0 oy
317 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (16 puan) tarafından
bebeğimiz 80 günlük. sürekli olarak her şey için 'ne olacak yaa' diyor. yeni doğduğunda kafasını destekleyelim poposunun altından değil de sırtından tutalım dedim 'aman bir şey olmaz, her bebek doğru mu tutuluyor sanki' dedi. geceleri 21 derece oluyor ev ince bir pijama giydirelim ve üstünü örtmeden yatıralım istiyor. bu bebek daha üşür diyorum 'soğuğa alışır daha güzel' diyor. bugün de anakucağına oturtmuş, gidip yatar pozisyona getirdim ve kızdım. 'bence gelişimi gayet güzel ve hızlı. oturması için daha fazla beklememize gerek yok' diyor. normalde ona söylenmem ama dediğini de yapmam, doktorların söylediği şekilde hareket ederim ama bu sefer dayanamadım ve kızdım bilimden bu kadar uzak bu kadar pervasız olunur mu ya tahmin ettiğin gibi omurgası gelişmediyse ve sıkıntı çıkarsa bu riski bir tahmin uğruna göze almaya değer mi diye bağırdım. küstü şimdi. böyle bir adam değildi ama bebeğimiz doğduğundan beri her şeye itiraz edip karşı olası tutuyor. sizin de eşleriniz bu şekilde mi? ben ne yapacağım bu adamı? 

8 Cevaplar

0 oy
(4,213 puan) tarafından
Sanirim bebeğin babası olduğu için en az senin kadar üzerinde söz hakki olduğunu düşünüyor ama isterse babası olsun çocuğumun sağlığı söz konusu ise herkes istediği kadar kusebilir azıcık okuyup araştırsın bir zahmet oyuncak deil o insan
(16 puan) tarafından
haklısınız sanırım, kendini dahil etmek istiyor olabilir. asla söylediği kendi mantığına dayanan şeyleri yapmıyorum zaten ama bu da aramızda bir sorun olsun da istemiyorum. yani şöyle; kocam bu saçma huyundan vazgeçsin istiyorum. yoksa o küsmesin diye kızıma zararı dokunabilecek en ufak bir şeyi denemem bile. ama yani böyke saçma saçma şeyler isteyip sonra da ben kızınca küsmesin istiyorum koca adam sonuçta
(4,213 puan) tarafından
Valla canım maalesef çocuk doğduktan sonra en çok kavga tartışma konusu onlar oluyor umarım uzalsirsiniz ama sen yinede ona yaptığı şeylerin doğru olmadığını anlat çocuğa zarari olduğunu bilmediği şeyleri araştırmasını falan tatli dille dene belki anlayış gösterir eminim oda çocuğunun kötülüğünü istemez
(16 puan) tarafından
çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(18,207 puan) tarafından
Daha çok küçük ne oturmasi çocuğa zarar verir bu şekilde yaparsa 
(16 puan) tarafından
inanın anlamıyorum neden böyle şeylerde direttiğini. 80 günlük bir bebeğin neler yapıp neler yapamayacağını idrak edemiyor sanırım.
0 oy
(53,898 puan) tarafından
yalnız birakma bebegini çok küçük daha kemikleri çok körpe inat edip oturtmak isteyebilir 
(16 puan) tarafından
o kadarını da yapmaz diyeceğim ama haklısınız belli mi olur. sonuçta böyle de davranmaz diye tahmin ediyordum evlendiğimde.
(53,898 puan) tarafından
erkeklere güven olmuyo ki inat etti mi sürdürür diye düşündüm yarın öbür gun iki aylikken ek gidaya baslar
0 oy
(9,904 puan) tarafından
Benim eşim karışmadı bu konulara 
(16 puan) tarafından
ben de bebek doğana kadar asla karışmaz kesinlikle öyle biri değil benim kocam diyordum hep. bebekten sonra bambaşka biri oldu. siz çok şanslıymışsınız
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Ay yok artık ya çıldıracamziiiiiiii
(16 puan) tarafından
biraz daha böyle saçma sapan fikirlerle gelirse ben de çıldıracağım sanırım :)
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Erkeğin karısanı da kafa bozuyor ya 
(16 puan) tarafından
sormayın
0 oy
(1,580 puan) tarafından
Allah sabır versin..
(16 puan) tarafından
teşekkür ederim, böyle devam ederse çok ihtiyacım olacak

İlgili sorular

0 oy