, 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 239 göst.
0 oy
4 cevap 240 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 103 göst.
4 Şubat 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Balbalkiz99 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
17 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (287 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,715 soru

24,173,231 cevap

335,965 kullanıcı

...