0 oy
459 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Gece gördüğüm rüya şimdi aklıma geldi nasıl oluyorsa :D

Kısa keseceğim korkmayın :woot:

Rüyamda eşimle salonda oturmaktaydik. Kızım yerde koşturuyor her zamanki gibi durmuyor ki.cinin üstünde. Benimde elimde telefon. Bu platformdayim. Bir posta giriyorum. Eşim por.no izlemiş kızlar bıktım artık yazıyordu. Bnde eşime anlatıyorum sürekli böyle postlar açılıyor por.no hakkında diyorum. Eşimde bana gülerek "Ne var ki bunda ben hergün izliyorum." diyor. O an boş boş adama bakıp içten içe " Ne ara izliyor ki akşam eve 7-8 gibi geliyor el yüz yıka üstünü değiştir yemek ye kiziyla vakit geçir. Çay iç kızıyla oyun oyna sonra uyut . Her gün bu şekilde iken evde hanhi vakitlerde izliyor bu adam ? Yoksa iş yerinde mi izliyor ne olur laan :woot: diye düşünürken uyandım :D

Acaba bu bir isaret olabilir mi :D hahahhh çok güldüm resmen adam gülerek söyledi doğal birşey dedi :D 

8 Cevaplar

0 oy
(2,704 puan) tarafından
Hayır olsun:))) ya bende dun acayıp acayıp seyler gördum anlatmasam ıcımde oatlayacak gittim duvara anlattm yemınle ruya anlatılmaz helekı kötüyse derler ben de bılemedım ıyı mı kötümü ıkı gundur onu düşünüyorum
(7,470 puan) tarafından
Duvara degilde suya anlataydin keske :))
(1,659 puan) tarafından
Canım öyle olursa bida suya anlat derler kötüyse suyla akıp gider sende ferahlarsin bide uyanır uyanmaz sol yanına üç defa tü tü tü yap
tarafından
Ben çok etkilenirsem anlatmam. Mesela ölmüş babamı anlatmam.
(7,470 puan) tarafından
O değilde adam solunda yatmiyo insallah :))
(2,704 puan) tarafından
Yok ya ölenı kalanı anlatmam da kendımle alakalı sacma sapan bişeydi ama resmen hısettım:)
tarafından
Gittim duvara anlattım diye yazmışsın kız istemsizce güldüm buna illa gitmene gerek yoktu :D gittim deyince gözümde koridorun duvarına iyice yaklaşıp rüya anlatan bir kadın hayal ettim :Ddd
(1,659 puan) tarafından
Puhahababahhaa sen çok yaşa emi hiç güleceğim yoktu :D hayatım valla benimki tamda solumda yatıyor:)))
(2,704 puan) tarafından
Ya ben kalkar kalkmaz hemen okudum ruyanın hayra cıkması ıcın sonra felak nas fılan okudum dua ettım hayr ıse bıze ser ıse dusmanlara dedım
(2,704 puan) tarafından
Benım koca yok ayrı yatıyoruz:)))
(1,659 puan) tarafından
Allah kabul etsin canım
(7,470 puan) tarafından
Sinirliyken iyi oluyo solunda olmasi güzel bi tü tü le sonrada ruya gordum de yat :))
(2,704 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hee bak su aklıma gelmedi dökerdım evet duymustum bunu hala ıcımden atamadm dur orayada anlatırm kız kjhjkk
(1,659 puan) tarafından
Papatyacim sen adını ben kralım padişahım diye değiştir bence :D
(1,659 puan) tarafından
Ahahahahah Merveeee kız ne güzel fikir ama oglus sağolsun ben onla devam kocayı attık salona :))
(7,470 puan) tarafından
Abcdef bla bla sende bendensin bende kızçemle yatiyorum :))
(2,704 puan) tarafından
Glglgjddk nıye kız kral noluyo:))
(2,704 puan) tarafından
Bend ekızımla yatıyorum yazın esımmle yatakları ayırdık sıcakta ıksını bır cekemıyorum:)kıs geldı naparz bılmem artk ahahah
(7,470 puan) tarafından
Benimki cins biraz kizginimda uyuyamiyormus beyefendi dogdu dogali ayriyiz artik bende istemiyorum kizim 27 aylik hala ayriyiz
(2,704 puan) tarafından
Yaa o degılde kızlar cok sınırli üzgğndüm iyi geldınz bana sagolun canlar❣️
(2,704 puan) tarafından
Mevlana evet arayı uzatınca sogukluk giriyo canm o hataya bende düştğm:)suan bırleşesım yok
tarafından
Ben taa hamileyken ayırdım yatakları. Yatağa sigamiyorum diyerek :Ddd horlamasi cekilmiyordu
(2,704 puan) tarafından
Ahaha evet yaa hamıleykende sıgamıyordum incecık yastıkta yatan ben 4 5tane ystıkla anca sıgıyodum
(1,659 puan) tarafından
Valla bence en güzeli bütün gece evlat kokusuyla uyu elini kolunu ayağını o atsın üstüne tabu sabaha kadar uyutmuyor o da ayrı
(1,659 puan) tarafından
Kız papatya koca yok dedin ya ondan
(1,659 puan) tarafından
Papatyacim sen deseydin ya keyfim yok gırgır şov yapardık ne güzel ❤️
(2,704 puan) tarafından
Hee anladm canm baska odalardayız dıye dedım komple yok degıl:)aynen canm evlat gibis yok sabaha kadr onu kovalıyorum yatakta ustu acıkmı emdımı dıye yanmda oh mıss huzurum benım❣️
(2,704 puan) tarafından
Ay ne bıleyım az once post actm aglıycam ya dıye bı saatı geçti sildm herof görür dıye:)kız valla delırıyom ya doldum kafayı dagıtayım dıye bura attm kendımı
(1,659 puan) tarafından
E bence o en güzeli var ama uzakta ahahahaha şaka bir yana Allah huzurunuzu arttırsın afiyet versin ailenize ❤️
(1,659 puan) tarafından
Yaaa kıyamam sana kocan bakiyo mu telefona ya ah bu kovalar varya
(2,704 puan) tarafından
Amin canm cumlemızın❣️bu ara gözğme ilişmesın hzurumu kacırıyo kjhghkl
(1,659 puan) tarafından
Ahahaha hepsi öyle ya vir vir vir her şeyi onlar biliyor en prefesor onlar :/
(2,704 puan) tarafından
He yaaa annelıgıme laf edınce kan beynıme sıcrıyo . Tam karılık yapamıyozda analık baska
(2,704 puan) tarafından
Yok canm kyrcalama huyu yoktur hesabımı bıldıgı ıcın olrya gırer fılan:)
(1,659 puan) tarafından
Hayatım biz yapamıyoruz değil yapmıyoruz bu bir çeşit isyan sitem ve tepkidir tabi anlayana .. e iyi o zaman ya karışmasınlar insan doluyor içini döküyor yakınına iyi oluyor biraz onu görüp naapcaklarsa
(2,704 puan) tarafından
Aynen gercekten öyle zamanında hamıeyken cok dedım uzak durma cocugada mutluluk hormonu gidermş dedim ama pimpirkli korkusuna yaklaşmadı hıc doğumdan sonra da ben uzaklaştm sogudum
(1,659 puan) tarafından
Bunlar varya kadin sözü dinlemedikce iflah olmazlar
tarafından
22 yıllık evli biri olarak söylüyorum kizlar hemen gidin yatakları birleştirin kocalarınıza sarilin yatın uzun ve mutlu evligin ilk kuralı bu düzelmeye düzeltmeye birseyleri isteyen burdan başlaya bilir evlat tabiki guzel yalan Dünya'nın en güzel seyi ama evlat yokken es vardı yine büyücek el olucak evlat yaninda kalacak olan esleriniz  canim evladınızi atmayın hep beraber ayni oda iyidir iyii ghhthjj
(2,704 puan) tarafından
Odam dar cocugun besıgı yok yatagada uc kısı sıgamıyruz canm esım horlar sureklı kıpır kıpır sabaha kadr ben nefesımı tutuyorm uyusun dıye tam uyuyo arlamı döncem onun yuzunden uyanıyo verem olacagıma uzak olr daha ıyı:)hıcte gidemem yanına sınirliyim ona.hıc gitme taraftarı değilm herşey bızden beklenmesın artık
tarafından
Sende haklısın tabide işte olmuyor araya soğukluk giriyor hic ayrılmayan biri değilim ben bizdede oldu ama ipler kopuyo git gide
(2,704 puan) tarafından
Koparsa kopsun valla artk pek umrumda degıl
(7,470 puan) tarafından
Papatya tamda böyle oluyor iste koparsa kopsun bende ayni durumdayim arada oyle bi soğukluk var ki yani simdi bosanalim dese tamam derim ikiletmem sanirim öyle bi bıkkınlik var
(2,704 puan) tarafından
Bende öyleym suan valla onu beklemıyorm ben bı senedır dıyorm ayrılalm diye :)
-Reklam-
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Burdaki postlar bilinç altına yerlesmis belliki canm. 

İşte bazı insanların olan huzurunuda bozuyor acaba dedirtiyo .  Takılmayın buralarda olanlara pek ☺
tarafından
Vallaha haklısın canım sabah uyanınca güldüm neydi şimdi bu gördüğüm diye :D
0 oy
tarafından
Sizin araniz da zatn bise yok yani oyle demistin sanki o yuzden rahat ol:))
tarafından
O yüzden güldüm zaten :D hesap sorup tribe girmedim:D
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Yat uyu bebeğim buraya fazla takilmissin ustunede ustun acik kalmis derken zincirleme rüya gormussun :))
tarafından
Rüyamda bile halen sakindim :D
(7,470 puan) tarafından
:))))
0 oy
(1,659 puan) tarafından

Ben şok biri beni uyandırsin :D kız gözlerime inanamıyorum sen nasıl olurda bu kadar kısa yazarsin  :angel: canım zor durumdaysan tehdit altındaysan bir işaret çak bize :D

tarafından
Hahahahhh güzeldi canım cidden imkansızı başardım :Ddd
(1,659 puan) tarafından
Ahahahahah sen cansın takılıyorum canım Allah rüyanı hayra çıkarsın ama gece rüya anlatma iyi değil derler kötüyse suya anlat bide uyanır uyanmaz sol yanına üç defa tü tü tü yap kimseye de anlatma
tarafından
Saçma rüya diye anlattım kuzumm :)
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Etkilenmişsin burdan :))
tarafından
Evet bilinç altıma yerleşti. Bir ara çok post açılıyordu hergün bu postlara denk geliyordum aklımda kalmış :D
(2,385 puan) tarafından
Aynen çok vardı bi ara
0 oy
(1,270 puan) tarafından

COK ÖZÜR DİLERİM AMA KICİN AÇIKTA KALMIŞ CNM :D 

Bilinç altı oyunu 

tarafından
Komple üstüm açık uyumusum sanırım bu kadar saçma rüya gorduysem :D
(1,270 puan) tarafından
Açık olduğu kesinde
0 oy
(1,450 puan) tarafından