0 oy
2,744 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (129 puan) tarafından
tarafından kapalı
Herkese merhaba öncelikle yeni bir binada oturuyoruz binamiz 10 yıllık evet yeni binalarda ses yalıtımı cok zayıf herkes biliyor bunu 1 hafta önce yanıma yeni evli çift taşındı buraya gelin geldi yani yatak odalarimiz yan yana  oglumla beraber yatıyoruz bebek olduğu icin ve ben artık onların o seslerini duymaktan bıktım midem kaldırmıyor artık ve bu gunluk veya 2 gunde olan bisey değil gunde 3 4 belki daha fazla cocugumu falan uyutamiyorum o derece ses yapabiliyorlar bunun icin ne yapabilirim kafayi yemek üzereyimm‍♀️
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

36 Cevaplar

0 oy
(1,101 puan) tarafından
Hiç uğraşma. Polisi ara. Yan dairemde sevisiyolar ve ben bıktım dinlemekten hergece her gece bebeğim var de.  Yani bizimde binada yalıtım yok. Bide öhö desen yan dairenin içinde. Herkes birbrine alıştı ona göre davraniyo. Bide gürültü başlar başlamaz ara ki iş üzerindeyken gelsin polis. Ertesi gece yine mi yine ara. 3. Den sonra karakola götürürüz dediler mi keserler.
(1,101 puan) tarafından
O zmn gürültülü sırada zile basın eşin de yanında olsun. Kapıya çıktıklarında uyuyamıyoruz sesiniz den lütfen diyin. Bence utanirlar .
(129 puan) tarafından
Ama iste haneye tecavüz ev hayatına müdahale gibi şeyler olur mu diye çekiniyorum o yuzden bu tarz seyler yapmayı hic istemiyorum sadece eşi ise gidince gidip kadini uyaracagim
(1,101 puan) tarafından
Hayır canım. İçeri dalmiycaksin kapısını calcaksin. Burda Butun hak senin. Senin gibi bı kaç kişi daha olsa çıkartabilirsiniz bile
(129 puan) tarafından
Yarın yapacağım çünkü daha fazla çekemem  ben utanıyorum onların yerine
(1,101 puan) tarafından
Canım Allah var bak bizimde sesimiz gidiyodur buna eminim çünkü ellerini yikasa yandaki sesi benim evimde öyle kötü bı bina 3 yıllık bile değil. Yalıtım sıfır. Ama anırmıyoruz. Yatakda edep olmaz kabul ama çevreye bunu yaygara ediyolarsa bu senin hakkına tecavüz oluyo resmen. Yazık eşin duyuyosa bide kadının sesini ne ayıp . Günah.
-Reklam-
0 oy
(907 puan) tarafından

Benim yatak odam ile yan komşunun çocuk odası yan yana. Çok ses oluyordu. Gidip kadını uyardım. Kaç kat yukarıda süpürge makinesi sesi geliyor öyle ki duvarlar ince. Bence sende kadını güzel bir dil ile uyar ses geldiğini belki bilmiyordur. Uyarıdan sonra devam ederse son ses müzik aç bina ayağa kalksın:) gelip soran olursa inleme sesinden daha iyidir dersin. 

(129 puan) tarafından
Gidip uyaracagim daha yeni bir arkadaşa da dediğim gibi umarım ters bir tepki gormem hem suçlu hem güçlü olmasını cekemem insanlarin
(907 puan) tarafından
Yok canım neden tepki versin. Sen kapıyı çal kusura bakmayın rahatsız ediyorum diyerek söze giriş yap. Baktın kadın arsız ters cvp veriyor hiç uzatma iyi günler de geç evine. Akşam için hazırlık yap:) hangi müzik ile rahatsız edebilirim onu düşün.
(129 puan) tarafından
Tamamdır cesaretlendirdiniz benii teşekkür ederim yarın eşi giderse çocuğu uyutunca yapacağım ilk is gdip konuşmak :))
(907 puan) tarafından
Rica ederim canım kavga için kapısına gitmiyorsun sonuçta. Yeni evli olmaları insanları rahatsız etmeleri anlamına gelmez.
0 oy
(1,558 puan) tarafından
iyide onlarda yeni evliler şimdi ne yapsinlar yani odalarini degistirseler bari :)
(129 puan) tarafından
Hepimiz yenj evli olduk ama afedersiniz binayı ayaga kaldıracak şekilde inlemenin alemi yok illa edep illa edep
(1,558 puan) tarafından
işte odalarini degistirmeleri lazim tam denk gelmis yan yana iki yatak odası
(129 puan) tarafından
Cunku binanin genel düzeni boyle ebeveyn banyolari falan var o yuzden yatak odasi oluyor ama kesinlikle bunlarin değiştirmesi gerekiyor yada o is olacağında farkli bir oda tercih edecekler yatak odası ve banyo haricinde banyoda bile yaptıkları icin dayanılmaz hale geldi yani
(1,558 puan) tarafından
Canm ozaman kadını tek olduğu zaman uyaricaksin bu konuda yapicagin birsey yok direk söyle güzel bir dille
(129 puan) tarafından
Söyleyeceğim yarın eşi ise giderse çünkü aksam ayni sesi dinleyecek kulak kalmadı kaçıp gitmek istiyorum resmen
0 oy
(391 puan) tarafından
canım benim başıma da geldi seni çok iyi anlıyorum eve gelmek bile istemedim bir kaç gün. Ben o esnada duvara öyle bir vurdum ki yıkarım lan bu duvar başınıza diye. ikisinin sesi de gık diye kesildi valla. öyle küçük dokunuşlar işe yaramaz çünkü böylelerine. bağıra bağıra polis çağıracağım ulan bekleyin yan komşu karısını kesiyor bu sesin başka açıklaması olamaz bir daha çıt gelse korkun benden diye de tüm binayı inlettim. şimdi yan tarafı kütüphane olarak kullanıyorlar bence çıt yok 
(129 puan) tarafından
Dedim iste bekliyorum gel diye gelirse zaten apartmanda konuşmam eve davet edip bi kahve ikram edip guzel dille uyaracagim artık benim apartmanda guzel dille anlayan yok ama umarim bunlar anlar bende komsu bitmez üst vardı simdide yan çıktı evler de haddinden fazla pahalandi timarhaneye gitmeden bi kurtulaydim:((
(391 puan) tarafından
çok üzüldüm canım inşallah gelir de halledersiniz bugün. sonucu yaz merak ettim :)
(129 puan) tarafından
Daha gelmedi geleceğini de zannetmiyorum artık :)
(391 puan) tarafından
Demek anladı senin ne diyeceğini canım. inşallah utanır bari
(129 puan) tarafından
Insallah tek temmenim o suan uyumak için yatak odasına korkarak giriyorum resmen o derece bi psikoloji bozukluğu :D
0 oy
(53,889 puan) tarafından
bu bir suçmus gecen Instagram da okumustum uyarin ilk once
(129 puan) tarafından
Benim yaptığım mi. Onların yaptığı mi
(53,889 puan) tarafından
onlarinki canim size ses gelmesi bizde abim icin yemin torenine gitmiştik otelde yan odadan gelmişti oyle sesler iğrenç geliyo baskasinin ki
(129 puan) tarafından
Kesinlikle bide bunun evde olduğunu düşününce insan kaldıramıyor gerçekten :)
0 oy
(2,563 puan) tarafından

Her yapdiklarinda duvara vur yüksek sesle şöyle ayıp diye zile baş kapıyı vur bütün hevesleri azgunliklari kacsin:woot:

0 oy
(3,400 puan) tarafından
Dengesizlik ya benim de midem bulanırdi kimse kimseyi rahatsız edemez ben duvara sert bir şekilde vururdum 
(129 puan) tarafından
Onu yaptım cekicle vurmak zorunda kaldim çekilecek dert değil
(3,400 puan) tarafından
Buna şahitlik etmek gerçekten utanç verici hele eşinde bu Lara şahit oluyorsa valla ben olsam güzel bir dille uyaririm baktım arazi çirkef biri direk şikayet ederim bu suçtur
(129 puan) tarafından
Eşimde çocukta bende duyuyoruz yani duyulmayacak gibi değil yarin uyarmayi istiyorum ama cekicle vurduğum haldr suan yine yapıyorlar laf anlayacak gibide degiller bilmiyorum isim cok zor
(3,400 puan) tarafından
Bizde yeni gelin olduk ama bu  şekilde asla  ar edep  haya kalmamış gerçekten iğrenç bir durum ben asla ama asla tahammül edemezdim gider kapılarını calardim valla kimsenin benim ve ailemin psikolajisini bozmaya hakkı yok
(129 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum bende yapacağım acaba ben mi ters düşünüyorum diyordum ama yalnız değilmişim o yüzden cesaretlendim
0 oy
(2,719 puan) tarafından
Dandini sesi aç belki onlarda sesi duyup uyurlar 
(129 puan) tarafından
:DD hiç zannetmiyorum
0 oy
tarafından
duvara o an civi cak yapcak bisi yok olmadi polisi arican yanii..
(129 puan) tarafından
Polisi arasam sonuç alamazsam diye düşündüğüm icin aramak istemedim
0 oy
(2,800 puan) tarafından
Bende alt kattan duydum kaç kes mallar yalandan yapıyorlar. İnsan anatomisine ters o sesler  
0 oy
tarafından
Bu ne azgınlık:/ bari sessiz yapın dimi ama gerçekten hoş bir durum değil sürekli vur duvarlarına 
0 oy
(385 puan) tarafından
Bizim de bir yıllık evli ev sahibinin oğllunüstğmüzde şükür kız hamile kaldı da o sesler kesildi bir de yazın camlar açıkken ben kelimesi kelimesine geliyordu 10 yaşındaki oğlum anne noluhpr diyordu artık, ben de filmdir oğlum diyordum müzik açıp uyuyorduk
(129 puan) tarafından
Bizde ayni sekilde kelimesi kelimesine duyuyoruz ama gerçekten iğrenç bisey
(385 puan) tarafından
Ben görünce midem kalkıyor ikisini de, çok da severim kızı eşi de efendidir de
(129 puan) tarafından
Insan duyunca bi tiksinmiyor değil
0 oy
(4,640 puan) tarafından
Kiz yegenim de 1 hafta once istanbula gelin geldi konuyla alakasiz ama ne bilem icime his geldi birden .   Esi berber :) bu arada gercekten cok gicik bir durum  dikkat etmeleri lazim. Ancak boyle bir şeyde de nasil uyarilir ki? Acaba farkında mı degillerki seslerinin geldiğinin. 
(129 puan) tarafından
Ama ben evin ses geçirdiğini anlamalari icin öksürüyorum sesli ninni şarkı söylüyorum her seyi yapıyorum yani dusunceli olan anlaması lazim
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Sey diyecen surekli bağirma sesin geliyor su kayganlastiriciyi kullanirsan canin yanmaz diyip arkani dön git utanir belki :))
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Öncelikle çok utanç verici bir durum ikinciside evet bizim binadada ne yapsan duyuluyor heemn yanımızda inşaat var biz mesela onda çok rahatszi oluyoruz ama onlar ne yaşıyorlar ki çocuğu uyutamiyorsunuz hayret ettim daha doğrusu 
(129 puan) tarafından
Ne yaşadığını bende anlayamadım gerçekten

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 533 göst.
12 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,739 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 282 göst.
6 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelerrr (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,069 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hilay (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 442 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Emin2023 (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,407 soru

24,071,962 cevap

330,707 kullanıcı

...