0 oy
128 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar, oğlum sünnet olalı bugun saat 16 da 72 saat olacak, sabah büyük tuvaletini yaptıgı için pipisini dikiş kısmı da kirlenmiş az bir şey parabensiz, alkolsüz mendil sürdüm sonra zarar olur diye sabunlu ılık suya oturtturdum daha mı kötü yaptım iltihap olur mu? 

Bir de kaynamış soğumuş su olmalıymış ben normal ılık sabunlu su yaptım inşallah bilgisi olan vardır 

1 cevap

0 oy
(4,434 puan) tarafından
Canım doktor bize öyle şeyler önermiyorum 3 gün sonra normal banyosunu yaptırın dedi sadece Bi de kaka vs gelmesin dönünce darbe almasın diye ben 1 hafta karton bardak kullandım 7 sinde sünnet oldu bugün kontrole götüreceğiz bakalım 
tarafından
1 ayliiken sunnet oldu bnde karton bardak kullandim 1 haftada normale döndü zaten doktora karton bardak kullandgmi soyledim birsuru laf saydi
(4,434 puan) tarafından
Bizim doktor da ben karton bardak önermiyorum traş köpüğü kapağı getir dedi ama baktım o sürekli sürtüyo çocugun daha çok canı yanıyor bende 3. Gün karton bardak koydum valla bence iyi yaptım çocuk dönerken vs zarar vermedi en azından gerçi seninki küçükmüş zaten dönmezmiş
tarafından
Bna bardak falan söylemediler gerek yok dediler de işte buvu. Böyle bir şey oldu kakası bulaşınca mecbur temizlemek gerek onu da bu şekil temizledim
tarafından
Evet canim mecbur oldu ama iyi oldu cabuk atlatti dönmüyordu da cok kucak istiyordu gogsumde uyuyordu ozmnlar ameliyat falan oldu kucagmdan inmek istrmiodu hic  banada 1 hafta hergun suya oturt dediler 3 gun sonrada banyo yapmaya badlamisti
(4,434 puan) tarafından
Korkma canım Allahın izniyle bir şey olmaz insallah sürekli kontrol et aksi Bi şey fark edersen hemen götürürsün
tarafından
Oldugu günde mi oturt dediler yoksa 3 gun sonra mı 1 hafta boyunca
tarafından
İnşallah
(4,434 puan) tarafından
Büşra her doktor farklı sanırım canım bizimki de sabunlu suya oturtma asla kimisi bardak koy diyor kimisi asla koyma diyor misal bizimki öyle bir korkuttu ki asla dönmesin ayaklarını oynamasın kanama olur kanama çok tehlikeli vs diye benim bebeğim de aşırı hareketli sürekli döner evi tavaf eder ayaklarıyla sürekli havayı tekmeler kara kara düşündüm nasıl olacak diye bir hafta pusette oturttum işi gücü bıraktım pusetin başını bekledim öylece zarar vermesin diye millet ikinci günü saldık dönüyor falan diyordu valla benim aklım çıktı doktorun söyledikleri yüzünden çocugu kucağımıza almaya bile korkuyorduk
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 319 göst.
21 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde slnlyl (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 204 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 170 göst.
18 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Senben00 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy