0 oy
398 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanımlar ya sabah oglum bizm yatagaa geldi beşigi hemn bizm yan tarafta Bi ara ses geldi Bi baktm döne döne kendi beşiginin içine düşmüş neresi acıdı dedm ensesini gösterdi ama öyle çok aglamadı yemek yerken Bi anda midesi bulandı Bi kaç kere ögürme geldi kustu biraz bilemedim acaba yemekten mi rahatsız oldu yoksa çarpmaya baglımı oldu keyfide yerinde Bi sıkntı yok gibi ama içine dert oldu 

3 Cevaplar

0 oy
(1,242 puan) tarafından
Bilemedim canım ya kusmasa sorun değilde kusma olunca bişey diyemem Allah korusun. Enseden bişey olmaz gibime geliyo ama eminde olamadım. 
tarafından
İnternetten baktm arkaya alınan darbe de olabiliyormuş ta bilemedim bende ya eşimde yakın feil hastaneye gidemiyorum Bi sıkntı görünmüyor aslında keyfi faln yerinde ama kuşkulandm yine
(1,242 puan) tarafından
Tek git canım hastaneye araba otobüs bişi yok mu? Ya da iyi gözlemle gitme demeye içim elvermez şimdi. Konuşabiliyosa soru Sor kelime söylet gözlerine bak falan her şey yolunda gibiyse sıkıntı yapma ama gözlemle akşama kadar nolur nolmaz
tarafından
Tek gitme sansımdda yom pek bilmiyorum yolu gideceğim hastanede 2 otobus faln degişiyor onuda karıştırırm ama çok şükür herley yolunda gibi yani konuşuyor anlıyor herşeyi bişi sorunca tepki veriyor akşama kadar kontrol edeyim inşallah bişi olmaz
(1,242 puan) tarafından
İnşallah canım
-Reklam-
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Kusma varsa bı doktora götür. Kafanın arka tarafına ve tepesine alınan darbe tehlikeliymis.
tarafından
Ya biraz oldu öyle fışkırır tarzda değil yani yemekten rahatsız olmuştur DİE düşündüm ama sonra aklıma geldi düştügü işte keyfide yerinde başka Bi sıkntı görünmüyorda  eşim şansa yakın değil hastaneye de gidemiyorum
(3,192 puan) tarafından
Sağlık ocağına git canım
tarafından
Orda müdahale ederlermi
(3,192 puan) tarafından
Kontrol ederler doktorluk durum varsa ambulans çağırıp ambulansla götürürler sizi
tarafından
Tm tşk ederm ögle arası şimdi ama ben yazdım onlara dönüş yapsınlar ona göre gidecm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 593 göst.
9 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Efsun88 (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 348 göst.
13 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Benvesen (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
6 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 173 göst.
26 Haziran 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,361 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,700 soru

24,434,343 cevap

352,717 kullanıcı

...