0 oy
990 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
32 gün oldu doğum yapalı. Bebeğim emmiyor mama veriyorum. Kaynanam çok evhamlı biri. Sürekli keşke emse keşke emse diyor. Biliyorum iyiliğimi düşünüyor ama geçende kalbimi çok kırdı. Hala aklımda söyledikleri. Birincisi Bi gün dar bir kıyafet giymişti (kapalı bu arada) anne göğsünün ucu çok belli oluyor böyle dedim. O da olsun sende hiç yok ya çocuk ondan emmiyor dedi. Bir şey demedim. İkincisi  ise bana geldi kardeşiyle beraber. Kardeşi kızımı ilk kez gördüğü için sevmesine falan izin verdim. En son kızım acıktı ağlamaya başladı. Bayağı çığırarak ağlıyor. Teyzem annesine verelim kokusunu alsın dedi. Kaynanam da bırak annesini bana ver annesiyle ne işi var zaten emmiyor bana ver dedi. Teyzem yok falan dedi ama kaynanam ısrar edince verdi çocuk da o biçim ağlıyor. Susmadı onda. En son dayanamadım anne ver acıktı o dedim. Aldım. Kızımı elime alır almaz sustu :) mutlu oldum o susunca ama kaynanama çok kırıldım. Bir de millet şey diyor emmediği için seni annesi olarak bilmiyor bebek diyorlar çok üzülüyorum. Ben mi abartıyorum kızlar. Lohusalıktan mı böyle her şeyi takıyorum 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

36 Cevaplar

0 oy
(5,397 puan) tarafından
Memenin ucu olsaydı yine laf sokardi kaynana bu zehir dilli ben sezaryen oldum oğlum hemen emmedi kaynanam göğsün kaba ondan emmiyor dedi =) rezil kadın aklıma geldi yine ufff hiç alttan alma bence sen bilirsin tabi
-Reklam-
0 oy
(620 puan) tarafından
Takma kafana cnm boşver gitsin benim de ilk bebeğim emmedi kaynanam bir sürü laf etti ikinci çocukta Allah'tan sütüm vardı lafı hepsini yedirdim kaynana işte illaki kaynanalik yapacak 
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Bebeğin emmiyorsa sağ canım bir damlada olsa süt ver bu arada kaynanan şeytanın teki çok umursama he he bi ana sensin de geç
0 oy
(309 puan) tarafından
Kız çok sabırlısın maşallah o kaynana bende olacak var ya hayatta dayanamam bir daha çocuğun yüzünü bile göremezdi benim yeğenime hiç emmedi ama çokta ablama bağlıydı yani takma sen kafana boş muhabbet yapıyor işte 
0 oy
(1,594 puan) tarafından
Herseyi takma kafana canim benim goguslerimde ufak ama ilk oğlum 2 yaşına kadar emdi o uzaklıklar alakalı değil gorumceminkiler hiç emmedi 

Anne kokusu emrede emmesede bebekler o kokuyu alır 

Ben 37 yaşındayım hala annemin kokusunu tanırım onun kıyafeti tülbenti bi ayrı kokar 
0 oy
(66 puan) tarafından
Ah nasıl bu kadar susabiliyorsunuz bana a dense dayanamıyorum 
0 oy
(1,392 puan) tarafından
Peki eşin annesinimk tutar senimi ?
tarafından
Genelde beni tutuyor olayı anlattığımda veya yanında bir olay olduğunda. Eşim beni tutmasa derim bir şeyler ama o beni tuttuğu için susuyorum
(1,392 puan) tarafından
Ozmn eşin bı kaç defa kızsın daha yapamz
tarafından
Bi kaç kez Bi şeyler dedi ama işte kaynana adı. Napsam yap kayananalığını yapıyor
(1,392 puan) tarafından
Senin yaşadıklarının benzerlerini yasadm bende mama değildi ben emzirdim ama sütün yaramıyor yok karnı doymuyor haftalık sağlık ocağına götürdüm kilosu iyi demesine rağmen surkli mama ver dedi bende herkes yerini bilsin artık yeter buna sen değil ben karar veririm doğum yaptığımda bero bana yaşattığın psikojik baskı kimseyi istemiyorm ben kendim bakarım diye bir bağırdım daha o günden sonra hiç birşey dmeedi
Bana böyle krizler gecimek lazım :D
0 oy
(5,424 puan) tarafından
Valla canım cok iyi nıyetlisim galiba iyilik düşünen insan bu sekil konusmaz 
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Benim bebeğimde emmedi mama ile besliyorum hala zaten psikolojik olarak vicdan azabı duyuyoruz birde bazı insanların dengesiz konuşması iyice moral bozuyor kayınvalidem hergun arıyordu emiyor mu diye bir gün artık kızdım sürekli aynı şeyi sorup durma olmayan sütüm senin soruların yüzünden kesildi diye 
tarafından
Ay evet. Zaten emmiyor diye üzülüyoruz bir de bunlar.. Benimki de her gün soruyor valla. Sanki bir günde değişecek
0 oy
tarafından
Benim bebeğim 37 haftalık doğdu hep uyuyordu kaynanam durmadan bebek aç bebek niye emmiyor bebek günah senin sütün yok bebeğe mama verelim sanki ben caniyim bebeği aç bırakayım goguslerim süt dolmuş ağrıyor kaynanam söyleniyor bebek uyuyor en sonunda eşime patladım dedim al bebeği doyur ben burda can çekişiyorum dikişlerim ayrı annen ayrı bebek ayrı ağladım eşim annesiyle konuştu bebeği aldı doyurup uyuttu göğsümden süt fışkırıyor diyor senin sütun yok ee o zmn bu ne sonra kendi evime gidecektim kaynanam durmadan eşime dedi karını götürme bebeğe bakamaz edemez bebek günah eşim dedi karımı bırakmam benimle gelecek evime geldim inanır mısın evim çok soğuk petek bozuk yapılmıyor ufo var ısıtmıyor ben bebeğe öyle bir baktım ki bebek bir gün bile hasta olmadı çok şükür kaynanamda eltimin çocuklarına bakıyor çocuklar durmadan hasta oluyorlardı ve onların ev baya sıcaktı ve şimdi kaynanamla bir yaşıyorum bebeğim 7 aylık karnını güzelce doyuruyorum kaynanam bebeğe yanımda hep diyor sen acmisin vah vah sen doymadın mı yaw mübarek bebek doydu artık birsey yemek istemiyor kendiside görüyor bebek yemiyor ağlıyor doyduğu için ama kaynanam halen sütun yetmiyor bebek doymamış o yüzden ağlıyor bende artık umursamıyorum duymazdan geliyorum eltimin cocuklari durmadan hasta bakamıyor birde bana bakamiyorsun diyor ap açık belli kim daha iyi baktığı bebeğim normal herseyi doktor bile dedi erken doğmasına rağmen kilosu güzel gidiyor ama kaynanam diyor bebek zayıf benim hayatım hep böyle sen sen ol kaynanayi takma kafaya duymamazlıktan gel konuştukça konuşuyorlar bak beni gördün anlamıyorlar anlatsanda anlamak istemiyorlar boşver gitsin:)
tarafından
Benimki de 37  haftalık doğdu. Ama şu an iyi her şeyi. Anlamıyorlar, anlamazlar...
tarafından
Aynn öyle malesef
0 oy
tarafından
Gerizekalı işte canım boşver Allah akıl fikir versin 
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Ne alaka canım emziren anne ama mama veren anne değil mi .herkes ister emzirmek ama süt yoksa napalım . Benim süt fışkırırcasına akardı gene de doymuyor bu çocuk derlerdi . Allah akıl fikir versin .bebeğin yeri annenin kucağı aldırış etme kimseye
0 oy
(198 puan) tarafından
Aynısından bende vardı ikinci kızım emince bu ne hep emziriyosun diyodu şimdi emzirmeyi bıraktım benden mutlu oldu artık bende kalırsın sende diyo. İlk kızımı kendi doğurmuş gibi davranıyo ben aldırmamayı öğrendim artık. Hiç takam kendinide üzme bebek annrsini tanımazmı hiç o kaynananın b.k yemesi 
0 oy
(603 puan) tarafından
ne alaka benim bebeğimde iki ay emmedi hep sağdım verdim yada mama verdim ama benden başka kimsede durmuyordu benim kokumu istiyordu. dokuz ay karnında sen taşıdın senin sesini senin kokunu biliyır senin kollarından kendini güvende hissediyor.
0 oy
(24,373 puan) tarafından
Kaynananın ne dediğine takılma 

Ama susupta oturma ben emziriyorum oğlum beni tanımaya başladığında gülüyordu bana kalabalıkta bana bakıyordu o hep boğaz derdine seni istiyor anne de süt var diye anneye gülüyor derdi 

Ben de o zaman oğluna hiç özenmeyecek onu gördüğünde sevilmeyecek çünkü onda meme yok dedim kalakaldı:))
tarafından
Kız iyi demişsin onu ahaha
0 oy
tarafından
Sıçsana agızlarına Allah aşkına ya 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 308 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,624 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 306 göst.
3 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (397 puan) tarafından soruldu