bebeğimiz 80 günlük. sürekli olarak her şey için 'ne olacak yaa' diyor. yeni doğduğunda kafasını destekleyelim poposunun altından değil de sırtından tutalım dedim 'aman bir şey olmaz, her bebek doğru mu tutuluyor sanki' dedi. geceleri 21 derece oluyor ev ince bir pijama giydirelim ve üstünü örtmeden yatıralım istiyor. bu bebek daha üşür diyorum 'soğuğa alışır daha güzel' diyor. bugün de anakucağına oturtmuş, gidip yatar pozisyona getirdim ve kızdım. 'bence gelişimi gayet güzel ve hızlı. oturması için daha fazla beklememize gerek yok' diyor. normalde ona söylenmem ama dediğini de yapmam, doktorların söylediği şekilde hareket ederim ama bu sefer dayanamadım ve kızdım bilimden bu kadar uzak bu kadar pervasız olunur mu ya tahmin ettiğin gibi omurgası gelişmediyse ve sıkıntı çıkarsa bu riski bir tahmin uğruna göze almaya değer mi diye bağırdım. küstü şimdi. böyle bir adam değildi ama bebeğimiz doğduğundan beri her şeye itiraz edip karşı olası tutuyor. sizin de eşleriniz bu şekilde mi? ben ne yapacağım bu adamı?