0 oy
2,754 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (129 puan) tarafından
tarafından kapalı
Herkese merhaba öncelikle yeni bir binada oturuyoruz binamiz 10 yıllık evet yeni binalarda ses yalıtımı cok zayıf herkes biliyor bunu 1 hafta önce yanıma yeni evli çift taşındı buraya gelin geldi yani yatak odalarimiz yan yana  oglumla beraber yatıyoruz bebek olduğu icin ve ben artık onların o seslerini duymaktan bıktım midem kaldırmıyor artık ve bu gunluk veya 2 gunde olan bisey değil gunde 3 4 belki daha fazla cocugumu falan uyutamiyorum o derece ses yapabiliyorlar bunun icin ne yapabilirim kafayi yemek üzereyimm‍♀️
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

36 Cevaplar

+2 oy
(8,579 puan) tarafından
Kız onada karışmazsnız ya :D
(129 puan) tarafından
Asla karışacak bir insan değilim zaten ama canini alacak kadar bagirirsa kusura bakmayin ama herkes haddini bilmesi gerekir
tarafından
:)) ne yangınmis arkadaş itfaiye çağırın söndürsunler bari.  Kadincagzi haklı özel hayatında bı özeli vardır bağırmak nedir yaa. Edep bence hepimiz evliyiz yan komşularımiz alt komşularımız illaki var insan bı çekinir aile özeldir yasanani dışardaki bilmemeli yanlış mı düşünüyorum.  Mahremiyet bence önemli. Bide yanda bebekli aile var.
(129 puan) tarafından
Kesinlikle mahremiyet ve insanlık cok farklı bisey yani o bagirmayi duvar ince olmasa bile duyulacagi belli o denli saygısızlık hosgorulemez bence
tarafından
Canı acıdıgi için mi bağırıyor acaba :))
-Reklam-
+1 oy
(25,180 puan) tarafından
Duvara vur o an :D 
(25,180 puan) tarafından
Kendide bagrıyo zaar :D
(25,180 puan) tarafından
Hayır o değilde bu benim yorumum sen benim yorumum üstüne atladın, pardon saçmaladın:D
(2,650 puan) tarafından
Ne kadar edepsiz insanlar ya. Benim kocamın sesi gür mesela telefonla konuşurken biraz sesli konuşsa uyarırım apartmanda yaşıyoruz insanları rahatsız etme kısık sesle konuş diye aşırı dikkat ederim bu konuya. İnsanlarda utanma da yok. Tamam yeni evlisin tamam en çok sizin s.x hayatınız var bravo diye kapısına yazı asacaksın o olacak :D
(12,052 puan) tarafından
Ay oda bitti birde evini değiştirsin oldu ne içiyosun bana da söyle kafan bi milyon
(129 puan) tarafından
Birileri için biseyler yapmayi bırakalı uzun zaman oldu o yuzden ben rahatsız oluyorsam hicbisey yapmadığım halde onlarda yaptığı hataları bilmek ve ona gore davranmak zorundalar hayat düzenimi degistiremem ayni konum bende olsa eminim onlarda oyle yaparlardı hayat düzeni degistirmek yerine konuşmayı falan tercih ederlerdi
+1 oy
tarafından
Benim vardı önceden. Yani çocuğum falan yoktu ben bosandim yanliz yaşıyordum ve iş okul derken çok geç saatte yatıp erken kalkiyordum. Tam yatıyordum baaliyorlardi. Vurdum olmadı, kapıciya söyledim olmadı. En son bir bağırdım s.kisme.yi keraneden mi öğrendin altındaki o.pu mu yeter artık polisi arıyorum diye.  O oldu tık kesildi sanırım cinsel hayatları bitti 
tarafından
Ya cirkeflesmeden anlamayan tipler çok kötü. Edep adap var yani gidin bahçeli ev tutun bu kadar renkli bir özel hayatınız varsa
(129 puan) tarafından
Bu kadar renkli özel hayat evlilikte nasil. Olur bunu çözemiyorum karşıda ki eşi yani apartmani kaldiracak kadar bagirtmamasi lazim
tarafından
O onların bileceği iş. Tarzları Bi standartları var demek ki. Allahim yarabbim ya
(129 puan) tarafından
Tovbe yarabbi ya psikoloji hicbisey kalmadi kesinlikle
tarafından
Kız hahahahahah yaâ ne güldüm bu dediğine
+1 oy
(12,026 puan) tarafından
Kız bir kere gündüzken cagır polisi dovüyır galba kızı kız bagrımbagrım bagırıyor de =D bir gelsib poliste rezil olsunlar. 
0 oy
(416 puan) tarafından
Duvara pat pat vur keserler seslerini 
0 oy
(3,304 puan) tarafından
Onlar sesi kesince bagirarak ninni söyle. Belki bilmiyorlardir bu kadar ses gittigini
(129 puan) tarafından
Hemde ne iğrenç evler pahalı olmasa suan 1 dk durmak istemiyorum o denli diyebilirim çünkü cok hassasım bu konuda benim hazmedebilecegim birsey degil
(3,304 puan) tarafından
Canim o utanmıyorsa sen hiç çekinme cal kapisini edep yahu
(129 puan) tarafından
Yarin eşi ise giderse ilk. Isim olacak
(3,304 puan) tarafından
Yaz mutlaka konuşursan merak ederim
(129 puan) tarafından
Tamam insallah giderse bu azgnlkla ayrilabilirse yapacağım :Ddd
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Konuşun odayı değiştirsinler üstü kapalı ve güzelce tabi 
(129 puan) tarafından
Hic değiştireceklerini zannetmiyorum
0 oy
tarafından
Odayi deyistir  ses gelen yere dolap koy vs vs 
(129 puan) tarafından
Gardorap var ama maalesef odamda ebeveyn banyosu var orda bile yapıyorlar gerisini düşün :D
tarafından
Ayyyy bilmiyommm bennn zor
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Adı üzerinde yeni evliler :)
(129 puan) tarafından
Hepimiz yeni evli olmadik mi ama?
(1,571 puan) tarafından
Olduk ama yalıtım kötü ise onlar ne yapsın:)
(129 puan) tarafından
Bunu anlatmak gerek iste ama nasil
(1,571 puan) tarafından
Bunu bacım sen anlatamazsın insan utanır söylemeye zamanla sessizleşir ler
0 oy
(7,752 puan) tarafından
Ahahah:D gerçekten boyle bir seye sahit olmak iğrenç bir durum 
(129 puan) tarafından
Hemde ne iğrenç berbat bisey resmen
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Kapılarına kapalı zarfta yazı yaz, kim olduğunu bilmezler bence
(129 puan) tarafından
Oda cok mu ayıp olur acaba :D
(5,482 puan) tarafından
Ya ne ayıp olacak kendi yaptıkları ayıp asıl. Apartmanda kamera yoksa tabiki sorun olmaz
(129 puan) tarafından
Yok kamera vs
tarafından
Bencede  kağıt  yazmak cok mantıklı  kim oldugunuzda belli olmaz simdi  gider  konusursan araya sogukluk girebilir☺️
(129 puan) tarafından
Evime çağırdım gelirse oturup düzgün dille konuşmayı istiyorum bakalim ne olur
0 oy
tarafından
Git açık açık söyle yada duvara vur utanirlar belki
(129 puan) tarafından
Daha yeni vurmak zorunda kaldım çünkü yatak odalarimizda ebeveyn banyosu var orayi bile kullandılar artık bizde dinlemek. Zorunda kaldik yani sagolsunlar
tarafından
Çok haklısınız gerçekten herkes yeni evliler falan yazmista yani yeni evliler diye millete o iğrenç seslerini dinletmek zorundalar mi kimse mecbur değil bunu işitmeye
Ayrıca neden yatak odasından başka yere gidersiniz bazıları öyle yazmış kendileri olsa öylemi yaparlardı
Şahsen öyle birşey benim başıma gelse giderdim açık açık söylerdim
(129 puan) tarafından
Onlar gitsin yeni evli cocuksuz onlar fantaziyi banyo ve yatak odası haricinde yapsalar bizde duymasak yani afedersiniz ben bu konuda çocuğumun psikolojisini dusunerek hassas davranıyorsam kimsenin bozmasina izin veremem
tarafından
Evet ben bu konuda size hak veriyorum gidin söyleyin rahatsız olduğunuzu
(129 puan) tarafından
Yarin eşi ise giderse söyleyeceğim gitmez yine devam ederlerse artık olacaklar ne olur bilmiyorum
0 oy
(542 puan) tarafından
O anda zillerini çal bir iki defa korkup yapmazlar bence birdaha yonetici filanda varsa uyarsinlar veya en son ihtimal kadini yalniz gorunce durumdan bahsedin kimse sesi gitsin istemez bence cok cok igrenc bir durum ben katlanamam
(129 puan) tarafından
Benim. Icin tek çözüm belkide ev sahibini bulup arayıp görüşmek olacak cunku alt ust komsu olsam belki sineye çekilebilir ama yan odada olmak iğrenç bisey
(542 puan) tarafından
InsAllah ev sahibi duyarlıdır da uyarır.Bazilarida inadina daha da abartir neleri var.Bizim yatak odasi tarafindan baska mustakillerde neredeyse bitisik bina  ve guneslik perde kullanmiyolar yani mesela isik acik evlerini oldugu gibi goruyorum giyiniyolar vs yatak odalari gozukuyo direkt sokakta yaşıyorlar sanki igrenclik iki sfer denk geldim baktim cekmiyolar perde kesinlikle ev sahibini uyardim boyle olmaz guneslikleri yoksa hep brlikte alalim diye onemsemedi hala aynilar bende hiic bakmamaya calisiyorum yoksa berbat seyler gorucez hemen guneslgimi cekerim artik sallamiyorum
(129 puan) tarafından
Ev sahipleri nasil biri bilmiyorum sadece yurt dışında olduğunu biliyorum alt katindakiler kari koca hemşire nöbetli çalışıyorlar olmadi onlarla el birliği olup görüşeceğiz benim duyduğumu illa ki onlarda duyuyordur
(542 puan) tarafından
Uzaktaysa hic sallamazlar diye dusunuyorum ama ilk dediklerimi yapardim ben olsam benim icin baya sorun boyle seyler ben rahat duramam insAllah duzelir sorununuz
(129 puan) tarafından
Keske sizin kadar cesur olabilsem farklı tepkiler görmek hakli. İken haksiz konuma düşmekten korkuyorum belkide
0 oy
tarafından

Benceee kendisine soylemelisin canim . Uygun bir dil ile 

(129 puan) tarafından
Bunu yapacağım
tarafından
Bencede canimm rahatsizsan  uyar
Uyardigin hal dee rahatsiz ediliyorsan
Ozaman  düşünürüz
(129 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Valla eski yeni hep binalar aynı canım .Ev sahibim 3.katta ben 1.kattayım oturduğumuz ev nerdeyse 60yıllık , düşün yani aramızda bi kat daha var .Yatağın zıngırtısından kadının böğürtüsüne kadar yan odadaymış gibi net duyuluyor .
(129 puan) tarafından
Bizimde aynı şekilde biz bunu biliyoruz ona gore davraniyoruz ama onlar bilmiyor desem ben bağırarak konusuyorum anlasınlar diye ama nerde
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Duvara çok sert şekilde bağırarak vur bebek uyumuyor ayıp denen birşey var vs diye baktın hala ayji kapısına git kocasının olmadığında şöyle şikayet edeceğini söyle hala aynı davranışlar olursa bunun cezası var 181 i ara hatta mahkemeside var bunun yanı mahkeme olayına girermisin bilmiyorum ama 181 gürültü şikayet hattı var 
(129 puan) tarafından
Mahkemelik olsam mahremiyet olduğu icin konu cok farkli yerlere gelebilir o denli olmaya gerek yok ama bir şekilde cozumler bulmayi deneyecegim dediğiniz gibi
(1,562 puan) tarafından
Aynen canım mahkemeye gitmesen bile 181 i arayıp şikayet edebilirsin geceleri çok fazla ses yapıyorlar bebeğim uyuyamiyir desen yeterli mahremiyet acmasanda olur ki zaten anlarlar onlarda biz böyle ses yapıyoruz diyemezler zaten
(129 puan) tarafından
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz icin
(1,562 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Bencede duvara vur ses gittiğini anlasınlar karı ağzına çorap mı tikicak yastık mi basacak çaresini bulsun
(129 puan) tarafından
Cekicle vurmak zorunda kaldım elle fayda etmedi çünkü :(((
(1,650 puan) tarafından
İyi yapmışsın canım yoksa insanın psikolojisi bozulir
(129 puan) tarafından
1 haftada bozuldu zaten bi 1 hafta daha olsa ne olur bilemiyorum öğlen uykusuna bile çocuğumu yatirmak icin odamıza korkarak geliyorum yani
(1,650 puan) tarafından
Tövbe tövbeee hakkını verelim mi diyolar anlamadim
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Canim kavga etmeden güzellikle uyar odalar yan yana cok sesiniz geliyo bebek uyuyamiyo de bizimde gelebilir olursa sende söyle dikkat ederiz de mesela şimdi sert bir dille söylesen inadına dahada ses yapar tatlı dil yilani deliğinden çıkarır demisler
(129 puan) tarafından
Bende o şekilde düşündüm ev gorme vs bahanesiyle gideyim kahve icelim vs diyip söyleyeyim dedim ama oda saçma yani ne diyeceğim az yavas olun da diyemem ya :Dddd
(2,466 puan) tarafından
Az yavaş olun değilde kapıda selamlasirken ayak üstü canim yanlış anama benimki seste uyuyamiyo duvarlar ince heralde bize ses cok geliyo  yatma saatlerinde birbirimizi idare edelim dikkat edelim diyebilirsin bunda birsey yokki
(129 puan) tarafından
Umarim karşı taraftan da tatlı dilli bir cevap alabilirim çünkü bazi insanlar hatalarını asla kabul etmezler
(2,466 puan) tarafından
Ins canim anlayışlı biridir de sorun çözülür diğer türlü olursa basın ağrır valla
(129 puan) tarafından
Kesinlikle
0 oy
(3,847 puan) tarafından
Ne gibi sesler cıkaroyor kız :))) 
(129 puan) tarafından
Ne gibi sesler duymak istediğine bağlı her ses var :Dddd
0 oy
(231 puan) tarafından
Güldüm okurken aynısı benim de başıma geldi. Her gece hiç şaşmadan ama 2 olurdu kadın ahlamaya başlardı:))) artık ne yapıyorlarsa. Kocam fosur fosur uyurdu neyseki ağırdı uykusu ama bebem uyanır ağlardı. Bu gün dayanamadım aradım site yönetimini hopp iki güvenlik çıktı daha ondan sonra da sesleri çıkmadı bende taşındım zaten oradan :))) sen de o esnada bas zile duvara vurma zile baş rahatsız etti öyle olmaz böyle olur diye
(129 puan) tarafından
Maalesef tam teşekküllü bi site degil kim kime dum Duma kapici var ama umursamaz benimki daha beter benim esimin de uykusu cok ağır olmasına rağmen uykudan uyandırıyor ne oluyor diye

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 533 göst.
12 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,739 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 282 göst.
6 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelerrr (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,084 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hilay (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 453 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Emin2023 (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,554 soru

24,073,843 cevap

330,820 kullanıcı

...