0 oy
546 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gerçekten öyle sinirliyim ki. Eşim elimizdeki parayla euro alacaktı bugün aldi gitti. Sordum gelince kaç euro etti diye ,iş yeri olan başka bir arkadaşına 1 haftalığına vermiş.Ve gerçekten bana göre yüklü bir miktar. Neden dedim söylemedin ben kimim ? O arkadaşı da geçen sene bizden nakit alıyordu 1 aylığına mesela bunu isletiyordu.  Türk lirası alıyordu ve gerçekten zarar ettiğimiz zamanlar olmuştu. Öyle sinirlendim ki birbirimize girdik bana tuttu benim param dedi. Bunu bir kere bile demedim. Evlendik 1 sene sonra kendi araba param ve onun taktiği bileziklerini verdim iş kursun diye bir kez bile benim param bana ver onlar benim vs. Demedim. Senelerce i.t gibi çalışıp kazandığım parayı tereddüt etmeden eline saydım bana kalkti benim param dedi ya. Bende çalışıyorum benim paralarım nereye gidiyor o zaman ne iğrenç senin paran benim param en nefret ettiğim şeyi yaşıyorum. Kaç gündür ilk kez erken gelmişti keşke calissaydi

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşler arasında senin paran benim param olmaz ya ben olsam senin yerinde gerçekten hiç sakin olamazdim valla
tarafından
Olamadım maalesef.  Yom sayılmak hiç hoş değil zaten
tarafından
Haklısın canım
-Reklam-
0 oy
(12,081 puan) tarafından
Ay bu adamlar ne kadar .... Ya oraya diyecek kelşme bulamadım Euro düşmüşken niye başkasına veriyor ya yarın yükselişe geçerse zararı kim karşılayacak arkadaşı mı? Ha birde benim param denesi yok mu sende söyle eline saydıklarım kimin parasıydı de 
tarafından
İlk kez dedi. Valla erkek milleti demek ki parayı bulunca değişiyor. Söyledim bende. Benim param nereye gidiyor dedim, şirketi kimin parasıyla kurdun dedim .onlar öylece kaynadı şimdi bunlar senin paran mı dedim girdik  birbirimize iyice
0 oy
(163,452 puan) tarafından
miktari merak ettim desem ayip olurmu
tarafından
Gerçekten geçen sene biz altın yapacakken almisti 4 ay sonra TL olarak verdi  çok zarar etmiştik.  Maalesef hala aynı.
(12,081 puan) tarafından
Ah bu adamlar varya
tarafından
Ya ben ne harcasam mesaj gider onun kartını kullandığım için. Karışmaz sagolsun ama bilir mutlaka. Ve hiç bir zaman kendi insiyayifimle eşimle görüşmeden para vermedim kimseye. Hiç sevmem bu tür şeyleri. Cirki çıkar alırsın alırsın Bi verirsin geri gelmez kalırsın kimseyle kötü olmaya değmez.  Bu huyumu bildiği halde yapıyor bide bana  Bi söyle ben sormadan söyle.  Kan beynime sicriyor
(12,081 puan) tarafından
Kız 57 bin 57. 500 TL değilki.. neyse Allah sabır versin sana verilmiş bir kere
tarafından
Evet ve o kadar tehlikeli bir işi var ki bu parayı kazanabilmek için.her an ölümle burun buruna Allah korusun.ya bir evimiz , sahsi bir arabam ne bileyim değerli zinetim vs yok. O kadar düşünüyorum bende sermaye yapsın iş olsun diğerleri olmasa ne diyorum. Ama hata işte ne dusunuyosun aldır arabanı at çocuklarını i.t gibi gez işte. O kadar dört duvar arasındayım ki gerçekten çok destek oluyorum ve oldum maddi manevi.  Koca bir hiç oluyor işte
0 oy
(14,147 puan) tarafından

Haklısın canım.sinirden bile olsa o şekilde soylemesi çok yanlış aile içinde senin paran benim param olmamalı.aslinda zarar da etmiş daha önce nasıl güvenip de verdi tekrar su devirde bide:angel:

(14,147 puan) tarafından
Kendi evin olsa neyse ee kira tayincisin zaten devir zor
tarafından
Zaten kaç aydır bozukluk yeni düzelir gibi olmuştuk daha da ne hali varsa görsün krize girdim ya ;d
Allah yardımcınız olsun canım maalesef ev tas onu bunu açtır depozito ver burda 15 bin net ediyor.  Ama esin devletteyse yine hani kira verecek gücünüz hep olur Allahin izniyle. Bizim özel sektörde hersey pamuk ipliği gibi iş olmZsa para yok
(14,147 puan) tarafından
Duzelirsiniz inşallah canım evet bende bu kadar masrafa gerek olmadigini düşündüm apartmanda ara kat boşaldı oraya ineceğiz sanırım en azından rutubet olmaz Rabbim yardımcımız olsun
tarafından
Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah canım. Rabbim dara düşürmesin ❤
(14,147 puan) tarafından
Amin cumlemizi canim sen de stres yapma eminim pişman olacaktır o cümleden dolayi
0 oy
tarafından
Benzer şeyi bugün yaşadık. Kredi kartında 600tl kaldı haberin olsun dedim. Çok mu aldın dedi valla bezler uçmuş mama da öyle dedim. Şunu şunu aldım dedim. Normalde öyle hesap sormaz.

Sonra bu kadar hesap soracaksal bak uğraştırma beni dedim. Ben senin gibi alışveriş Man.yağı değilim dedi.  Doğru konus bir deodorant alcam 1 aydır düsünüyorum önce cocuğa alayim diye dedim. Geçen gün yemek siparişi verdin yemekten daha önemli onu yiyorsan onuda ver dedi. Bende sen git gez toz harca bana bir yemek lafı et dedim. Seni aç mı koyuyoruz evde dedi. Ben senin evcil hay.vanın mıyım da besliyorsun dedim. Sabah çıktı gitti. Sinirimi atamadım.

Babam 30 bin verdi bize eşya parası diye. Buda bitcoin de yedi bunu. Bende çok gücüne gidiyorsa bana para harcamak babamın verdiği paradan düşersin dedim. Hala içim soğumadı çok oturdu içime. İlk kez böyle birşey duydum. Yediğim 50 liralık yemek koymuş heralde adama. Kızımın peşinde koşmaktan bittim Ogün yemek falan yoktu gücümde yoktu. Allah bilsin dedim nankör. 
tarafından
Ay gerçekten iyice çivisi çıktı bunlarin
tarafından
Zaten suratını göresim yok. Eve dama girdiği yok. Birde bana artistlik yapiyor. Kendi günde 2 paket sigara içer. Benim yediğim batmış. Yüzüne bakmıyorum zaten yüz yokta.
tarafından
Valla bizim böyle sorunlarımız olmadı kuzum.  Yani o çalışıyor ben hem çocuk bakıp hem çalışıyorum yani öyle zoruma gitti ki baştan beri böyle olsak alıştırdım belki. Sana da Rabbim bol sabır versin
tarafından
Amin canım benim. Hepimize insallah.
0 oy
tarafından
Bu devirde kim kime tl olarak borç veriyor. Ayrıca sana sormadan habersiz bunu yapmasi çok yanlış. Tepkini sert bi sekilde ortaya koyman gerekiyor ki bundan ders cikartip bidaha benzer hatalari tekrarlamasin.
tarafından
Valla çok girdik birbirimize gözüm döndü ya sorana kadar da söylemiyor ben kimim neyin bascavusun es.egi mi var burda
0 oy
(394 puan) tarafından
Yaa bende gecen post paylaştım eşim hiç evde durmuyo ek ise gidiyo gezmiyo bizimle dedim diye beni linclediler. Arkadaşına para vermiş duydum sinir oldum. 3 kuruş fazla kazancam diye evin yolunu unuttu ama biri isteyince yok diyemiyor. Daha önceden de verdi paramız çöp oldu adam parça parça verdi. Bunların hepsi aynı yemin ederim akillanmiyolar
tarafından
Maalesef öyle birde değecek biri değil canım bize 1000 lira vermez . O derece yok der gecer umurunda olmaz. Dün felan 1 de geldi gözler kan çanağı gibi uyudu hemen. 1 haftada o parayı topluyorsa ödemesini 1 hafta sonra yapsaydı madem
(394 puan) tarafından
Gelde anlat anlamıyorlar. Evde huzur kaciyo başka değişen bisey olmuyo
tarafından
Aynen öyle Bi de hayatında yanında olan tek insan benim. Neden beni karşına bir hiç için alıyorsun
0 oy
(24,041 puan) tarafından
Gördüm aşağıda miktarı bence bu miktar sadece aileye verilir ve de çok çok elzem durumlarda haklısın hem de fazlasıyla üstelik o ne öyle benim param lafı ya bu durumu tabiri caizse burnundan getir canım 
tarafından
Canım yeni düzelir gibi olmuştuk zaten.ben ailenle falan girmem bu muhabbetlere.  Anası değiliz babası değiliz bize ne bizim zor zamanımızda yanımızda olan biri değildi ki
(24,041 puan) tarafından
Kesinlikle haklısın canım

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 741 göst.
28 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Senbihterziyagilsin (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 454 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Gurbet kuzusu (34 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 700 göst.
6 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 879 göst.
4 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,076 soru

24,134,111 cevap